فرار از شب فرار از شب اکرم صادقی و 1 نفر دیگر 3.1 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 6 ناشر کتاب جمکران شابک 9789649735962 تعداد صفحات 166 تاریخ انتشار 1398/10/15 توضیحات کتاب فرار از شب، نویسنده اکرم صادقی. لیستهای مرتبط به فرار از شب کتاب خوب دخترها بابایی اند 13 کتاب زندگی پیامبر اسلام و دختر بزرگوار ایشان، همواره الهام بخش شیعیان و پیروی ایشان بوده است. داستان پرفراز و نشیب و پرماجرای توسعهٔ اسلام و معرفی آن به جهانیان، این داستان را به یکی از موضوعات جذاب برای تبدیل به رمانها و داستانهای کوتاه و بلند کرده است. علاوه براین، سجایای اخلاقی و حکومت حضرت رسول در مدینه، یکی از ویژگیهایی است که این موضوع را جذابتر میکند. حضرت فاطمه(س) نیز که همسر امام اول شیعیان است، نمونه و اسوهای کامل برای زنان تاریخ بوده و این مسئله به بهترین شکل در روایات و داستانهای حول محور ایشان به تصویر کشیده شده است. بستهٔ مطالعاتی پیش رو، داستانها و رمانهایی است برای معرفت به بهترین و ارزشمندترین پدر و دختر تاریخ بشریت. 0 6 سیدمحمدصالح عامری کتاب های سال 1402 64 کتاب سالی عجیب، شلوغ، فشرده و پر از داستان های متنوع. اما با همراهی لیست ضمیمه شده. بعضا حال خوب کن، بعضا آشفته ساز؛ در جاده، در خیابان، در خانه؛ در ترافیک، در انتظار جلسه، معطل پیش از قرارها؛ در ماشین، در قطار، در مترو، در هواپیما؛ در این مرزهای جغرافیایی، فراتر از آن؛ در فراغ بال، در اضطراب، در آرامش؛ در کنار قطعاتی از بهشت، در دنیای پر از دود و آلودگی؛ فشردگی زمانی ام باعث شده این لیست مفصل تر نشه. از طرفی دیگه این کتب باعث شدند، شبها و روزها ساعاتی رو جدا از دغدغه های روزمره، کمی بیشتر در خودم و کتب غور کنم و اکتشاف کنم. ما حصلش به لطف خدا عمیق تر شدن در موضوعات مختلف و البته تشنگی بیشتر در خواندن، دانستن، گفتگو کردن، چالش و تفکر. اما به علاوه باعث شدن بفهمم که چقدر نمی دانم و چقدر باید بیشتر جستجو کنم، تحقیق کنم، فکر کنم و گفتگو کنم. تا باشد فهمیدن این خالی بودن ها. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سیدمحمدصالح عامری 1402/8/12 هجرت می تواند از ظلمت به نور باشه یا بالعکس. خوشا به حال او که خود را مسیر نفحات بهشتی قرار می دهد و رها می شود. خوشا به حال او که به اسم دنیا، پول، آبرو، جایگاه و شهرت از حقایق چشم پوشی نمی کند. خوشا به ضمیر روشنی که خود را در محور خدا، رسول الله صلی الله علیه و آله و خاندان وحی علیهم السلام تعریف می کند. خوشا به حال او که وقتی اصل را دید می فهمد که هیچ نیست و لا موثر في الوجود الا الله چقدر این روایت از آغاز هجرت رسول الله صلی الله علیه و آله و همراهانشان با اوضاع روز همخوان و دلپذیر بود. فارغ از محتوا، جملات طولانی و توصیفات بیش از حد، جای کار بیشتری داشت. 0 1 فاطمه تقی پور 1402/2/2 بسم الله خواندن این کتاب در آستانه "دختر"دار شدن، رزق و روزی بود. 1 2 سمیه اسدی 1403/8/8 پرداختن به اتفاقات گذشته در قالب داستان یعنی پررنگ کردن آنها و نشان دادنشان به دیگران و این بسیار پراهمیت است برای نسل امروز که بداند دین اسلام چگونه از همه مواضع انسانی دفاع کرده است. و این سیر اتفاقات نباید به دست فراموشی سپرده شوند. 0 3 کتاب خوب 1403/2/10 باور اینکه کشتن فرزند دختر، یکی از رسوم عرب جاهلی بوده است، برای عقل سلیم امروزی بسیار سخت است. با اینحال، این واقعیت تاریخی تا هنگام بعثت رسول اکرم ادامه داشته و این رسم با ظهور اسلام به پایان رسیده است. کتاب «فرار از شب»، نوشته اکرم صادقی، توسط انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسیده است. در این کتاب، نویسنده زمانی را روایت میکند که حضرت رسول دعوت خود را در شبهجزیره عربستان علنی نکردهاند. مردی در این هنگام، برخلاف به سنت قبیله خود، قصد زندهبهگور کردن دختر خود را ندارد. او به همراه همسر پابهماه خود قصد فرار از قبیله میکند تا برخلاف دیگر دخترانش، جان فرزند در راه خود را نجات دهند. آشنایی با آموزههای اسلام و حضرت محمد (ص)، سبب اسلام آوردن این زوج جوان میشود و آنها را از این وضعیت نجات میدهد. 0 0