معرفی کتاب تربیت بدون فریاد: با حفظ خونسردی به روشی انقلابی در تربیت فرزندان خود دست یابید اثر هال ادوارد رانکل مترجم اکرم کرمی

تربیت بدون فریاد: با حفظ خونسردی به روشی انقلابی در تربیت فرزندان خود دست یابید

تربیت بدون فریاد: با حفظ خونسردی به روشی انقلابی در تربیت فرزندان خود دست یابید

4.3
24 نفر |
12 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

21

خوانده‌ام

52

خواهم خواند

32

شابک
9789642785278
تعداد صفحات
216
تاریخ انتشار
1399/9/17

توضیحات

        این مجموعه به والدین کمک می کند فرزندان خود را مطابق با نیازهای متنوع و فزاینده جامعه امروز پرورش دهند. امروزه روش بزرگ کردن فرزند با گذشته فرق کرده است و از جهات فراوانی نیز مشکل تر شده است. کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان، والدین امروز را مخاطب قرار می دهد و به مشکلات کنونی آنها پاسخ می گوید.
هال ادوارد رانکل مشاور ازدواج، درمانگر خانواده و سخنران بین المللی است. وی همچنین بنیانگذار و مدیر موسسه زیستن بدون فریاد است که ساختن دنیایی آرامتر را هدف خود قرار داده است. تاکنون هزاران خانواده به کمک روشهای او در روابط خود انقلاب ایجاد کرده اند. او و خانواده اش در آتلانتا زندگی می کنند.
      

لیست‌های مرتبط به تربیت بدون فریاد: با حفظ خونسردی به روشی انقلابی در تربیت فرزندان خود دست یابید

یادداشت‌ها

          یکی از کتاب هایی که خیلی درموردش توصیه شنیده بودم. کتاب های نشر صابرین رو هربار میگم چون کاربردیه برم بخرم. بعد تو موقعیت هایی که بهشون نیاز پیدا میکنم تو طاقچه میخونم و یه سری شون رو میگم بد هم نشد که نخریدم. یه سری شون رو میگم کاش بخرم با اینکه خوندمش:))

این کتاب از اونها بود که خوب شد تو طاقچه بی نهایت خوندم. دیگه هم احتمالا قصد رجوع بهش رو ندارم.

نکته اصلی ای که توی کتاب بهش توجه میشه اینه که چطور توی تربیت کودک، به تربیت خودتون تمرکز کنید و روی خودتون وقت بذارید و آرامشتون رو حفظ کنید و با داد و بیداد برای تربیت بچه اقدام نکنید.

نکات مفیدی هم داشت. روش هایی که میشه بچه رو بدون فریاد تنبیه کرد رو ترجیح میدادم تو فصلی جدا نوشته باشه که ننوشته بود و تو قسمت های مختلف به چند تاش اشاره شده بود. مثل ایجاد وقفه . محروم کردن بچه از یه چیزی که دوستش داشته به خاطر کار بدی که کرده . ترجیح میدادم تعدادش بیشتر باشه که با توجه به شرایطی که درونش قرار میگیرم یه راه رو انتخاب کنم. کوچولوی من 2 سال و خورده ای هست و این راه ها گاهی تو اون مسئله که میخوام بهش بگم انجامش نده، تاثیر نداره. البته یه وقتا هم تاثیر داره ها. 

اون دلیلی که من به خاطرش این کتاب رو خوندم، این بود که کوچولوم خیلی وقتا لج میکرد و جیغ و گریه های بیخودی داشت که منو از کوره در میبرد و نمیتونستم دیگه سرش داد نزنم وقتی خیلی دیگه عصبانی میشدم. در این زمینه بهم راهکار دقیقی نداد. البته کلا هم کتابی نیست بیاد ماهی بده دستت. ماهی گیری میخواد یادت بده. ولی من حس میکنم عملا نمیدونم همچنان باید چه کار کنم با دخترم :)) البته بجز اینکه خونسردیمو حفظ کنم:)))

یه نکته که درمورد این کتاب نمیپسندیدم این بود که یه سری جمله ها که به نظرش مهم بود رو چند بار تکرار میکرد یا خودش با فونت درشت دوباره مینوشتنش. خب خودمون میتونیم تشخیص بدیم چه جملاتی برامون کاربردی و مهمه دیگه. نیاز ب این کار نبود. 

و اینکه یه جاهایی بدون اینکه کامل مطلب جا افتاده باشه رد میشد ازش. که بهتر بود با مثال و توضیحات بیشتری جا مینداختش. 

و در نهایت، از خوندن این کتاب پشیمون نیستم. ولی اون جوری هم نبود که بگم به همه توصیه میکنم. به والدینی که خیلی به فکر بچه هستند و از خودشون غافل شدند، توصیه میکنم. 

        

3

          شاید عنوان کتاب این احساس رو به آدم بده که این کتاب مناسب پدر مادرهاییه که از کوره در می رن(هر پدر مادری حداقل یه بار این اتفاق براش میفته) و دنبال روش هایی برای کنترل خشم هستن و این کتاب میخواد بهشون این آموزش رو بده یا اینکه به پدر مادرها بیاموزه چطور بچه هاشون رو تربیت کنن که نیازی به فریاد زدن نباشه

من وقتی سراغ این کتاب رفتم مستاصل بودم. از نخوابیدن های بچه 9 ماهه ام و فشار جسمی و روانی که متحمل می شدم و پر از احساس خشم و درک نشدن بودم
و توی این روند 4 ماهه که خوندن این کتاب طول کشید من واقعا رشد کردم. و حرفی که نویسنده دنبالش بود رو فهمیدم. والد هوشمندتری شدم. کمتر تو دامهای احساسی می افتم. خونسرد تر شدم. مهربان تر شدم. با خودم مهربان تر شدم. آموتم که باید به خاطر بچه م خدم رو دوست داشته باشم. عذاب وجدان نداشته باشم.
آموختم که در لحظه های شروع بازی های کچ خلقی و لج بازی بچه دست کش مبارزه رو برندارم. مسلط باشم و جالب ایجاست که کتاب هیچ راهکار عملی مستقیمی برای هیچ کدام از این اتفاق ها نداشت. فقط تاکیدش بر نگاه کردن به افت و خیز های فرزندپروری و چالش ها به عرصه ای برای رشد بود و اینکه برای خودمون وقت بذاریم تا روان آرامتری برای والد بودن داشته باشیم. به بچه هامون حریم بدیم و نخوایم بار همه ی کرهای اونها رو به دوش بکشیم.
خوندنش قطعا تجربه ی خوبی خواهد بود
        

3