معرفی کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ اثر علیرضا پناهیان

چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

4.5

1399/4/15

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟، نویسنده علیرضا پناهیان.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

نمایش همه

به نام خدا
از زمانی که برای همه‌ی ما جشن تکلیفی برگزار شد، دریافتیم که فرضیه‌ی واجبی داریم که زین پس، عمل به آن، آن هم در اول وقت، از اعمالی است که به شدت در زندگی روتین ما، مهم است. اتفاقا وقتی هم قرار بود آن را به ما معرفی کنند، آن را با این حدیث نبوی بیان میکردند که "#نماز ، کلید بهشت است!".
اما متاسفانه درطول زمان، دراثر تبلیغات نادرست و معرفی‌های اشتباه، معرفت بسیاری از ما نسبت به این کلیدِ بهشتی، کاهش یافت و مسبب مغفول شدن آن شدیم.
متاسفانه برخی از مدارس، با شیوه‌ای کاملا اشتباه، دانش‌آموز را با تهدید به کسر انضباط و غیره به سمت نمازخانه‌های مدرسه سوق می‌دهند و من هربار می‌اندیشم که اگر این شیوه جوابگو بود، پس چرا در طول این سالیان، حتی یک‌صف به صفوف این نمازخانه‌ها افزوده نشده؟!
و یا برخی مساجد ما که با تدریس و آموزش کلیشه‌محور این فریضه، نه تنها کودکان و نوجوانان ما را به سمت و سوی نماز نبردند، که مع‌الاسف بسیاری از صفوف‌نماز جماعت مساجد را خالی از سنین جوانان و کودکانمان می‌بینیم!
‌
این‌بار اما انتشارات عصر بیان معنوی، طی یک تلاش پر‌ارزش و ستودنی، اقدام به جمع‌آوری بیانات گرانبهای استاد پناهیان در خصوص مسئله‌ی نماز کرد و این کتاب زیبا را به چاپ رساند.
کتابِ "چگونه یک نماز خوب بخوانیم".
کتابی که اگر به جای تبلیغات اشتباه و تشویق‌ها و تهدیدهای اشتباه‌تر، به‌دستان قشر جوان برسانیم، مجال بزرگی به رشد معنوی آنها در بستر نماز کرده‌ایم!
‌
کتابِ فوق، نوع نگاه کلیشه‌محور و سطحی ما را نسبت به نماز تغییر داده و اتفاقا شوق، معرفت و اهتمام ما به انجام این فرضیه را افزون می‌گرداند.
پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده، به قدر تورقی این کتاب را بخوانید🌱.