یادداشتهای ~سِتایِش~ (26) ~سِتایِش~ 1404/3/6 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 476 خیلی از این کتاب بد میگن ولی من دوستش دارم من از دل صفحاتش تونستم درس بزرگی برای زندگیم بدست بیارم اونم اینه که:هیچوقت،هیچوقت حسرت چیزی رو نخورم...چون شاید من ادمی نباشم که بتونم با اون شرایط کنار بیام... 1 5 ~سِتایِش~ 1404/3/6 آخرین انار دنیا بختیار علی 3.7 33 کتابی به شدت تلخ و غمگین در عین حال بینظیر... 1 7 ~سِتایِش~ 1404/3/6 سوء تفاهم آلبر کامو 3.8 34 اولین تجربه من از نمایشنامه خوندن بود... به دلم نشست...خیلی 1 6 ~سِتایِش~ 1404/3/6 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 156 خودشناسی خیلی کار سختیه و در عین حال بر همه واجبه... این کتاب کمک می کنه چطوری با قدم های کوچیک به شناخت خودمون برسیم... 0 6 ~سِتایِش~ 1404/3/6 گربه ای که کتاب ها را نجات داد ناتسومه سوسه کی 3.6 38 اصلا دوستش نداشتم بنظر من ارزش خوندن رو نداره متاسفانه به شدت کودکانه و تخیلی بود... 0 5 ~سِتایِش~ 1404/3/6 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 270 مجموعه ی ابنبات ها در بدترین شرایط زندگیم منو نجات دادن و کلی خنده به لبم اوردن💓 عاشق حس و حال و زندگی در اون دوران خوش بودم و حسرت اینکه کاش من هم می تونستم در اون دوران زندگی کنم... ممنونم از اقای صدقی که باعث خنده ی ما شدن:) 0 5 ~سِتایِش~ 1404/3/6 بوف کور صادق هدایت 3.7 201 حین خوندنش فکر میکردم توی ی باتلاق گیر کردم و در حال خفه شدنم... بعداز بوف کور نتونستم چیزی از هدایت بخونم دیگه ... 0 5 ~سِتایِش~ 1404/3/6 دوزخ ژان پل سارتر 3.8 26 ایده داستانش رو دوست داشتم ،کوتاه بود و وقت زیادی ازتون نمیگیره ((جهنم وجود ندارد جهنم انسان ها هستند.)) 0 3 ~سِتایِش~ 1404/3/6 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 302 به مرگ فکر کنید مرگ واقعیتی بسیار نزدیک است... کتابی کوتاه و شاهکار🤝 0 4 ~سِتایِش~ 1404/3/3 اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 62 همون چیزی که تولستوی گفت عجب کتابیست اتاق شماره ۶چخوف.... عجیب آدم رو غرق فکر میکنه از دست ندید این کتاب رو✌🏻 0 5 ~سِتایِش~ 1404/2/23 قلب ضعیف و بوبوک فیودور داستایفسکی 3.3 11 بوبوک عجب چیزی بود عجب ایده ای عجب خلاقیتی.... 0 10 ~سِتایِش~ 1404/2/23 عسل و حنظل طاهر بن جلون 3.8 21 همه چی این کتاب همون طوریه که میخوای قلم گیرای نویسنده ترجمه ی روان و عالی داستانی شیرین و بسیار تلخ درک کردن راحت شخصیت ها خوبی اینکتاب اینه که قرار نیست حوصلت سر بره چون چندتا راوی داره و میتونیم از دیدِ همه شون زندگی رو قضاوت کنیم از این به بعد اقای جلون جز نویسنده های محبوبم شدن🤝🩵 0 10 ~سِتایِش~ 1404/2/23 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 214 اولین کتاب ۱۴۰۴ شايد بشه گفت بعداز مدتها يك كتاب عاشقانه ي واقعي خوندم🥲 خيلي داستان متفاوتي داشت از ي جايي به بعد مخاطب رو دنبال خودش مي كشونه كه چه اتفاقي قراره رخ بده و دلت نمیخواد کتاب رو زمین بذاری خوندنش رو پیشنهاد می کنم🫶 0 12 ~سِتایِش~ 1403/12/27 عقل و احساس جین آستین 3.3 47 اولین کتابی که از جین آستن خوندم فضا سازی خوبی داشت حال و هوای عاشقانه اون زمان رو خیلی قشنگ توصیف کرده بود و خب خیلی کم به جزئیات پرداخته بود و اشتباهی که من کردم این بود که از نشر افق خوندم چون خیلی خلاصه شده بود داستانش اگه از نشر نی یا نشر دیگه ای می خوندم خیلی بهتر داستانش توی ذهنم جا می گرفت🥲 1 13 ~سِتایِش~ 1403/12/27 خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 69 بعداز مدت ها ی کتاب حال خوب کن خوندم کلی خندیدم باهاش :) خیلی داستان شیرین وکودکانه ای داشت مخصوصا که داستانش توی قدیماااا وقتایی که زندگی حال خوشی در پی داشته اتفاق می افته منم که عاشق اون وقتام💘🥲 کلی چسبیدد بهم☀️ ارزش خوندن رو داره بی شک🫶 0 10 ~سِتایِش~ 1403/12/18 شیطان لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.0 54 در برابر قلم اقای تولستوی هیچ نباید گفت... داستانی کوتاه پر کشش و قوی (گناه گناهه دیگه هیچ توجیه و دلیلی نداره ادم بتونه گناهش رو پاک نشون بده ...) صفحه اولی که از انجیل روایت می کنه به راحتی موضوع داستان رو به دست مخاطب می رسونه 1 15 ~سِتایِش~ 1403/12/13 در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 67 هیجان و استرس های کتاب های خانم مک فادن رو خیلی دوست دارم :] انقدرر پر کشش و پیچیده بود داستانش اصلا دوست نداشتم بزارمش زمین 0 7 ~سِتایِش~ 1403/11/20 تصاحب تاریکی بختیار علی 4.8 1 هر کی میپرسه ی کتاب بهم معرفی کن اولین کتابی که به ذهنم میرسه تصاحب تاریکیه:) بعداز گذشت چندماه که خوندمش هنوز هم اون حس درد و شیرینی خوندنش رو توی وجودم حس می کنم چقدر ما ادم ها سر هیچ می تونیم ظالم باشیم نژاد پرستی زندگی بشر رو چقدر می تونه نابود کنه؟ این شاهکار بختیار علی رو شما از دست ندید🤍 0 5 ~سِتایِش~ 1403/9/9 خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 104 خییلی دوستش داشتم اصلا نمیشد حدس بزنی که کی چیکاره س تا وسطاش... انقد استرس داشت نمیشد کتابو گذاشتت...🥶 0 9 ~سِتایِش~ 1403/8/1 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 99 به اندازه بادبادک باز توی قلبم جا گرفت🦋❤️... واقعا آدم قلبش ب درد میاد از این همه مرد سالاری،بی گناهی زنها، سکوت زنها.... وقلدری مردها.... از این همه جنگ و حکومت طلبی ، واز دست رفتن زندگی مردم بی گناه ..خط ب خط کتاب عمیقا قلبمو از درد فشار میداد... ی جاهاییشمقابل ذوقکردن بود البته✨😇 0 14