معرفی کتاب جسدی در کتابخانه اثر آگاتا کریستی مترجم مجتبی عبدالله نژاد

جسدی در کتابخانه

جسدی در کتابخانه

آگاتا کریستی و 1 نفر دیگر
3.6
63 نفر |
19 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

123

خواهم خواند

53

ناشر
هرمس
شابک
9789643635817
تعداد صفحات
220
تاریخ انتشار
1399/4/22

توضیحات

        
صبح اول وقت خدمتکار گوسینگتونهال در سنت ماری مید وارد اتاق کلنل بانتری و همسرش می شود و به آنها خبر می دهد که در کتابخانه یک جنازه پیدا شده. زن و شوهر ابتدا باورشان نمی شود اما بعد که کلنل از پله ها پایین می رود می بیند که جلو شومینه در کتابخانه جنازه زن جوانی با موهای بور و لباس شب بر روی زمین افتاده است.
خانم بانتری با بهترین کسی که برای رسیدگی به مسئله قتل می شناسد، یعنی خانم مارپل تماس می گیرد. خانم مارپل که "در کار جنازه و این جور چیزها" خیلی وارد است، به گوسینگتونهال می آید و به شیوه آرام و پیگیر خودش ماجرا را دنبال می کند ...

در "جسدی در کتابخانه"، خانم مارپل پس از دوازده سال و از زمان "قتل در خانه کشیش"، دوباره وارد داستان می شود. کریستی به نوشته ی زندگی نامه اش این کتاب را در سالهای اول جنگ جهانی دوم نوشت که لندن زیر بمباران لوفتوافه بود و آلمانیها امیدوار بودند با پشتوانه این بمبارانها لندن را اشغال کنند. کریستی در مصاحبه ای در مجله لایف اعلام کرده که بخش آغازین "جسدی در کتابخانه" جزو بهترین نوشته های اوست.

      

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

لیست‌های مرتبط به جسدی در کتابخانه

نمایش همه
سیزده معماماجراهای دوشیزه مارپل: راز مرگ خانم جونزقتل در خانه کشیش

ماشین زمان خانم مارپل 🔍👒

17 کتاب

✨️ هو النور ✨️ آگاتا کریستی رو از کجا شروع کنم؟ راه‌ها متفاوته، میتونید دست ببرید به سمت هر جلدی از ترجمه‌های هرمس که به نظرتون اسم یا عکس جالب‌تری داره، نظراتش مثبت‌تره و ... یا اینکه یک کارآگاه رو انتخاب کنید و به ترتیب یا به انتخاب ماجراهاش رو بخونید. حالا اگر انتخاب کارآگاه شما خانم ماراپله این لیست برای شماست 💫 طبق راهنمایی‌های علامه گوگل خانم مارپل ۱۲ رمان و ۲۰ داستان کوتاه داره. کلوپ سه‌شنبه‌ها یا راز مرگ خانم جونز اولین ورود خانم مارپل به جهان ادبیاته؛ که به همراه ۱۲ داستان کوتاه دیگه در کتاب‌های سیزده معما و راز مرگ خانم جونز منتشر شدن. این دو کتاب مثل همدیگه هستن، انتخاب ترجمه با خودتونه. این قدم اوله. 1️⃣ قدم دوم، ۱۲ کتاب بعدی هستند، رمان‌ها که اینجا به ترتیب انتشار آورده شدند.2️⃣ حالا برای قدم سوم میتونید حماقت گرینشاو رو مطالعه کنید، بقیه‌ی داستان کوتاه‌ها. 3️⃣ سوال: برای قدم سوم آیا هرمس اون ۷داستان کوتاه دیگه رو ترجمه نکرده؟ احتمالا کرده اما حداقل من کتابی که درش منسجم منتشر شده باشند رو پیدا نکردم ولی مثلا یکیشون در کتاب رویاست، توی گماه مضاعف ازشون هست و... 🟡 کتاب رویا شامل داستان‌های کوتاهی از کارآگاه‌های مختلف آگاتا کریستیه که همگی حال و هوای کریسمس دارند. 🟡 برای قدم سوم میتونید ویدا رو به عنوان یک منبع منسجم انتخاب یا در کتاب‌های هرمس ماجراجویی کنید 💫 🟡 اگر دوست داشته باشید احتمالا میتونید جای قدم دو و سه رو هم عوض کنید، مثلا اول همه‌ی داستان‌های کوتاه رو بخونید و بعد برید سراغ رمان‌ها، یا حتی در خلال همدیگه مطالعشون کنید اما اولین قدمتون خوبه همون اولین ورود خانم مارپل باشه، همون داستان کوتاه اولی. پ.ن: شما از خانم مارپل خوندید؟ از بین جلدهای این مجموعه کدوم‌ها رو بیشتر پیشنهاد میدید؟ از کدوم ترجمه‌ها راضی‌تر بودید؟

89

پست‌های مرتبط به جسدی در کتابخانه

یادداشت‌ها

Bahar

Bahar

1404/4/14

          همیشه از بچگی‌هام تا حالا آرزو داشتم کتابی از آگاتا کریستی بخونم. هیچوقت هم فرصت ایجاد نشد، تا زمانی که دوستم برای تولدم بهم جسدی در کتابخانه و کتاب دیگری از این نویسنده رو هدیه داد.
در ابتدا چیزی که نظرم رو درباره‌ی این کتاب جلب کرد قطع پالتویی نشر هرمس و تعداد کم صفحاتش بود. جلدش هم به نظرم قشنگ اومد.
خب کتاب رو شروع کردم و ادامه که دادم، متوجه قلم نویسنده شدم. آگاتا کریستی قلم ساده و روانی داشت، یک قلم متفاوت... به دور از استفاده‌ی تشبیهات و آرایه‌های زیاد. که برام جالب بود.
اما اگر بخوام بحث رو بازتر کنم و بگم چرا دو و نیم ستاره دادم... 
-حقیقتاً شخصیت‌های زیادی توی داستان حضور داشتند و این یکم برای من مشکل بود. البته نه خیلی زیاد.
-و همین‌طور بگم که بعضی قسمت‌های داستان واقعاً حوصله‌م سر می‌رفت. هیجان کافی رو برای من نداشت.
-مهم‌ترین نکته‌ای که زد توی ذوق من، این بود که فهمیدن اینکه "قاتل چه کسی بود؟" شگفت‌زده‌ام نکرد. می‌دونید چیه، غافلگیرکننده نبود!
البته جدای این‌ها از حق نگذریم، داستان دقیقاً توی نقطه‌ای شروع می‌شه که خواننده رو به خوندن ادامه‌ش کنجکاو می‌کنه که این برای خودش نکته‌ی مثبتی هست. همین‌طور قلم ساده‌ی خانم کریستی هم می‌تونه نکته‌ی مثبتی باشه. و خب... برای گذران وقت کتاب سرگرم‌کننده‌ای هست. 

حقیقتاً چیز دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه، 
پس فعلاً تا همین‌جا. 
=)))
        

0

          ماجرا اینه که یه خانواده معمولی از خواب بیدار می‌شن و می‌بینن جسد یک زن وسط کتابخونه‌شون افتاده. حالا اینکه این زن کیه؟ چرا کشته شده؟ و قاتلش کی بوده؟ و چطور و چرا این جسد رو انداخته توی کتابخونه؟ سوال‌هاییه که قراره تو داستان بهش جواب بدن.

فضای کتاب و پرونده داستان جالب بود. شخصیت‌های زیادی درگیر پرونده بودن که باعث می‌شد خواننده بین اسامی تا یک حدی گیج بشه ولی با خوندن ادامه داستان می‌شد شخصیت ها رو به خوبی تشخیص داد. با وجود اینکه شخصیت‌ها زیاد بودن اما به هر کدوم به خوبی پرداخته بود و ویژگی‌هاشون جالب و منحصر‌به‌فرد بود.

در مورد معمای داستان، نمی‌گم که نمی‌شد حدس زد قاتل کی بوده، ولی اینکه چطوری قتل اتفاق افتاده واقعا تا پایانش مشخص نبود. همون‌طوری که پلیس‌ها هم گیج شده بودن و در نهایت خانم مارپل به کمک‌شون اومد.

اگر کتاب معمایی و آگاتا کریستی دوست دارید حتما از این قصه هم لذت می‌برین، برای نوجوان‌های بالای ۱۵ سال هم می‌تونه مناسب باشه.
        

28