معرفی کتاب زارا اثر محمد قاضی زارا محمد قاضی 3.6 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر نشر ثالث شابک 9789646404707 تعداد صفحات 120 تاریخ انتشار 1378/4/1 توضیحات کتاب زارا، نویسنده محمد قاضی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سعید بیگی 1401/11/30 این کتاب را چند سال پیش با معرفی دوستی خریدم و خواندم. شنیده ایم که: «عشق پیری گر بجنبد، سر به رسوایی زند!» و دیگر اینکه: «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!» اما دل که گرفتار شد، نه از ننگ و نه از نام و نه از هیچ چیز دیگر پرهیز ندارد و آدمی را چنان شیفته و بیدل و بیقرار محبوب می کند که اختیار از کف داده و به راستی مجنون و دیوانۀ یار می شود و رفتار معقول و منطقی را کنار می گذارد و آن می کند که نباید یا نشاید! داستان عشق یک چوپان که زن و فرزند دارد و خانه و خانواده را به حال خودشان رها می کند و در پی محبوب می رود،آن هم دختری جذامی که... اگر تجربۀ دوست داشتن و عاشق شدن نداشته باشی، حال این قبیل افراد را کمتر می توانی درک کنی. عشق و محبت و دلدادگی خواندنی، گفتنی و شنیدنی نیست؛ بلکه باید تجربه اش کرد! محمد قاضی مترجم بزرگ ایرانی، این ماجرا را به تصویر کشیده. اگر مایل بودید بخوانید، فکر می کنم پشیمان نمی شوید. 0 20 ستایش؛ 1404/5/6 مدت ها بود که ی همچین کتاب قدیمی نخونده بودم و باهاش گریه نکرده بودم ...🌠😭 وهیچ چیزی مانعِ عشق نمیشه .... کتابی از دلِ مردم کردستان🤍 0 5