یادداشتهای 💫milkyway (66) 💫milkyway دیروز آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 35 بسم رب الشهدا الحمدالله که محرم امسال توفیق آشنایی با شهید بزرگوار علی کسایی را داشتم. ویژگی برجسته این شهید برای من، حمایت ایشان از خانواده بود. اینکه انسان حواسش به تمام وظایف خود باشد، هم کار فرهنگی، هم جهاد و هم خانواده بسیار ارزشمند است. خانم اکبری زحمت قابلتوجهی برای گردآوری مطالب کردند. اما برای شیوه نثر ایشان متاسفم. کتاب ادبیاتی دارد و باید رعایت شود اما حدود هشتاد صفحه اول این کتاب بسیار ضعیف همچون یادداشتهای کانالهای تلگرام بود! اگر از آن دست آدمها نبودم که تا کتاب را تمام نکنم، خیالم راحت نمیشود. همان بیست صفحه اول از این قلم فرار میکردم و توفیق آشنایی با شهید عزیز را از دست میدادم. اما نمیدانم این ایراد رفته رفته تصحیح شد یا من عادت کردم. فروش این کتاب و تفریظ رهبری، به دلیل برکت شهید است و بس. 0 2 💫milkyway دیروز ایلیا امین توکلی 4.2 38 کاری که کمیکا کرده به شدت برام ارزشمنده و حتی براش ذوقزده شدم. کمیک ایرانی و استقبالی که ازش شده یه اتفاق خیلی خوبه. گرافیک عالی و چاپ با کیفیت بهکنار، روایت هیجانانگیزش به کنار. دلم میخواد ادامه داستان رو بدونم و این یعنی قلاب داستان رو گرفتم. اما نقد هم دارم که امیدوارم توی کمیکهای دیگه مثل روشنک و باقی حل بشه. من تفاوتی در شخصیتپردازی، روایت و سیر اتفاقات ایلیا با سایر کمیکهای مارول و دیسی نمیبینم متاسفانه. ایده جدید نیست و ترکیبی از تمام داستانهای ابرقهرمانیه. انگار این کمیک فقط بومیسازی شده و تمام. خداقوت به تیم کمیکا💫 0 2 💫milkyway 2 روز پیش درآمدی بر مطالعات تلویزیونی مهدی منتظرقائم 3.5 1 بعد از امتحان، مترو: دکتر منتطرقائم میگن برای این کتاب حدود پانزده سال مطالعه داشتن. واقعا هم خیلی کتاب جامع و کاملی از آب دراومده. این کتاب تلویزیون رو با تکیه بر سه رکن مطالعه میکنه: سازمان، محتوا و مخاطب. قبل از ورود به بحث هم درمورد تاریخچه مطالعات تلویزیون صحبت میکنه. توی آمریکا و انگلیس مطالعات تلویزیون یه رشته جدا حساب میشه اما تو ایران فعلا ذیل مطالعات رسانه و ارتباطات قرار گرفته. اگرم بگید تلویزیون توی ایران دیگه مرجع حساب نمیشه و نوشتن این کتاب بیهوده بوده باید بگم تلویزیون توی این کتاب معنای عامی رو در بر میگیره و میشه هر رسانه صوت و تصویر با قابلیت پخش همزمان. به نظرم هرکسی این کتاب رو بخونه انگار کل مبانی ارتباطات(مطالعات رسانه ) رو پاس کرده و میتونه انتخاب کنه به چه حوزهای علاقه داره تا تخصصیتر بخونه. حالا امیدوارم نمرم خوب شه :) 0 0 💫milkyway 2 روز پیش لباس جدید پادشاه شاگا هیراتا 4.0 3 واقعا جالب بود! 0 0 💫milkyway 2 روز پیش جادوگر شهر از فرانک ال باوم 4.2 3 سری جدید انتشارات افق کتابهای پر زرق و برقی با نام (رنگین کمان کلاسیک) است که طراحی جلد و سبک صفحات من را مجذوب و سپس وادار به خرید کرد. چون نام این کتاب را بیش از سایر اسامی کتاب ها شنیده بودم خریدم و به شدت پشیمونم...کتاب داستان افرادی هست که هر کدام نقصی دارند اما این فقط یک تلقین است و در واقع توانایی اصلی آنها در همان نقص هاست. مترسکی که مغز ندارد ولی از همه خردمندتر است و هیزم شکنی که قلب ندارد اما از همه دلسوزتر است. درکل داستان مناسب کودک و نوجوان اما بیشتر کودک بود. جایی که نیاز به جزئیات است نویسنده رد شده بود و به نظر من چالشهای داستان بی جهت کش دار بود و مخاطب را همراه نمی کرد. 0 0 💫milkyway 2 روز پیش رعنا مژگان شیخی 3.5 15 تنفر هم یه نوع عشقه تا به کسی احساسی نداشته باشی ازش نمی رنجی! 0 0 💫milkyway 2 روز پیش ارتداد یامین پور 3.8 182 برشی از متن کتاب: گمان می کنم شک مثل جانور مرموزی کنج و کنار قلب پنهان می شود تا به وقت خواب آلودگی ایمان سربرآورد به گمان من شک بعد از یقین صد چندان و مخوفتر از شک پیش از یقین است و شک پیش از یقین به جلو میراند و شک پس از یقین زمین گیر می کند 0 1 💫milkyway 2 روز پیش حسین پسر غلامحسین: زندگی نامه و خاطراتی از شهید محمدحسین یوسف الهی مهری پورمنعمی 4.5 13 حسین آموخت که مرگ سیاه؛سرنوشت شوم مردم زبونی است که به هر ننگی تن می دهند تا زنده بمانند.چه کسانی که گستاخی آن را ندارند که شهادت را انتخاب کنند،مرگ آنان را انتخاب خواهد کرد... 0 0 💫milkyway 2 روز پیش کتاب فاضل نظری 4.1 55 *اگر خیال تماشاست در سرت بشتاب که آبشارم و افتادنم تماشایی است *مپرس شادی من حاصل از کدام غم است که پشت پرده عالم هزار زیر و بم است *تمام عمر کوهم خواندی و آتشفشان بودم سکوتم گرچه سرتا پا،شبی فریاد خواهم شد 0 0 💫milkyway 2 روز پیش حیدر آزاده اسکندری 3.8 77 کتابی ضعیف و بر خلاف مقدمه ای که نویسنده منو براش آماده کرده بود! 0 0 💫milkyway 2 روز پیش دختر پرتقالی یوستین گوردر 3.6 97 رویای غیر ممکن ها نام ویژه ای دارد که به آن امید می گویند.... 0 0 💫milkyway 2 روز پیش اقلیت فاضل نظری 3.9 49 صبر تنها درمان من است از تلخ و شیرینیش چه باک؟ هرچه باشد ناگزیرم هرچه باشد حاضرم... 0 0 💫milkyway 2 روز پیش همه چی محشر است (نسبتا) جلد 3 لیز پیشون 4.2 3 یک شروع دوست داشتنی برای بعد از کنکور :) 0 0 💫milkyway 2 روز پیش آخر شخص مفرد (مجموعه رباعی) عارفه دهقانی 3.5 1 ای تیر کجا چنین شتابان؟...آرام قدری به کمان بگیر دندان...آرام ای تیر به حرف حرمله گوش نکن برگرد...نرو تو را به قرآن...آرام دیوار فرو ریخت و دربر سر زد وقتی میانشان دلت پرپر زد افسوس کهعباس نبود ای بانو تا بشکند آن پا که لگد بر در زد 0 0 💫milkyway 2 روز پیش آن ها فاضل نظری 4.1 48 تکرار نقش کهنه خود در لباس نو بازیگریم حوصله شرح قصه نیست رد پایی تازه از پشت صنوبرها گذشت... چشم آهو ها هراسان شد گمان کردم تویی ای نسیم بی قرار روزهای عاشقی هر کجا زلفی پریشان شد گمان کردم تویی 0 0 💫milkyway 2 روز پیش جاذبه های میان ما (رمان) بریتنی سی. چری 3.7 13 کتاب رو که بخونید خیلی خوب می تونید یکی از شخصیت ها رو درون خودتون پیدا کنید..خیلی راحت میشد خودم رو جای شحصیت های کتاب بزارم و درکشون کنم.. منسجم و روان بود..خلاصه ساعت های خوبی رو با این کتاب داشتم:) 0 8 💫milkyway 2 روز پیش دگرگونی عشق و صمیمیت: جنسینگی، عشق و شهوت در جوامع مدرن آنتونی گیدنز 3.3 1 موضوع کتاب از رویاسمش مشخصه. تغییر و تحولاتی که برای عشق و جنسیت در جوامع مدرن اتفاق افتاده و جنبشهای زنان بیشترین تاثیر رو در این تحولات داشته. گیدنز به دنبال یک نوع رابطه آرمانی به نام رابطهناب میگرده و سعی میکنه به مخاطب ضرورت این نوع از رابطه رو بفهمونه. نکته جذاب کتاب برای من چی بود؟ تاریخ انتشار این کتاب..سال 1992.. و حالا ما توی کشورمون داریم باهاش بهسرعت روبهرو میشیم. دلم میخواست زبانم در این حد اوکی بود که برم نسخه اصلی این کتاب رو بخونم..ولی متاسفانه امکانش فعلا نیست. و اما من چه حسی داشتم؟..انگار یه مارپیچ بیانتها باشه..یه باتلاق که مدام توش فرو بری.. و اما آقای گیدنز! هرچی توی این باتلاق دستوپا بزنی بیشتر فرو میری!.. جهان غرب(اصطلاح داخل کتاب) با معیارهای جدیدش این گند رو بالا آورده و حالا با همون استدلالها هرکاری کنه بدترش کرده..ریشه مشکلات یهجای دیگس :) 0 0 💫milkyway 2 روز پیش مهمانی به نام غصه ایوا ایلند 4.4 31 انقدر حس خوبی رو بهم انتقال داد...که هیچی اصلا...همون حس خوب... 0 0 💫milkyway 2 روز پیش وجود فاضل نظری 4.3 43 خریدن این کتاب با توجه به کمیت و کیفیت اشعار و قیمت کتاب اشتباه بزرگیه...صرف نظر از اینکه کتاب دست گرفتن حس خوبی به آدم میده همه شعر ها رو میشه توی اینترنت پیدا کرد و پول رو باید صرف اشعار پر محتوا تری کرد 0 0 💫milkyway 2 روز پیش شبیه مریم اکرم صادقی 3.8 39 زندگانی و سرگذشت بانو فضه برای من جذابیت داشت، درسته که اواسط کتاب به تکرار مکررات پرداخت اما این بار از دید خادمه حضرت فاطمه، کسی که در ابتدا شناخت اندکی از اهل بیت داشت بیان می شد. این کتاب در واقع برای شما سه داستان روایت می کند؛ داستان بانو فضه به طور مفصل،بخش هایی از زندگی اهل بیت، داستان رائف یکی از اصحاب پیامبر. که هر سه در کنار هم تکمیل کننده و دارای رویدادهای خاص خود هستند. با این حال که کتاب رو دوست داشتم اما بازم نمی دونم چرا اونجوری که دلم میخواست باشه نبود. 0 0