یادداشتهای انیس پورقنبری (15) انیس پورقنبری 1402/8/27 پدر سرگی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.8 44 " وسوسه باید وارد دنیا شود ولی بد به حال کسی که از طریق او وسوسه وارد شود" لئو جان! خیلی خوشحالم که تصمیم گرفتم این کتابتو بخونم. بشدت باهات موافقم توی مضمون و درونمایه حرفی که زدی. تالستوی عزیز؛ درست گفتی! هیچوقت گوشه گیری و رهبانیت باعث رشد و تعالی نمیشه و توی اجتماعه که باید بزرگ و بزرگوار بشیم. خیلی از کتابت لذت بردم و قول میدم بقیه کتاباتو هم بخونم بزودی! تا نامهای دیگر خدافظ😁 0 14 انیس پورقنبری 1402/8/26 تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی زهرا حسینی مهرآبادی 4.9 15 مدتها بود کتاب شهدا را که میخواندم چشمهایم را روی سطرها و قلم ضعیف میبستم و غرق در محتوا میشدم. اما این کتاب علاوه بر محتوای فوقالعادهاش باعث کیف کردن من از قلم زیبای نویسنده شد. کتاب راجع به مادرشهیدی که ۱۷سال از فرزند جانباز قطع نخاعیاش نگه داری میکند. اعتراف میکنم تا امروز که این کتاب را تمام کردم نگاهم به جانبازی درست نبود و هیچوقت فکر نمیکردم آنقدر سختی داشته باشد. من مادرم؛ میفهمم عشق به فرزند یعنی چه. گاهی خودم را جای شهلا خانم و پسرم را جای شهید حسین میگذاشتم ....من؟ نه نه نه!من نمیتوانم مثل شهلا باشم... شهلا خانم تو جز قویترین زنهایی هستی که من میشناسم . من مات و مبهوت ِ مادری کردنت هستم که ۱۷سال با عشق صبوری کردی. این کتاب رو توصیه میکنم؟ قطعا و حتما و حتی فورا😁❤️ 0 3 انیس پورقنبری 1402/8/25 خانهی لهستانیها مرجان شیرمحمدی 3.8 52 خلاصه بخواهم بگویم باید بگویم: متوسط؛ نه انقدری خوب بود که بخواهم چیز خاصی بگویم، نه انقدری بد بود که بخواهم بگویم نخوانید! ارزش یکبار خواندن را دارد. قصهگویی خوبی داشت و موقعیت را به حد قابل قبولی خوب درآورده بود. کشمکشها اکثرا ساده و گرهها قابل حل بودند و شوک قوی به داستان نمیداد. شخصیتپردازی سهراب(شخصیت اصلی داستان) که پسر مدرسهای بود بنظرم خوب نبود و گاهی رفتارش با سن و پسر بودنش نمیخوند. اما شخصیتهای دیگر داستان را دوست داشتم و خوب بود. این کتاب را با خوانش خود نویسنده خوندم. خانم شیرمحمدی الحق صدای زیبایی دارند ولی در ادای احساسات و حالات قوی نبودند. 0 37 انیس پورقنبری 1402/8/25 خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 66 "خمره" اولین تجربه هوشنگ مرادیکرمانی خوانی من بود! نوع نگارش حقیقتا سلیقه من نبود بخاطر گرههای ساده و توصیفات کوتاه و کم و.... اما چون این کتاب برای رده سنی نوجوان نوشته شده این نوع نگارش طبیعی بود و ایرادی وارد نیست. یک نکته جالبی که کتاب داشت حس شیرینی بود که تمام مدت مطالعه توی دهانت میچرخید. شخصیتهای خمره آدم های خاکستری بودند مثل تمام آدمهای اطرافمان برای همین باورپذیری کتاب بالا بود و خواننده را با خودش همراه میکرد. ادبیات متعهد مرادیکرمانی ستودنیست؛ اینکه با وجود فقر و کمبود امکانات باز هم جوری بنویسی که حس شیرین زندگی جریان داشته باشد کار هرکسی نیست اما هوشنگخان خوب از پسش برآمده است. دقتی که در کتاب و توصیفات زندگی روستایی بود مطمئنا برآیند تجربه زیستهی نویسنده بود. مخلص کلوم؛ خداقوت آقای نویسنده؛ حالمون خوب شد با کتابتون ❤️ 0 5 انیس پورقنبری 1402/8/24 آنی شرلی در گرین گیبلز لوسی مود مونتگمری 4.6 141 "چقدر از آنه یاد گرفتم" حقیقتا مدتها بود کتاب به این شیرین و گوارایی نخونده بودم.لذت برم از شخصیتپردازی عالی خانم مونتگمری! از مثبت اندیشی آنه و مهربونی داینا و دقت ماریلا و سادگی متیو و... حس میکنم آنه روی نگاهم به دنیا اثر گذاشته.... گرچه اگه روزی دختردار بشم و دخترم به سن نوجوانی برسه هرگز کتاب آنشرلی رو بهش پیشنهاد نمیکنم چون مطمئنا هرچقدر آنه نقاط خوب و مثبت داره ولی خیالپردازی پیش از حد آنه و یکسری مسائل اخلاقی اصلا مناسب سن نوجوان نیست 0 2 انیس پورقنبری 1402/8/17 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 119 موقع خواندن این کتاب؛ چشمهایم برق میزد. دستهایم را بههم میمالیدم و میگفتم: آفرین عطیه عطار زاده! شیر مادر و نان پدر حلالت (البته در بخش فرمی فقط😂) کتاب پر است از نگو نشان بده های فوقالعاده. البته نویسنده از زیر دیالوگ نوشتن مویرگی فرار کرده است که من میبخشمش بخاطر این توصیفات نابش😂 گرچه متاسفانه باید بگویم این کتاب از نظر محتوا یک کتاب سیاهِ چرک و غیر متعهد است و بوی خون میدهد شاید روزی برگردم و دوباره چشمهایم را ببندم و باز هم بخوانمش...شاید ... 0 5 انیس پورقنبری 1402/8/3 خادم ارباب کیست؟ درس هایی از کلاس حضرت جون سیدعلی اصغر علوی 4.2 20 توی این کتاب یاد میگیرید کجا باید با ارباب یک مخالفت خوب کنید. اقای علوی خلاصه و مفید لقمه جویده شده رو میذارن تو دهنتون تا بتونیم خادم ارباب باشیم 0 6 انیس پورقنبری 1402/8/3 حوض شربت مریم قربان زاده 4.3 15 تصور سختیهای بتول باور نکردنیه چه برسه بخوای خودتو توی اون شرایط تصور کنی... بتول بتول بتول! تو کوه صبری ... متاسفانه مثل یکسری از کتابهای شهدا با قلم خیلی قویای مواجه نیستیم 0 7 انیس پورقنبری 1402/8/3 عادت می کنیم زویا پیرزاد 3.3 32 زویا پیرزاد نمیگوید؛ بلکه دستت را میگیرد و با تصویرهایش جهانش را برات به نمایش درمیآورد. به پیرزاد اینطوری نگاه کنید و انتظار اتفاق خیلی خاصی در کتابش نداشته باشید. چشمهایتان را به نوشتههایش بدوزید و به دهه ۸۰ بروید 1 28 انیس پورقنبری 1402/8/3 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 50 این کتاب خیلی قشنگ فرقِ حرف تا عمل را نشان داده. 0 5 انیس پورقنبری 1402/8/3 هرس نسیم مرعشی 3.8 90 یک کتاب ضدجنگِ منفیبین با فرم خوب. 0 4 انیس پورقنبری 1402/8/3 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.1 103 حامد عسکری بلده چطوری قلاب نوشتههاشو به چشمای مخاطب گیر بده. آفرین عسکری؛ مکه نرفته حاجی شدم با کتابت 1 3 انیس پورقنبری 1402/8/3 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 144 اگه اسم شخصیتهای روسی را از کتاب حذف کنی؛ کتاب نصف میشد😂 با اینکه فضاش از زندگی ماها دوره اما دوستداشتنیه کتابش❤️ 0 21 انیس پورقنبری 1402/7/25 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 142 تا آخرش بجنگ! حتی اگه فقط اسکلتِ طعمهت به ساحل برسه. 0 23 انیس پورقنبری 1402/7/18 نان و پنیر موزارلا (مجموعه داستان) علی جلائی 4.0 11 تصویر سازیهای وحشتناک عالی، پایانبندی جذاب، پل و مفصل داستانها درجهیک؛ با این حال کتابِ دوستنداشتنی بود :) کتاب برای من پر بود از حس و حال بد. با وجود فرم قوی بهزور کتاب را تمام کردم. بنظرم اگه اهل قلم و نوشتن نیستید کتاب را نخوانید. 0 8