معرفی کتاب تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی اثر زهرا حسینی مهرآبادی

تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی
زهرا حسینی مهرآبادی و 1 نفر دیگر
4.8
17 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی، نویسنده زهرا حسینی مهرآبادی.
بریدۀ کتابهای مرتبط به تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی
نمایش همه1403/12/11
1403/12/11
دورههای مطالعاتی مرتبط
1402/6/14
تعداد صفحه
30 صفحه در روز
لیستهای مرتبط به تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی
1403/2/8
1402/8/20
1402/11/29
1402/9/6
1402/8/30
با غیرت و شجاعت و دلیری رفتهای برای کشور و دینت بجنگی حالا قطع نخاع افتادهای روی تخت آن هم از گردن برای خاراندن سرت نیازمند دیگرانی چه رسد به امور دیگر ... چه امتحان عظیمی که کم نیاوری و لب به ناشکری باز نکنی! حاج حسین سخت محتاج دعای خیرت هستم. ۱۷ سال از بهترین سالهای عمر جوانت که قاعدتا باید دانشگاه رفتن و دامادی و بچهدار شدنش را ببینی، شاهد ذره ذره آب شدنش هستی و عاشقانه و خالصانه تیمارش میکنی، چه صبر عظیمی داشتی شهلا بانو! خدا قبول کند از تو این همه رنج و صبوری را ... اما شما اعظم خانم! راستش را بخواهید اصلا درکتان نمیکنم! چرا باید یک دختر ۲۱ ساله خودش برود بنیاد شهید و بگوید من میخواهم همسر یک جانباز قطع نخاعی بشوم آن هم قطع نخاع گردن!؟ چه ایمانی داشتی که آنقدر در راهت مصمم بودی و آخر هم حرف خودت را به کرسی نشاندی!؟ چقدر زندگی عاشقانهی شما با حاج حسین برای نسل امروز ما عجیب و غریب است ... تب ناتمام روایت زندگی خانم شهلا منزوی مادر جانباز شهید حاج حسین دخانچی. در تمام سطرهای روایت سختیها و رنجهای این جانباز و خانوادهاش از خودم میپرسیدم: مگر میشود!؟ آخر چطور ۱۷ سال در تب ناتمام بسوزی و بعد هم بگویی برای من شفا نخواهید من با خدای خودم معامله کردم ... زندگی امروزم را مدیون چه شیرمردان و شیرزنانی هستم. کاش روسفید باشم ...
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/2/8