یادداشتهای eliya (16) eliya دیروز زنده به گور صادق هدایت 3.5 18 کتاب قشنگی بود مخصوصا داستان اولش 0 0 eliya 1404/2/2 زال و رودابه الهام فلاح 4.2 10 اولین کتاب از این مجموعه بود که خوندم و واقعا کتاب بسیار زیبایی بود. کتابی که عشق واقعی رو توصیف میکرد. واقعا قشنگه که خانم فلاح اومده همچین اثریو نوشته چون خیلیا الان دیگه علاقه ای به شاهنامه خوانی ندارن.. 0 0 eliya 1403/11/20 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 412 به عنوان اولین اثر از داستایفسکی خیلی خوبه و نسبت به بقیه کتاب هاش قلم روون تری داره. درکل کتاب خوبی بود و با آخرش هم شوکه شدم هم ناراحت. 0 0 eliya 1403/8/18 تاج نفرین شده کاترین وبر 4.4 51 خیلی اولش خیلی هیجان انگیز تر بود. با اینکه این جلد اتفاقات زیادی داشت ولی نویسنده نتونسته بود اون هیجان رو توی خواننده ایجاد کنه. فکر میکردم با ۲ جلد تموم بشه ولی فهمیدم که جلد سومی هم داره. منتظرم که فقط ببینم درپایان چه اتفاقی قراره بیوفته. 0 6 eliya 1403/7/9 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 115 کتاب ساده ای بود و فکر کنم بیشتر بخاطر جلدش معروف شد وگرنه شاهکار نبود. 0 0 eliya 1403/7/9 خانه ای روی گورها لینزی کری 3.9 5 اونقدرم که میگفتن وحشتناک نیست و ارزش یکبار خوندن رو داره. 0 0 eliya 1403/7/9 دالان سیاه جولیا نوبل 3.9 10 تو ژانر وحشت نیست و ارزش یکبار خوندن رو داره. 0 1 eliya 1403/7/9 دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.1 181 میتونست بهتر باشه. بین کتابای فانتزی مجازی کتاب بهتری بود.(به همراه فابل) 0 0 eliya 1403/7/9 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 134 اگه بخوام تو یه کلمه توصیفش کنم، مضخرف بود. حیلیا میگفتن خوبه ولی من مثل بیشتر ادما ازش خوشم نیومد. به گفته بقیه، مجازی بهتر از نون چاپش کرده(از نظر ترجمه)ولی من از مجازی خوندم. بنظرم وقتتون رو براش تلف نکنید. کتابی هم نیست که نشه حدسش زد.. 0 3 eliya 1403/7/9 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 154 شاید بعصی افزاد ازش خوششون نیاد ولی جزو کتابای خوب از نشر مجازی بود. مجازی کتابای خوب کمی داره پس اگه از این زاویه نگاه کنیم، خوب بود. 0 0 eliya 1403/7/9 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 104 خب خداروشکر ایندفعه مجازی ناامیدم نکرد. تنها کتاب خوب بین کتابای اخیرش بود. بنظرم ارزش خوندن داره و مشتاقانه منتظر جلد دومشم. 0 1 eliya 1403/7/9 قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 39 وقتی شروع به خوندن کردم ازش خوشم نیومد تا صفحه ۲۰۰ تقریبا و فکر میکردم که اشتباه کردم خوندمش، بعدش فهمیدم کاملا درست فکر میکردم. بیشتر شبیه بازی فکری بود. همون ۱ ستاره ام بخاطر وقت و پولی که براش دادم. 0 0 eliya 1403/7/9 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 84 اولین کتابی بود که از ادبیات ژاپن میخوندم و کتاب خوبی بود. وایب و حس خوبی هم به ادم میداد و کتاب تورو بین نامه هایی که بین خواربارفروشی و بقیه افراد رد و بدل میشد غرق میکرد. 0 0 eliya 1403/7/9 همکار فریدا مک فادن 3.4 45 قبل از خوندنش خیلی ازش تعریف شد ولی کتاب خاصی نبود. اونجوریم که میگفتن اخرش پشم ریزون نبود رسما همه چی جلوی چشم بود. با این کتاب یکم از مک فادن ناامید شدم برای خوندم بقیه کتاباش. بخش دی بهتر بود ازین. 0 0 eliya 1403/7/9 کتابخانه ی ارواح ریچارد دنی 3.7 71 خیلی مختصر بود، میتونست گسترده تر و بهتر باشه. 0 0 eliya 1403/7/9 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 67 کتابیه که همه پسند نیست، برای بعضیا خوبه و برای بعضیا بد. امکان داره خوشتون نیاد ولی خوندنش ضرر نداره. 0 1