یادداشتهای Fatemeh Zahra (36) Fatemeh Zahra 1404/1/25 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.2 19 بسیار خوب و روون مبانی اقتصاد رو توضیح میده و ضمنا به نوعی تاریخ آمریکا و رکود بزرگ رو روایت میکنه . برای شروع اقتصاد واقعا کتاب خوبیه. 0 0 Fatemeh Zahra 1403/3/6 بی زمستان: سفرنامه و عکس های تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان منصور ضابطیان 3.6 38 یک سبک بسیار غیر جذاب و غیر مفید . من از سفرنامه چی میخوام ؟ اینکه به من اون کشور رو بشناسونه و احساس کنم با اون طرف رفتم سفر ، که هیچ کدوم رو نداشت . همه چیز گنگ بود . مثلا یه آدمی که نمی شناسیمش میاد توی داستان ، یه کاری میکنه ، میره و ما هنوز هم نمیشناسیمش ، نمی دونیم چه رابطه ای با آقای ضابطیان داره ؟ اصلا چند سالشه ؟ چه شکلیه ؟ بیشتر کتاب شبیه این قصه های معماییه که یه سرنخ میده بعدش میگه برو پیداش کن . تو رو ترغیب میکنه بری ببینیش ، ولی خب چه فایده ؟ اگر من میخواستم برم گرجستان که نمیاومد سفرنامه اش رو بخونم !😂😐 تصویر سازی ضعیف بود . فقط یه تیکه های خاص میتونم بگم خوب بود که این مقدار من رو راضی نمیکنه . زیر عکس ها توضیحی نیس و خودت با توجه به متن باید حدس بزنی این کیه و کجاس . اکثر کتاب عکس و گرافیکه که من اصلا این رو نمیپسندم ، شاید یک مقدار عکس بتونه کمک کنه به درک روند داستان ، ولی بیش از حد بودنش میره رو مخ . قیمت خیلی منطقیشم (!) بی نظیره. . و اما نکات منفی رو گفتم ، یذره هم مثبت بگم ، اون جاهایی که از سیاست و تاریخ کشور ها حرف میزد خیلی کیف میکردم ، خوب بود . اون تیکه ها خیلی چسبید! . . در کل بگم با توجه به تعریف هایی که از قلم ایشون شنیدم اصلا نتوست توقعاتم رو برآورده کنه و حسابی خورد تو ذوقم. اگر سفرنامه خوب میخواهید : سفرنامه ژاپن یامین پور اگر میخواهید خوب تفریح کنید و بخندید : سفرنامه کره شمالی رضا امیر خانی 1 2 Fatemeh Zahra 1403/1/10 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 77 روند داستان اولش کند بود ولی رفته رفته جذاب شد . بعضی از دوستان فرمودند اضافه گویی داشته ولی من اضافه گویی هاش خیلی جاها کیف کردم . اولش آنقدر که کلیشه ای شده بود ، به صورت مورچه ای داشتم پیش میرفتم و خورده بود تو ذوقم . آخه حاج آقا! ابوالمعالی عاشق عتبه س عتبه عاشق دعبله ، دعبل عاشق زلفاس ، بن سیار عاشق زلفاس .اونیکی طرف که اسمشو یادم نمیاد با پسرش عاشق زلفان 😐 آخه چرا؟ دیگه داستانم حدی داره آخه. اتفاقا یادمه توی اونیکی کتابشونم اینشکلی بود و یک سلسله ی عشق داشتیم حالا بد تر ازین. . . در مرحله بعدی که یذره گذشت روند بهتر شد ، توی دو صفحه دعبل و زلفا به هم رسیدن و کلا ورق داستان برگشت که خب بعدش دیگه خوب باهاش حال کردم تا تموم شد به لطف خدا . د در مورد جنبه تاریخیشم خب ، زیبا بود. نه میتونم پیشنهاد کنم. و نه نهی . و من الله توفیق 0 2 Fatemeh Zahra 1403/1/10 تولد در کالیفرنیا هدی سادات حامی 4.3 9 روایت بی نظیر ، اضافه گویی نداشت ، در عین سبک بودن ولی هر آنچیزی که میخواستم بدونم رو گفته بود . فقط تنها نکته ای که دوست داشتم بیاد این بود که کاش عکس داشت . چون ایشون توی فضای مجازی هم فعالیت میکنن پس ابا یا عذبی متوجهشون نیست و میتونستن عکسشون رو بزارن😅 هر چند من بعدش رفتم صفحه شون رو پیدا کردم دیدم ولی خب... 4 5 Fatemeh Zahra 1402/10/2 پناهم باش مهناز محمدیان 4.3 9 خورد شدم ... به معنای واقعی کلمه ... کتاب خوبی بود ، شاید بعضی از پدر مادر هایی که می خوان دستشونو به خون بچشون آغشته کنن تلنگری بخورن و برگردن... 0 2 Fatemeh Zahra 1402/9/28 زن آقا (سفرنامه) زهرا کاردانی 3.9 67 تموم شدنش مثل شکی بود که یهو تا گردن رفتم توش... شکل تموم شدنش خیلی شبیه درکیه که خودم از ماه رمضون داشتم ... هی روزای اول میگی حالا که وقت هست و یک ماهی مهمون خداییم... ولی بعد شب قدر یک دفعه میبینی که ماه تموم شد و از مهمونی خدا رفتی.. با عکس شاگل دلم ضعف رفت ، ...چقدر قشنگن این زندگی های با صفا و ساده... . . . کتاب قوی ای نبود در کل:) من تفننی خوندم و بهم چسبید... خیلی ازش انتظاری نداشتم . بالا و پایین زیادی نداشت . تو هین زیاد کرده بود به مردم روستا ، من خیلی جاها به این فکر کردم که اگر مردم روستا این و بخونن( که به احتمال زیاد با عکس ها و اتفاقات اگر کسی از همون منطقه بخونه متوجه میشه چه روستاییه) چه حسی پیدا می کنن؟ حس نمی کنن این سید ها و زنآقا ها جاسوسی هستند برای اطلاعات و سبک زندگی و فرهنگ عقایدشون؟ 0 1 Fatemeh Zahra 1402/9/9 چگونه با هر کسی صحبت کنیم: صندوقچه راهکارها لیل لاوندز 4.2 10 ..... 0 1 Fatemeh Zahra 1402/8/17 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.3 13 خیلی کیف داد! الان تو مدرسه دنبال مغالطه گر ها میگردم و حرفاشونو تحلیل و تصحیح میکنم! تفریح خوبیه...✌️😂 خب ، گذشته از شوخی و خنده انصافا کتاب خوبی بود ... با مثالهای آخرش یکدفعه خیلی تاثیر گزاریش رو نشون داد. خب من میدونستم که اینکه تو اکثر بحث ها میتونم راحت بقیه رو قانع یا مات کنم دلیلش اینه که همراه تحلیل مغالطه هم میکنم . با خوندش هر کلمه از کتاب یه خاطره ای میومد تو ذهنم که آره فلان جا من اینو استفاده کردم یا توی فلان بحث طرف مقابلم بخاطر این مغلطه برد! .... در کل الان خیلی دارم از آگاهی پس از خوندن کتاب لذت میبرم! 0 27 Fatemeh Zahra 1402/8/17 لشکر کشی نادر شاه به هندوستان 0.0 1 تو هوای سرد گذاشتم زیر سرم ، پتو رو کشیدم تا روی گردن و چسبیدم به بخاری همینطور که گوش کردم دیدم وا ! چقدر چرت و پرت میگه ! . . کل کتاب اینشکلیه که : آه ! نادر شاه افغان ها را از دست هندیان غیر متمدن و وحشی نجات داد! آخه آدم عاقل ! الان انتظار داری من اینو باور کنم ؟ نادر همونی نبود که چشای پسرشو در آورد چون بهش شک داشت ؟ این الان شده آدم خوبه و منجی نجات دهنده؟ . . همین طور که از صدای یکنواخت و انشا وار و چرت و پرتی که میگف لذت میبردم خوابم برد و وقتی بیدار شدم دیدم ای دل غافل! دو سه ساعتی که خوابم برده و صدای دلنشین راوی عین لالایی عمل کرده!😂 0 0 Fatemeh Zahra 1402/8/14 چریک تنها 4.8 2 کتاب خوبی بود 0 1 Fatemeh Zahra 1402/8/12 همیشه قصه ای هست: قصه هایی از قدیم برای نوجوانان محمد میرکیانی 4.2 4 وقتی بچه بودم خوندمش . مطالب خوبی داره اما تصویرگری....افتضاااح. اگر دخترداییم بهم قرض نمی داد امکان نداشت بخرمش! 0 0 Fatemeh Zahra 1402/8/12 حکایت زمستان سعید عاکف 4.6 37 خیلی عالی بود. قلم زیبا و روانی داشت . سیر اتفاقات و داستان خوب پیش میره و در کل خیلی دوستش داشتم . 0 2 Fatemeh Zahra 1402/8/11 قصه های پندآموز سفرهای سندباد زهرا عبدی 5.0 1 قصه ی خوب ، محتوا خوب ، تصویرگری عالی . یعنی توی تصویری نمره ی ۱۵۰ از ۱۰۰ میگیره. کلا این سری کتاب ها واقعا کتاب های خوبی هستند و برای شروع کتاب خون کردن بچه ها مناسبند 0 0 Fatemeh Zahra 1402/8/11 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 112 این کتاب رو اون موقعی خوندم که هنوز کتاب نشده بود و به صورت رمان مجازی پخش میشد... بدک نبود. یسری چیزاش مشخصه خیالبافیه . زیادی از واقعیت دوره . ولی در کل داستان خوبیه 1 0 Fatemeh Zahra 1402/8/11 دختری با هفت اسم هیئون سئو لی 4.0 52 در کتاب های مربوط به کره ی شمالی ، در موارد زیادی ، به نظر میرسه که حقایق بسیار اغراق شده ؛ این موضوع مخصوصا در مورد کره ی جنوبی ، که آن را بهشت و محل آسایش و شادی معرفی می کند دیده میشود . با توجه به اینکه از قبیل موارد ، در مورد سیاه نمایی ایران هم توسط غرب و مستعمره هایش بسیار انجام شده و مردم ایران را تماما بدبخت و بی پناه و جنگ زده معرفی می کند ،درک تمام مطالب داستان برای من امکان پذیر نیست . . در کتاب هایی که خواننده بیشتر در احساسات غرق می شود و حس ترحم بیشتری نسبت به اشخاص دارد ، به راحتی می توان مطالبی کاملا غیر عقلانی را به خواننده تلقین کرد . و از آن طرف ماجرا ، بهشت و منجی ای به نام آمریکا ، ناجی مردم بیچاره ی ایران و کره شمالی هستند! آه که چقدر هم این مردم خیر خواهند و همیشه مدافع مظلومان!😂😂 یکی از دوستان نوشته بود : آنقدر آمریکا در کتاب های مربوط به کره شمالی مهربان و نیکوکار است که آدم فکر می کنید نکند این کتاب را وزیر امور خارجه آمریکا نوشته است! اگر نگاهی به دیدگاه مردمان غرب از ایران بیندازید ( جنگ، خرابی ، استفاده از شتر برای حمل و نقل ، لباس های پاره و پوسیده و...) و بعد آن را با واقعیت ایران مقایسه کنید ، قدرت آمریکا در وارونه جلوه دادن حقایق برایتان آشکار می شود.... 7 3 Fatemeh Zahra 1402/8/11 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 105 داستان از اول اشتباه بود. اگر به هم می رسیدن بی عقلی و اگر نمی رسیدن مسخره بود ولی اگر نویسندگان هدفشون شناختن فیبروز کیستیک و سپاسیا بی بود قابل تقدیره. امیدوارم روزی درمانش پیدا بشه 0 5 Fatemeh Zahra 1402/8/11 بلور، دخت ایرانی مهیار رساطلب 4.6 7 متن روانی داشت ولی در نسخه ی متنی بسیار سخت تصور و درک می شد که مزیت نسخه صوتی در این بود. نویسنده با قلمی زیبا نوشته بود و به عقیده من این که مانند راوی و نه از زبان شخصی از داستان نوشته بود قصه ی جذاب تری رقم زد. جلد کتاب زیبا نبود و من به پیشنهاد کسی کتاب را دیدم و در همان لحظه اول از جلد کتاب در مقابل تعریف هایی که شنیده بودم متعجب شدم! برخی شخصیت ها مانند کدخدا جای کار داشت. شخصیت منطقی ای که از کدخدا ساخته شده بود و در مواردی لحن و نوشته کدخدا را مانند پیر مردی غیر منطقی جلوه می داد. در قسمت های عاشقانه ی حسن و جیران ترسیم احساسات ضعیف بود و بسیار جای کار داشت. لحظه های مرگ هر یک از افراد بسیار در بیان احوالات و احساسات قوی و زیبا بود. پس از جستجوی در مورد هر یک از روستا ها به بیان و اطلاعات بسیار دلنشین و زیبای نویسنده پی بردم. تصویری واقعی که از دوره خان سالاری در قاجار ساخته بودید قابل درک بود. تنها مشکل که کمی غیر طبیعی بود صحبت های عظمت خانم با هاکان بود که از شخصی قدرتمند مانند عظمت بسیار بعید به نظر می رسید. در کل واقعا مجذوب رمان شدم و انتقادات بالا جهت رفع مشکلات رمان در فصل های آینده بود. امیدوارم به زودی با اثری قوی و بسیار زیبا در فصل دوم کتاب همراهتان باشیم. (من نسخه صوتی را در نوار گوش کردم) 0 0 Fatemeh Zahra 1402/8/11 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 118 مطالب بسیار زیبا و کامل بود و بسیار شیوا روایت شده بود . در بخش داستانی ، انتقاداتی وارد است. کتاب بیشتر از چیزی که روی جلدش نوشته «برگرفته از زندگی دختر آمریکایی » صحبت های جلساتی است که سارا شرکت کرده. چیزی که برای من بسیار گنگ و مبهم بود ، قسمت های بود که در مورد افسانه گفته شده بود ، اگر نویسنده با ایشون در ارتباط بوده ، که چطوری؟ مگه نمرد؟ اگر هم تخیلی بوده که ، « ... نمی دونم چی بگم» چون قسمت های زیادی از داستان برای من زیر سوال میره. کتاب ، در اوج تموم شد و من انتظار توصیف بیشتری از زندگی سارا بعد از مسلمان شدن داشتم. خصوصا اینکه قرار بود «داستان زندگی دختر آمریکایی» رو بخونیم . 0 2 Fatemeh Zahra 1402/8/11 تولد در توکیو: خاطرات اتسوکو هوشینو حامد علی بیگی 4.1 36 خب ، می تونم بگم تا حدی قابل قبول بود . ولی یه سوال بزرگ ، تهش که چی؟ اومدن ایران و زندگی آسوده ای داشتن ؟ پس اون روحیه حق طلبی کجا رفت؟ من به عنوان یه خواننده حداقل انتظارم این بود که ایشون وقتی مسلمان میشن یه حرکتی از خودشون نشون بدن! و فکر می کنم تا حدودی اسلام رو دین بی بخاری و فقط گریه کردن نشون داده! البته ، یه طرفه هم به قاضی نمی رم .شاید ایشون کارهایی کرده باشند که توی کتاب نیومده.به نظرم من این نقص یه کتاب زندگینامه ست که بخش مهمی از زندگی ایشون که بعد از ورود به ایرانه رو به تصویر نکشیده 0 0 Fatemeh Zahra 1402/8/11 از کدام سو نرجس شکوریان فرد 4.0 33 بدون مقدمه ... داستان خیلی شلوغ پلوغه . من به شخصه نمی تونم با اینجور کتابها ارتباط بگیرم ، ولی میدونم مخاطبین خودشو داره. کلا کتابهای خانم شکوریان خیلی شبیه خوابها می مونی ، انگار که یکدفعه وسط قصه پرت شدی و به سختی خودت باید همه ی اسمها و کارهاشون رو حفظ و آنالیز کنی در حالی که تعریف درستی ازشون توی کتاب نیست. به همین دلیل من همین یه جلد رو به سختی تموم کردم و جلد بعدی رو هم همون اول شروع رها کردم. خب خانم شکوریان فرد اگر روزی اینو خوندید بدونید من از دانش آموزای مدرسه راهیان کوثرم ، که هم شما اومدید اینجا و هم ما اومدیم قم نمایشگاه شما نشون به اون نشون که خانم نجار معاونمون داشت از بستنی خوردن بچه ها عکس میگرفت شما گفتید حالا یه بستنی گرفته چقدر عکس میگیره😂😂🤞 و امیدوارم اگر اینو می خوانید برای امثال من هم دست به قلم ببرید و خلوت و باز متن بنویسید🙃 با آرزوی موفقیت برای شما 0 0