یادداشتهای خادِمِ جِنابِ جُوْن (38) خادِمِ جِنابِ جُوْن 1404/1/10 گرگ ها با چشم باز می خوابند جلد 2 مهدی میرکیایی 4.5 26 کتاب های کوتاه، با متنی روان اما بسیار مفید واقعیت ماجرا گرگ هایی که به خودشون هم رحم نمی کنند به ماهم ... 0 0 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1404/1/2 راهی 4.1 7 بالاخره من هم راهی شدم "راهی" روایت تاریک تاریخ است، سرآغاز دوگانگی ها. رمانی روان با طعم عاشقانه های شیرین، نویسنده به خوبی توانسته بود،عاشقانه ها و اوضاع سیاسی را بیان کند، و در کنار روان بودنش لذت بخش و خواندنی تر شده بود. این نوع سبک مخاطب خاص و ویژه ای دارد و برای من همیشه جذاب بوده است. 0 0 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/10/4 جاده کالیفرنیا ؛ سفرنامه لبنان با طعم طوفان الاقصی محمدعلی جعفری 4.3 13 هر بار که سفرنامه میخونم، حس بهتری نسبت به این سبک کتاب پیدا میکنم، مخصوصا اگر قلم نویسنده روان و گویا و خارج از اضافه گویی باشه. جاده کالیفرنیا، در کنار یک سفر متفاوت به لبنان، اطلاعات ویژه ای نسبت به مردم مقاومت و نگرش آن ها به ویژه مردم لبنان میده. معنای مقاومت رو بهتر درک میکنی و ایمان قوی رو در مردم آن سرزمین متوجه میشی. و همچنین میتونی حس خستگی از بی نتیجه موندن تا بهترین سفر عمر رو از ابتدا تا پایان کتاب تجربه کنی. 0 6 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/10/4 سفر به آن سوی دریاها جلد 1 مهدی میرکیایی 4.5 55 این چاپ کتاب، درسته برای سنین نوجوان طراحی شده اما به شدت آموزندست، به شما اطلاعاتی از تاریخ گمشده استعمار میده که قاعدتا هیچ کجا نخوانده و نگفته شده . واقعیتی که خود اروپایی ها با قدرت رسانه از مردم خودشون پنهانش کردند. 0 0 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/8/26 عبای سوخته موسسه فرهنگی خاکریز ایمان و اندیشه 4.5 5 خرده روایاتی که در عین کوتاهی بسیار دلنشین بودن و شان و شخصیت بالای شهید بهشتی رو نشون میدادن. با خوندن این کتاب، بیش از پیش به مظلومیت شهید بهشتی پی می برید 0 0 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/8/1 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 87 عشق زیباست، اگر یار خدایی باشد. میشه گفت عاشقانه های کتاب پاییز آمد، به عشق معنای درستی بخشیده، در کنار زیبایی های زندگی، ایمان و عمل درست به صورت پیوسته درس های بزرگی رو میده. کتاب بسیار روان، سریع بدون اضافه گویی، بسیار زیبا عاشقانه ها، تفاوت ها، دوستی ها، سختی ها را بیان کرده بود. 0 2 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/7/25 تقسیم محمدرضا حدادپور جهرمی 4.1 5 آقای حدادپور به خوبی تونستن مخاطبینشون رو با نحوه نوشتنشون جذب کنن و این یکی دیگه از کتاب های جذابی بود که خوندم و به خوبی اتفاقات قبل از فتنه رو به رمان تبدیل کردند. اما کتاب تقسیم یکی از بهترین اثرهاییه که نوشته شده بود، واقعا اقداماتی که به چشم ما نمیاد ولی عملکرد فوق العاده نیروهامون،خدا خیرشون بده.از لحاظ نوشتار و جذابیت فوق العاده بود. 0 3 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/7/19 حانیه حامد عسکری 4.2 55 ابتدا با فرضیه نامه های عاشقانه ای به همسر شروع میکنی به خواندن و انتها روضه خوان میشوی، روضه ی حامد برای اهلش. کتابی روان، خوش نوشته و دوست داشتنی عاشقانه های حامد عسکری زبان زد است اما اینبار روضه و دلتنگی نوشته، کاش همین حالا میان روضه اش بودم و اشکی روانی بود.آه "نمی دانم چه بود این ها، گزارش بود یا مقتل" 0 2 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/7/15 آنجا که باد کوبد: سفرنامه و عکس های باکو به همراه سفرنامه الکساندر دوما در محرم قفقاز معصومه صفایی راد 3.7 27 اگر بخوام از متن ، نوشتار و نحوه روایت بنویسم، بدون شک خانم صفایی راد به خوبی تونستند مخاطب شناسی کنند و این کار رو در سفرنامه های مختلفشون عالی انجام میدن. اما باکو و داستانش، بنظر شهری مرده در ایام محرم هست، تا جایی که خفقان موجود اجازه ی مراسمات قدیمی رو نمیده و البته با حضور خاندان اُف ها، تغییر ضائقه نسل ها به خوبی صورت گرفته، مسلمانانی بی تفاوت. 0 1 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/3/26 الی... فائضه حدادی 4.3 59 بخاطر علاقه ای که به شهید مشلب دارم،لبنان همیشه برایم ویژه بوده. الی... بهترین سفرنامه نوشته شده در مورد لبنان هستش،آن هم با معرفی مکان های ویژه ای که جذاب ترش می کند. نثر روان و جذاب کتاب تو را تا حدودی مجذوب خودش میکند. در کل پیشنهاد مطالعه «الی...» به دوست داران لبنانی توصیه میکنم. 0 6 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/3/26 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 64 مگر یه فرد چقدر صبر دارد؟! وقتی صبرت برای رضایت خدا باشد می شوی ننه علی یکی از کتاب های خانواده شهدایی که واقعیت هایی را بازگو میکند که به سختی قابل درک است بعد از مدت ها یک کتاب شهدایی خوندم و خیلی پسندم بود نثر روان و خوش نوشت 0 1 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/2/28 عطر پیراهن تو مریم عرفانیان 4.1 2 آه از فراق براستی گذشتن از دنیا چه سخت و رسیدن به حب الآخرت چه شیرین خواهد بود بدون شک در لحظه لحظه سختی های زندگی، ثواب جهاد برای خانم دعاء نوشته خواهد شد. کتاب عطر پیراهن تو، متنی روان،جذاب و روایت زندگی بسیار پر فراز و نشیب می باشدـ بعد از مدت ها کتابی رو در سه چهار روز به آخر رسوندم که نحوه نوشتن کتاب تاثیر گذار بوده ان شاءالله شهدا دست مارو هم بگیرند. 0 2 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/2/24 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.1 58 خواندن کتاب به صورت کمیک تجربه ی جالبی بود تقریبا ۵۰ صفحه اول ارتباط خاصی برقرار نکردم اما رفته رفته جذاب تر شد اما کتاب سرزمین مقدس یه سفرنامه جالب در نوع خودش بود با ترسیم ریز نقشه ها و روایت بی طرف انجام شده. 0 1 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/2/5 لایک ممنوع طاها ساقیان 3.5 1 لایک ممنوع! کتاب مناسب در جهت بالا بردن سواد رسانه ای، "مخصوصا برای افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند." مثال های آن به نسبت روز قدیمی شده اند که نیاز دارد بروز شوند. 0 0 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/1/19 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 87 بنظرم کتاب، تلخی و سختی هارو به شیرینی تعریف کرده، داستان تاوان عاشقی، نگاهی نو به زندگی در غزه و عاشقانه ها و حتی تفکرات غالب در آن سرزمین داره. در کنار خواندن روایت زیبای آقای جعفری با حال و هوای سیاسی،اجتماعی و فرهنگی جامعه غزه بیشتر اشنا میشید. 0 0 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1403/1/12 لالایی های شوشتری عیدی محمد عفیف 4.0 1 این کتاب شامل تعدادی از لالایی با گویش شیرین شوشتری هستش که در زمان قدیم در دستگاه همایون گوشه شوشتری خوانده می شده است. این کتاب برای شوشتری زبان ها بسیار شیرین خواهد بود. در بیست و اندی روز گذشته تمام این لالایی هارو برای فرزندم خواندم که واقعا لذت بخش بود. 0 1 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1402/11/24 ناگرا: خاطرات مجید جیران پورخامنه زهره میرباقری 3.8 3 ناگرا، کتاب ساده، روان و تا حدودی زیادی جذاب خاطرات ناب، از دید یک خبرنگار پنجره ی جدیدی بود که جالب بود پیشنهاد میشه بخونید و با قسمت های دفاع مقدس اشنا بشید 0 4 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1402/10/27 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 171 پس از بیست سال... تاریخ را روایت میکند و چقدر تلخ است این روایت... بدون شک یکی از بهترین کتاب هاییه که هر مسلمانی باید بخونه،نثر روان و جذاب. کتابی که تا تمومش نکنی، اروم نمیشی، حرف ها زیاده برای گفتن اما فقط میشه گفت باید خوند تا به زیبایی این کتاب پی برد. خداقوت به آقای کدیور،بدون شک این کتاب باقیات و صالحات با ارزشیه براشون #پیشنهاد_مطالعه 0 8 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1402/10/19 خونآورد؛ گفتگوی سید علی خامنهای، مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی درباره قیام و انقلاب امام حسین علیه السلام 4.5 19 براستی ثوره(انقلاب) چیست؟ این را از سید علی خامنه ای و مرتضی مطهری و علی شریعتی بپرسید. از جمله کتاب های کوتاهی که ادم رو میخکوب میکنه. با خوندن این کتاب هم قدر انقلاب رو بیشتر میدونیم هم قدر ایدوئولیژست های انقلاب رو 0 9 خادِمِ جِنابِ جُوْن 1402/10/15 م...م...محمد محمدرضا حدادپورجهرمی 4.2 5 در ابتدا کتاب به صورت کسل کننده ای پیش میرفت تا حضور شخص محمد در فصل جدید درسیش و آن بحث هایی که دغدغه ی خیلی از جوان هاییست که درگیری زیادی با هیئتی هایی که انقلاب مدنظرشون نیست ادامه داشت. تقریبا از نصف کتاب به بعد جالب شد. 0 6