یادداشتهای م.مهدوی (25)
1403/8/22
3.7
بر خلاف چیزی که فکر میکردم داستانش کشش داشت و آدم رو صدا میزد. کتاب بالاتر از سطح انتظارم بود نکاتی که برای من داشت: +باعث شد با چالش های زندگی توانخواهان بیشتر آشنا بشم. +دیگنیتاس! حاصل تفکر مادیگرا... وقتی انسان رو فقط جسم ببینی .... انسان اونجایی اشتباه کرد که فکر کرد مالک جسم و روح خودشه!! +اینکه لوییزا هیچ تعهدی به نامزدش نداشت! حتی تعهد عاطفی! راحت به خودش این حق رو داد که با ویل بره سفر و ... :/ و بعد هم هیچ تلاشی برای ساختن رابطه اش با پت نکرد. و اینکه او هم هیچوقت علاقه ای به مسیر شغلی و آرزوهای پت نشون نداد. +حلال مشکلات زندگی لو فقط پول بود؟! اگه بنا بود با تجربیاتی که پیدا کرد نگاهش به زندگی عوض بشه و بره سراغ یه کار جدید و یه زندگی جدید چرا باید اينقدر ثروت وارد زندگیش میشد؟ یعنی هرکسی میخواد یه زندگی متفاوتی بسازه باید یه ثروت هنگفتی وارد زندگیش بشه؟ + خودکشی قانونی ویل مسخره بود. کی این حق رو بهش داده که چون زندگیش مثل قبل و مطابق میلش نیست میتونه بهش پایان بده؟!! + جلد دوم داره اثبات میکنه هیچکس بعد از ویل حال زندگیش بهتر نشد و با تصمیم خودخواهانه اش زندگی بقیه رو هم داغون کرد.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.