@parishun28

182 دنبال شده

120 دنبال کننده

کتابخوانی جزو کارهای اصلی زندگی است و اگر به این باور برسیم هیچ کاری، مانع کتابخوانی نخواهد شد.

۱۳۸۹/۰۲/۲۲

نمایش همه

1403/10/10

و اما..
بعد از مرگ ویل حالا تاثیر خودخواهی او در زندگی اطرافیانش ظاهر شده و دختری که دوستش داشت در بدترین حالت ممکن قرار داره.
برخی از نکاتی که حین خواندن داستان به ذهنم می رسید:
دیدیم که پول و سفر به شهری بزرگ تر برای زندگی ابدا پیشرفت و سعادت رو برای لو به ارمغان نیاورد. تصوری که ویل برای لو کاشت در واقع توهم بود.
اگه ویل صبر کرده بود شاید از وجود دخترش با خبر میشد و روی زندگی هم تاثیرات مثبتی می گذاشتند.
خیلی عجیبه که همه نسبت به احساس مسئولیت لو در قبال لیلی اعتراض دارند و بهش توصیه میکنند به زندگی خودش برسه!
در انتهای داستان ولی می بینیم که کمک به لیلی در واقع کمک به خودش هم بود و میشه نتیجه گیری کرد که با حل مشکلات دخترنواجوانی که هیچ نسبتی باهاش نداشت چطور مشکل خودش حل شد. در واقع امید به زندگی خودش هم برگشت.
تحلیل رفتار های لو خیلی به شناخت روحیات نوجوانانه کمک میکنه و واقعا دلم برای بی سرپرستیش سوخت. انقدر بی کس که به غریبه ترین افراد رو می آورد. چقدر از این نوجوان ها اطرافمون پیدا میشه!

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1403/9/19

1403/8/22

بر خلاف چیزی که فکر میکردم داستانش کشش داشت و آدم رو صدا می‌زد.
کتاب بالاتر از سطح انتظارم بود

نکاتی که برای من داشت:
+باعث شد با چالش های زندگی توانخواهان بیشتر آشنا بشم.
+دیگنیتاس! حاصل تفکر مادی‌گرا‌... وقتی انسان رو فقط جسم ببینی ....
انسان اونجایی اشتباه کرد که فکر کرد مالک جسم و روح خودشه!!
+اینکه لوییزا هیچ تعهدی به نامزدش نداشت! حتی تعهد عاطفی! راحت به خودش این حق رو داد که با ویل بره سفر و ...  :/
و بعد هم هیچ تلاشی برای ساختن رابطه اش با پت نکرد.
و اینکه او هم هیچوقت علاقه ای به مسیر شغلی و آرزوهای پت نشون نداد.
+حلال مشکلات زندگی لو فقط پول بود؟! اگه بنا بود با تجربیاتی که پیدا کرد نگاهش به زندگی عوض بشه و بره سراغ یه کار جدید و یه زندگی جدید چرا باید اين‌قدر ثروت وارد زندگیش می‌شد؟
یعنی هرکسی میخواد یه زندگی متفاوتی بسازه باید یه ثروت هنگفتی وارد زندگیش بشه؟
+  خودکشی قانونی ویل مسخره بود.
کی این حق رو بهش داده که چون زندگیش مثل قبل و مطابق میلش نیست میتونه بهش پایان بده؟!!
+ جلد دوم داره اثبات میکنه هیچکس بعد از ویل حال زندگیش بهتر نشد و با تصمیم خودخواهانه اش زندگی بقیه رو هم داغون کرد.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها