دختری به کره پسری به جهنم

دختری به کره پسری به جهنم

دختری به کره پسری به جهنم

4.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

1

متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد.

یادداشت‌های مرتبط به دختری به کره پسری به جهنم

            کتاب دختری به کره پسری به جهنم داستان دختری 11-12 ساله است که به خاطر شغل پدر( پلیس) ساکن شهری جدید می‌شود. او در روز اول مدرسه متوجه می‌شود همکلاسی هایش در مدرسه جدید همگی طرفدار یک گروه موسیقی کره‌ای هستند. نام دختر رافا است. او به ساخت کلیپ های مجازی علاقه مند است و کارهای تبلیغاتی می‌سازد. مسئله او یافتن یک دوست خوب و صمیمی است و به همین علت خود را طرفدار آن گروه کره ای نشان می‌دهد...
این آغازی یک رمانِ واقعا نوجوان است. علت اینکه می گویم واقعا، این است که در کتاب حضور نویسنده ی بزرگسال حس نمی شود. و همزمان با خوانش کتاب، خواننده یک دختر نوجوان می شود. ساختار ذهنی و چهارچوبهای حاکم بر ذهن نویسنده بزرگسال ، از زبان داستان مشخص می شود که در این کتاب نویسنده توانسته است خود را پنهان کند.
از نکات مثبت در کتاب،  اول توجه به مسئله ای است که بخشی از جامعه نوجوان به آن علاقه مند هستند و نویسنده بدون اینکه علاقه به گروه های موسیقی را زیر سوال ببرد آنها را به شکلی در داستان وارد می کند تا یکی از مسایل دوره نوجوانی  که علاقه افراطی به فرد یا گروهی است که زندگی طبیعی نوجوان را دچار اختلال کند، دستمایه‌ی این رمان کند. همچنین توجه به ارائه‌ی جایگزین مناسب برای نوجوانی که دوست دارد علاقه و محبت خود را به کسی ابراز کند، در کتاب دیده شده است.
در طراحی جلد از هوش مصنوعی استفاده شده است که ارزش هنری طرح جلد را پایین می آورد علاوه بر این شخصیت رافا در داستان دختری تپل با موهای فرفری توصیف شده است که با طرح روی جلد مغایرت دارد. چند مورد ایراد تایپی در صفحات کتاب وجود دارد.
 اما مهمترین ایراد داستان دو فصل آخر کار است که نویسنده بر خلاف روند کتاب به صورت واضح و مستقیم از علاقه به ستاره های موسیقی کره ای به علاقه به امام زمان رسیده است و اسم ایشان را در صفحات پایانی می آورد غافل از اینکه نیاز است چیزی برای کشف خواننده و برداشت شخصی او از کتاب باقی بماند و نباید تمام مفهوم کتاب را مثل لقمه ای جویده در دهان مخاطب بگذارد. همچنین در جایی از داستان از معنای معکوس واژگان صحبت شده است که نا خود آگاه شنونده را هدف می گیرد. بهتر بود این موضوع بیشتر موشکافی شود  یا  به کلی حذف شود. زیرا مخاطب نوجوان برداشت می کند که نویسنده قصد نصیحت دارد و می خواهد گروه های کره ای را نفی کند و بگوید بد هستند و  آهنگ آنها هدف دیگری را دنبال می کند و نباید مورد توجه قرار بگیرند که این روش در نوجوان کارساز نمی باشد.
با این حال اثر خوشخوان است و مناسب حال و هوای نوجوان 12 تا 15 سال.