یادداشت‌های نرگس محمدی🌱 (16)

چایت را من شیرین می کنم
        موضوع داستان خوب و پرکشش بود اما تقریبا تا دو سوم کتاب، به بعد از نظر من افت شدیدی کرد. 
میشد اینقدر کتاب رو کش نداد و تو همون اوج داستان  به پایان رسوند ولی یه سری چیزا اضافی و البته سطحی بود. مخصوصا بعد از اومدن دانیال. یکم شبیه رمان‌های اینرنتی شد.
دیالوگ‌هاهم به فرهنگ یه خانواده آلمانی نمیخورد. منظور بهتر یا بدتر بودن فرهنگ مکالمه‌های ایرانی یا خارجی نیست بلکه نوع دیالوگ‌‌ها مدنظرمه.
سارا خیلی پرخاشگر بود و حسام خیلی ماورایی خوب و صبور. نمی‌تونستم درک کنم حسام به چه علت جذب سارا شده بود.
اما در بیان  گوشه‌ای جنایات و لجن زار داعش و سازمان مجاهدین خوب پیش رفت. اقتدار ایران رو به نحو خوبی به تصویر کشیده بود. این پررنگ‌ترین نکته‌ی مثبت کتاب بود و با توجه به داستان که درباره این موضوع بود، خیلی خوب روی این قضیه مانور داده بود.
ولی درکل تا همون دو سوم کتاب برام جالب بود و باعث شد دو روزه کتاب رو تموم کنم.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1

مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین
          "بانو! ویرانه ای است این جهان. عمر کفاف نمی دهد که آباد کنیم، غیرت رخصت نمی دهد که رها کنیم."
کتاب قشنگی بود. پر فراز و نشیب نبود. انتظار یک رمان جذاب و میخکوب کننده هم نباید ازش داشت چون این بیشتر شرح زندگی صدرالمتالهین هست ولی داستان جوری نیست که کسل کننده باشه یا فراز و فرود داشته باشه. نه! کتابی در شرح اونچه که بر این عارف و فیلسوف نامدار و بزرگ ایرانی گذشته هست. تا قبل از این فکر نمی‌کردم شخصیت بزرگی چون ملاصدرای شیرازی اینقدر بخاطر راهی که درونش قدم گذاشته سختی کشیده باشه ولی بعد متوجه شدم، کسی که به دنبال حقیقت و طالب اون هست، خواه ناخواه گرفتار حسد و بخل جاهلان زمان خودشه. مثل خیلی های دیگه. آشنایی نسبیم با ایشون قبلا از طریق فلسفه دبیرستان بود. حتی از عکسی که توی کتاب بود هم میشد جذبه و شگفت انگیز بودن این مرد رو تشخیص داد. من مشتاقانه این کتاب رو خوندم. کتاب درباره ابعاد مختلف زندگی ملاصدرا حرف زده، سیر تحول و پختگی فکری ایشون رو به تصویر کشیده. بعضا مجادله و بحث هایی از ایشون با رقبا رو هم درون کتاب آورده. بدعت و دشمنی زاهدان ریاکار نسبت به بزرگی چون ملا صدرا رو بیان کرده.
        

24