یادداشتهای معصومه شاکری (86) معصومه شاکری 2 روز پیش مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.2 23 روایت ها وخاطراتی از زندگی پدر موشکی ایران برای نوجوانان مناسب تره حجم کم و روون بودن قلم نویسنده باعث سریعتر شدن ریتمخوندن کتاب میشه در کل کتاب قشنگی بود 0 2 معصومه شاکری 1404/2/27 روزهای بی آینه: خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری گلستان جعفریان 4.1 62 اگه بخوام اسم دیگری برای کتاب انتخاب کنم بهش میگم داستان انتظار، یه انتظار طولانی از زبان همسر شهید و چیزی که فضای داستان رو غمگین تر میکنه مبهم بودن سرنوشت حسین لشگری به مدت ۱۸ سال برای خانوادشه.... داستان ریتم تندی داره،سیر جالب و قلم نویسنده باعث میشه ساعت ها غرق در خوندن بشی و به زحمت از خوندن دست بکشی انتقال حس غم و اندوه شخصیت اصلی هم خیلی خوب به مخاطب انجام شده در کل از خوندنش لذت بردم؛کوتاه غمگین و زیبا.... 0 1 معصومه شاکری 1404/2/26 تن های هزار ساله مهدی سیم ریز 4.2 19 عنوان و طراحی جلد قشنگ کتاب مجذوبم کرد. کتاب با ایده و ماجرایی جدید و هیجان انگیز شروع میشه؛قلم روان و بیان خوب نویسنده هم خوندن کتاب رو راحت تر کرده تنها مشکل من این بود که اونطور که توقع داشتم با شخصیت شیخ صدوق و ابن بابویه آشنا نشدم و فقط اتفاقات تولد ایشون(شیخ صدوق) و مرگ پدرشون عنوان شده بود و حتی به نظرم اون ماجرای هیجان انگیز شروع کننده کتاب هم در آخر بدون جواب بود، شاید بشه گفت شروع باب آشنایی مختصری با این دو عالم بزرگوار بود ولی میتونست کامل تر هم باشه در کل از خوندن این کتاب لذت بردم... 0 2 معصومه شاکری 1404/2/25 قصه دلبری محمدعلی جعفری 4.0 94 خیلی تعریف این کتاب رو شنیده بودم، ریتم روان و جذاب بودن داستان کتاب خیلی خوبه ولی حس میکنم این مدل کتب روایت فتح خیلی سریع به بیان خاطرات و زندگی شهدا از همون نگاه همسر شون پرداختن، یعنی خیلی بهش بال و پر ندادن که حالت رمان باشه و بیشتر سعی کردن خاطراتی که نقل میشد رو بیان کنن که این هم خوبه هم بد چون حس میکنی ریتم داستان خیلی تنده و داری یه قسمت مستند طور نگاه میکنی اما در کل عاشقانه قشنگی تو فضای کل کتاب وجود داشت اما روایتش میتونست خیلی بهتر بشه.... 0 2 معصومه شاکری 1404/2/25 حاج جلال: خاطرات حاج جلال حاجی بابایی لیلا نظری گیلانده 4.4 10 کتاب ریتم خوبی داره بیشتر با زندگی و سختی های حاج جلال که پدر شهید بودن آشنا شدیم، اینکه داستانی رو برای اولین بار از زبان پدر شهید میخوندم برام جالب بود و بیان سختی های زندگی و غم از دست دادن بچه ها از زاویه دید یک پدر هم جدید بود هم زیبا؛ در کل برای خوندن پیشنهاد میشه... 0 2 معصومه شاکری 1404/2/2 دریچه ای به عالم پنهان محمدحسن وکیلی 4.6 10 یه کتاب که با زبانی ساده جواب سوالات و شبهه هات رومیده.... اینکه آیا داستان حضرت آدم همینقدر سطحی نبوده و تحلیل پشت پرده اتفاق واقعا جالبه و پاسخ دادن به سوالات دیگه مثل رابطه ما با خدا و .... حجم کتاب و اندازش هم کمه و به شدت راحت ترش میکنه برا خوندن... 0 3 معصومه شاکری 1403/12/22 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 116 یک کتاب خوب ، یه روز و نیمه خوندمش... اینکه رفتار یه معلم و مشاور چقدر میتونه روی شخصیت بچه ها اثر بزاره برام جالب بود حتی اگه اون رفتار فقط گوش دادن به حرفاشون و تایید کردن اون باشه اما خب سیر داستان سریع بود و به تغییرات و نحوه اونها خیلی نپرداخته بود آخرش هم کاملا کودکانه طور تموم شد 0 1 معصومه شاکری 1403/12/20 اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.3 65 متن کتاب روانه سیر داستانی هم بد نیست اما خیلی به شخصیت خود شهید پرداخته نشده و بیشتر به زاویه دید و رابطه همسر شهید با ایشون پرداخته شده که حس میکنم بیان همین زاویه دید هم خوب در نیومده ، توقع سطح بهتر و بالاتری از کتاب داشتم که برآورده نشد ولی در کل برای یک بار خوندن پیشنهاد میکنم اما قطعا برای شناخت بیشتر شخصیت شهید خوندن همین کتاب کافی نیست.... 0 3 معصومه شاکری 1403/12/17 گرگ ها از برف نمی ترسند محمدرضا بایرامی 4.2 12 برای یک بار خواندن رده سنی نوجوان متن روونی داره سیر داستان اوایل خوب بود ولی اواخر معلوم نبود که میخواد به چی برسه کمی هم تلخ بود شاید تنها بخش جذاب کتاب عنوانش باشه.... 0 0 معصومه شاکری 1403/12/11 خار و میخک یحیی السنوار 4.4 3 کتاب شما رو با قصه فلسطین همراه میکنه با ماجرای انتفاضه ها از زاویه دید یک عضو یه خانواده فلسطینی، موقع خوندن کتاب اینکه میدونید شهید سنوار هم اون رو نوشته باعث میشه حس کنید تو بطن حوادث هستید؛ اینکه از ترس اسرائیلی ها گفته میشه که نفر رو با موشک و هلی کوپتر میزنن یا ماجراهای عملیات های استشهادی فلسطینی ها در قلب اسرائیل و حتی خیانت یه سری از جنبش ها که مثل تیر از خودی خوردن میمونه یا حتی نقش مادر خانواده که چقدر محکم ایستادگی میکنه و چقدر شیرین به تصویر کشیده شده همه و همه با زبانی خوب و شیوا بیان شده به جز حجم زیاد کتاب و اینکه فونت نوشته ها واقعا ریز بود نکته منفی دیگه ای نداره خوشحالم که تمومش کردم و بیشتر با فلسطین و شهداش آشنا شدم.... 0 3 معصومه شاکری 1403/12/10 کتاب احمدی روشن مرتضی قاضی 4.6 8 میتونم بگم ۱۰۰ تا جرعه روایت از زندگی شهید احمدی روشن؛کوتاه ،مفید و مختصر که تازه تو رو آماده و تشنه این میکنه با سیره و زندگی و شخصیت شهید آشنا بشی و چقدر شخصیت شهید احمدی روشن قشنگ و باحال بوده به عنوان کسی که فقط چیزای محدود درباره شون میدونستم و عکس شون رو میشناختم کنجکاو شدم بیشتر درباره شون بدونم و اینکه چقدر شهدای هسته ای ما مظلوم اند ..... 0 2 معصومه شاکری 1403/12/10 حلوای عروسی: شهید محمدرضا مرادی به روایت صغری ذوالفقاری مادر شهید فاطمه دانشور جلیل 4.3 4 کتاب متن روانی داره خاطرات و ماجراهای جالبی رو هم روایت میکنه ولی بیشتر رابطه مادر شهید رو با شهید به تصویر کشیده و به ویژگی و شخصیت خود شهید اونقدرا که باید نپرداخته و فقط اطلاعات ما محدود به شناخت مادر شهید از ایشونه موقع خوندنش حس کتاب تنها گریه کن به آدم دست میده در کل پیشنهاد میکنم بخونیدش برا خودم بیشتر از همه گروت دستمال سرخ ها جالب بود کنجکاو شدم بیشتر درباره شون بدونم 0 1 معصومه شاکری 1403/11/2 کافکا و عروسک مسافر سیئرراای فابرا جوردی 4.0 8 کتاب صوتیش رو گوش دادم کوتاه بود و ایده جالبی داشت،البته میتونست بهتر باشه ولی در کل خوب بود 0 1 معصومه شاکری 1403/10/17 رد خون روی برف:کتاب کاوه جلد 4 فرهاد خضری 4.5 2 فضای کتاب خیلی خوب بود،کلا این سری کتاب های روایت فتح عالین. اینکه تو به زوایای مختلف شخصيت،زندگی،کارها و... شهید دست پیدا میکنی انگار به قول خود کتاب تکه های آیینه ها رو بهم وصل میکنی تا خورشید رو ببینی خیلی جالبه و یک کتاب میخونی اما با سیر زندگی شخص آشنا میشی کار هایی که کرده و... همه اینا با خوندن یه جلد کتابه کوچیک بودن کتاب هم یه امتیاز مثبته برای خوندن تو مترو و مکان های عمومی تا لحظه ای از فضای شلوغی که هستی تو دنیای کتاب غرق بشی خلاصه اگه این سری کتاب ها رو نخونید واقعا از دست تون رفته:) 0 1 معصومه شاکری 1403/9/27 عطاری گمشده سارا پنر 3.9 16 اگر از حجم زیاد کتاب صرف نظر کنیم خط داستانی منظمش و کشش داستانی باعث شد تو ندت زمان کمی (۴.۵)روز بخونمش به شدت از اینکه داستان در موقعیت های مختلف از زاویه دید هایی کاملا مافاوت روایت میشد خوشم اومد بهتر از اون اینکه یکی از زوایا کاملا از لحاظ داستانی و زمانی جدای از بقیه بود،ایده اولیه هم خوب بود یه سری نوشته بودن کشش داستانی خوب نبود ولی برای من که جذابیت خودش رو داشت درسته که پایانش و نتیجه گیری که داشت یه ذره با چیزی که تو ذهنم بود فرق میکرد و غافلگیر کننده بود اما اگه دنبال یه داستان با روایت تقریبا تمام و کمال هستین پیشنهاد میکنم بخونیدش... 0 0 معصومه شاکری 1403/9/22 بیست سال و سه روز؛ شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.4 30 داستان جالب، سیر روایت گیرا و به شدت روان، حجم کم (تو یه روز خوندم) در یک کلام خفن کامل درجه یک البته تو فصل های یک و دو یه جاهایی یه ذره داستان مبهم شد ولی درکل عالی بود به شدت پیشنهاد میشه .... 0 3 معصومه شاکری 1403/9/22 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 156 یه کتاب روانشناسی خوب ولی یه جاهایی تخصصی میشد و درکش سخت ریتم کتاب هم کند بود اما واقعا مطالب کاربردی رو بهش پرداخته بود 0 2 معصومه شاکری 1403/8/30 مصطفی (ص): خواستنی ترین پیام آور برهاستن کاظم حاجی رجبعلی 4.3 8 کتاب خوب نوشته شده اما چون سعی کرده همه جانبه باشه هم مسائل تاریخی رو بگه هم یه جاهایی تفسیر بگه نتونسته اون طور که باید این جنبه ها رو کامل کنه و حتی یه جاهایی ریتم کند و ساده ای داره اینجوری که نمیفهمی داری رمان میخونی تاریخ میخونی تفسیر یا چی ولی در کل ارزش خوندن رو داره اگه بیشتر به جنبه هایی که بهش پرداخته اشاره میکرد و بازشون میکرد بهتر بود... 0 3 معصومه شاکری 1403/8/30 به مجنون گفتم زنده بمان: حمید باکری جلد 1 فرهاد خضری 3.8 7 این سری کتاب ها خیلی جالبن اینکه مخاطب داره از زاویه دید افراد مختلف به شخصیت یک نفر شناخت پیدا میکنه حس قشنگیه 0 1 معصومه شاکری 1403/5/23 راض بابا: خاطرات شهیده راضیه کشاورز طاهره کوهکن 4.3 42 کتاب قشنگی بود، هم حادثه رو روایت میکرد هم گذری مختصر به سیر زندگی شهیده میزد نکته منفی به نظرم این بود که چون داستان ها رادی های مختلف داشتن ای کاش زیر عنوان داستان مینوشت این روایت مادر با دوست شهیده هست اینکه داری بخش رو میخونی و تازه اواسطش میفهمی راوی کیه اونم با حدس حس خوبی نبود و کاش قسمتی که از زبان خود شهیده روایت شده بود آنقدر جملات ماورایی و متفاوت از سیر بقیه بخش ها نداشت به شدت ادبی و غ قابل دسترس برای مخاطب بود اما در کل ارزش خوندن رو داره و قشنگه 0 4