یادداشتهای setayesh (36) setayesh 1404/5/19 سرگذشت من مریلین مونرو 3.6 22 وای چقدر قشنگ بود برخلاف نظرات منفی که درباره ترجمه نشر دف شنیده بودم ولی بسیار هوشمندانه ترجمه شده بود انتهای کتاب هم یک سری عکس و پوستر از مریلین بود که جذابیت کتاب رو دو چندان کرد اینکه اطلاعات بیشتری هم از زندگی مونرو ( نه از زبان خودش ) بود و فیلم های اون رو هم معرفی کرده بود خیلی برای من جالب بود پیشنهاد میکنم حتما حتما بخونیدش ♥️♥️ 0 6 setayesh 1404/5/12 نابغهها جنیفر لین بارنز 4.3 5 چقدر عجیب بود واقعا هم فضای داستان هم شخصیت ها مثله بازی های میراث پر از معما بود و شما تا لحظه آخر نمیتونید حدس بزنید که کی قاتله بی صبرانه منتظر جلد های بعدی هستم و پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش ♥️♥️ 0 20 setayesh 1404/5/10 طعم گس خرمالو زویا پیرزاد 3.7 23 چقدر قشنگ بود واقعا به خصوص سه تا داستان اول که یه جورایی به هم مرتبط بودن از بین داستان های کوتاه خانم پیرزاد عزیز این یکی کتاب رو من بیشتر از همه دوست داشتم حتما به همه پیشنهاد میکنم بخونیدش♥️ 0 8 setayesh 1404/5/4 یک روز مانده به عید پاک زویا پیرزاد 4.0 25 چقدر قشنگ بود واقعا مثل همیشه خانم پیرزاد عزیز تمامی جزئیات رو به تصویر کشیدن و هنرمندانه از کوتاهی هر دوره زندگی گفتن❤️❤️❤️❤️ 0 9 setayesh 1404/5/3 قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 56 وای تموم شد 😅 خیلی جالب بود به طور کلی ولی قسمت آخرش هم سریع پیش رفت هم شوکه کننده بود . در کل ارزش یک بار خوندن رو داره ❤️ 0 12 setayesh 1404/4/16 آنا کارنینا جلد 2 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.4 61 جلد دوم هم قوی تر از همیشه شروع شد 🤓 4 9 setayesh 1404/4/16 آرزو های بزرگ جلد 1 4.2 7 خیلی جذاب بود به خصوص آخرش البته من خیلی نتونستم با قلم دیکنز ارتباط برقرار کنم ولی در نوع خودش شاهکاره♥️♥️ 0 4 setayesh 1404/4/15 پیتر پن جیمزمتیو بری 3.9 16 مگه میشه کسی پیتر پن بخونه و دوستش نداشته باشه ؟ انقدر با دنیای جذاب اون همراه میشید که زمان رو فراموش می کنید♥️ 0 3 setayesh 1404/4/14 زن صاحبخانه و داستان های دیگر رولد دال 4.5 2 خیلی جالب بود به خصوص پایان هر داستان انقدر که متعجب می شدید از روند هر داستان کوتاه واقعا ارزش خوندن داره 0 3 setayesh 1404/4/14 اردک سیاه جانت تیلور لیل 4.2 7 خیلی وقت پیش خوندمش ولی حس کردم حتما باید نظرمو بگم چقدر قشنگ و سری بود واقعا با اینکه توی ژانر نوجوان چاپ شد ولی واقعا جذاب بود 0 2 setayesh 1404/4/12 بیست زخم کاری محمود حسینی زاد 2.7 18 چرا اینقدر عجیب بود واقعا هیچی از داستان متوجه نمیشید انگار نویسنده فقط یه سری یادداشت الکی رو آورده روی کاغذ 🫤🫤 0 2 setayesh 1404/4/11 سندروم اسپاگتی ماری واری 5.0 7 یک روزه خوندمش و خیلی قشنگ بود . هم اطلاعات خوبی درباره سندروم مارفان کسب کردم هم با هاش اشک ریختن واقعا جذاب بود ♥️ 0 2 setayesh 1404/4/4 قسم به این زندگی رنه کارلینو 3.5 1 واایییییی 😍😍😍 یکسره خوندمش خیلی قشنگ بود بدون سانسور بود و نویسنده به زیباترین صورت شما رو با داستان امیلین و جیس همراه میکرد پیشنهاد میکنم اگر اهل خوندن عاشقانه هستید ، جای این کتاب توی کتابخانه شما خالیه 🥲😎😎😎 0 2 setayesh 1404/4/3 عروسی خدمتکار فریدا مک فادن 3.0 16 واقعا بد بود اصلا دوستش نداشتم هم کوتاه بود هم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد یعنی مثل باقی کتاب های مک فادن نبود که نفس توی سینه آدم حبس بشه فقط درباره روز عروسی میلی و انزو بود 🫤🫤🫤 0 5 setayesh 1404/4/2 آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 68 چقدر جذاب بود واقعا اینکه هر فصل به یک شخصیت اختصاص داشت گیرایی کتاب رو چند برابر می کرد 📚 0 4 setayesh 1404/3/30 جاذبه های میان ما (رمان) بریتنی سی. چری 3.7 15 واقعا جذاب بود یه پلات توییست زیبا که عشق واقعی رو به تصویر کشید 0 1 setayesh 1404/3/30 شکوفه های درخت گیلاس ال ج. شن 3.9 6 کتاب های مثل این واقعا کم پیدا میشن که هم بدون سانسور باشم هم کاپل به این جذابی داشته باشن و مهمتر از همه قدرت ترجمه بود که واقعا عالی بود ❤️❤️❤️❤️ 0 1 setayesh 1404/3/30 عروس الی هیزل وود 4.0 53 واقعا از قدرت سانسور در ایران در عجبم ولی در کل خوب بود 0 2 setayesh 1404/3/30 دوستدار فریدا مک فادن 4.0 26 به نسبت باقی کتاب های فریدا مک فادن ، این یکی برای من ضعیف تر بود ولی خیلی قشنگ بود 0 8 setayesh 1404/3/29 سقوط بهشت: خاندان پهلوی و روزهای پایانی ایران پادشاهی اندرواسکات کوپر 5.0 2 تا اینجا که خوندم واقعا به این نتیجه رسیدم که کتاب به صورت بی طرف نوشته شده و نقاط قوت و ضعف های حکومت پهلوی ( که در حال اصلاح بودن ) رو بیان کرده . بسیار زیبا نوشته شده ، کاملترین مرجع هست برای تاریخ شاهنشاهی معاصر و به شیوا ترین صورت تمام وقایع رو بیان کرده . به عقیده من اگر قصد خوندنش رو دارید از انتشارات های خارج از ایران به خصوص چاپ فرانسه تهیه کنید که بدون سانسور باشه و وفادار به متن اصلی . من با این کتاب افسوس خوردم ، به کشورم افتخار کردم، از دست مردمم عصبی شدم ، به خانواده سلطنتی برای نجات جان مردم حق دادم ، و معنای افتخار واقعی رو در این کتاب متوجه شدم . افتخاراتی که هنوز هم قابل ستایش هستن . 0 5