یادداشتهای علیرضا سفیدیان (14) علیرضا سفیدیان 7 روز پیش پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 77 اوایل کتاب خیلی مورد پسند تر بود. هیجان و طنز و بامزه ای خوبی داشت. خیلی خوب تعریف می کرد. ولی از اواسط کتاب یک حالت تکراری شد. فکر کنم اولین کتابی بود که در این سبک خواندم که همسر شهید کلی زندگی شهید و خودش را روایت کند. زندگی یک خانم مجاهد ، و نوع جهادش قشنگ و برای من خوب بود. تصور منو از خانم ها تغییری داد و کمی هم رغبت منو به ازدواج بیشتر کرد. از خانم ها فقط تصور گوشه نشینی و در خانه خودشان را حبس کردن داشتم. فکر نمی کردم کسانی هم باشند که دوشادوش مردان در صف اول جهاد باشند . خصوصا رزم وجنگ هم بلد باشند. اما داستان تک بعدی نبود یعنی همسر شهید در زمان لازم یک رزمنده بود و زمان ازدواج و بچه داری یک همسر و مادر خوب بود. خوب توانست نشان بده که یک خانم می تونه بین درون و بیرون خانه را جمع کنه اگر به بلوغ رسیده باشه که الان اولویت و وطیفه اصلی من چیه و بین این دو ( کار خانه و بیرون ) خلط بدون تعادل نکند. خلاصه که به نظر من دوران حبس کردم خانم در خانه گذاشته چون به شدت نیاز به نیروی جهادی و جهاد تبیین در جامعه وجود دارد ( حجاب ) و زنان این سرزمین هستند که می توانند وضع فرهنگی حجاب را به سر منزل مقصود کمال برسانند و بار اصلی مسئولیت در این زمینه به عهده آنهاست. البته همان طور هم که قبلا اشاره کردم قرار نیست وظیفه همسری و مادری را تحت الشعاع قرار بده. 0 2 علیرضا سفیدیان 1403/10/20 بیست سال و سه روز: شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.7 2 بار دوم بود که به صوت کتاب گوش می دادم. میشه گفت سخت ترین لحظات کتاب ، آرایش بود. پر از احساس و عاطفه. وقتی که نمی دانی چطور خبر شهادت تک پسر را به مادر بدهی. مادری که همه دنیایش فرزند پسرش بود. و از دنیا فقط پسرش را می خواست. همه مادر ها دوست دارند پسرشان را در لباس دامادی ببینند. اما... 0 2 علیرضا سفیدیان 1403/10/14 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 163 کاشکی حاج قاسم بیشتر می نوشت. زندگی جالبی داشت. یا شاید بتوان گفت که خیلی قلم خوبی داشته. شاید اگر سردار رزمنده ها نمی شد. سردار قلم ها می شد. پتانسیلش را داست. آدم تعجب می کند که چطور فردی ساده و عشایری مثل این می شود. فرمانده. البته نباید هنرمندی گوینده کتاب را هم از قلم انداخت . خیلی شیوا بود. خلاصه که این خاطرات نشان دهنده برتری و قدرت دستگاه انقلاب و دفاع مقدس بر روی افراد است. امیدوارم همه افراد خاص و مشهور خاطراتشان را بنویسند. صوت کتاب را از طاقچه گوش کردم. 7 8 علیرضا سفیدیان 1403/10/14 قورباغه ات را قورت بده برایان تریسی 3.3 36 بگذارید اول خلاصه اش را بگویم. استادم اینجوری بیان کرد برای مدیریت زمان : اولویت بندی کنید ، کدوم کارها اولویت دارند کارهایی که سخت تر هستند ( قورباغه ای که از همه گند تر و زشت تر و بد مزه تر است را باید زودتر بخوری ) کتاب خوبی است. بار سوم است که آن را می خوانم احتمالا بار چهارم هم یک مروری کنم. این کتاب با عنوان ۲۱ روش عالی برای اینکه زمانتان را مدیریت کنید و کارایی تان را دوبرابر کنید هم چاپ شده کا دو بار اول اون کتاب را مطالعه کردم و متن ها یکی است فقط دیگه کامه قورباغه را به کار نبرده. خلاصه گول نخوردید. مثل من 😅 چون فکر می کردم دو تا چیز متفاوت باشند. تمایل دارم کتاب های دیگری در مورد مدیریت زمان و برنامه ریزی بخوانم اگر می شناسید لطفا معرفی کنید. 0 8 علیرضا سفیدیان 1403/10/11 بیست سال و سه روز: شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.4 24 به خودم نگاه می کنم ۲۴ سالم تمام شد و وارد ۲۵ سال شده ام. و بعدش به عکس شهید. جوان ترین شهید مدافع حرم که در بیست سالگی شهید شد. چه قدر فاصله است بین ما و آنها. حاضر است کنکور و دانشگاه را فدا کند برای هدف بالاتر و اصیل تر ما گاهی بین هدف های خود گم می شویم متوجه نمی شویم که برای چه این هدف را انتخاب کرده ایم برای چه اومدیم دانشگاه برای چه درس می خوانیم. همین جوری داریم گذران زندگی می کنیم ولی این شهید عزیز تو این سن فرق بین مهم و هام و اولویت را فهمیده است . سرتان را درد نیاورم . بنده صوت این کتاب را از نوار گوش دادم. که خیلی خوب صدا گذاری شده بود. ان شاءالله بار دوم هم گوش می دهم. یک مسابقه هم از این کتاب در این سایت https://ravibook.ir برگزار می شود. تا ۱۰ بهمن فرصت است. 0 7 علیرضا سفیدیان 1403/9/7 جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 11 خوب بود. صوت کتاب را از ایران صدا گوش دادم.شاید چون با سخنان حصرت آقا مانوس بودم . برایم نکته خیلی جالبی نداشت. 0 3 علیرضا سفیدیان 1403/8/14 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 147 عالی. میشه گفت حاج قاسم یک کتاب معرفی کرده برای خواندن و اون هم الغارات است. از تابستان ۹۹ با استاد مرتضی جوانعلی آذر شروع کردیم به مطالعه نهج البلاغه با رویکرد مدیریتی. جلسات هفتگی برگزار می کردیم و الان حکمت ها را تمام کرده ایم. استاد فرمودند برای اینکه خطبه و نامه ها را بخوانیم باید اول فضای اون دوران را بدانیم که یکی از بهترین کتاب ها برای شناخت اون زمان همین کتاب الغارات است. @nahj_albalghe تو این کانال بله هم صوت توضیحات استاد در مورد الغارات گذاشته می شود. 0 5 علیرضا سفیدیان 1403/6/30 عبد صالح خدا سیدعلی خامنه ای 4.6 13 صوت کتاب را رایگان از ایران صدا گوش دادم.کیفیت صدا خوب بود. در کل کتاب خوبی است. خیلی خاطرات خاص و شگفت انگیز ندارد. البته در میانش نکات حیرت انگیز هم یافت می شود اما در کل کتاب معمولی است. و اگر اهل مطالعه باشید به تکراری بودن برخی از بخش ها پی می برید. اگر مثل من علاقه دارید کل آثار که مقام معظم رهبری تقریر فرمودند را بخوانید باید این کتاب را هم مطالعه کنید. یا اگر تمایل دارید امام خمینی را بهتر بشناسید یا در مورد ایشان مطالعات شخصی دارید. این کتاب یکی از معتبر ترین کتاب های زندگی امام محسوب می شود چون راوی آن اصدق الصادقین امام خامنه ای است. ولی اگر سیر مطالعه خاصی و هدف خاصی ندارید و صرفا علاقه مند به مطالعه هستید لازم نیست این کتاب را در اولویت قرار بدهید. کتاب های بهتری هم هستند. 0 1 علیرضا سفیدیان 1403/6/16 انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه علیرضا پناهیان 4.4 5 خیلی عالی. به صورت زیبا بحث انتطار را ریشه یابی کرده. خیلی قشنگ نوشته شده. واقعااستاد پناهیان قلمه خوبی دارد. علاوه بر اینکه ایدئولوژی ذهنی شما را طبق اسلام کانل می کند وارد بعد عمل هم شده است. و صرفا تئوری نیست. 1 3 علیرضا سفیدیان 1403/6/6 به قدر تشنگی مسعود تارویردی زاده 5.0 1 حتما همه معتقدین به مقام معظم رهبری باید حداقل یک تورقی از این کتاب داشته باشند. 0 0 علیرضا سفیدیان 1403/6/5 خانواده: به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری سیدعلی خامنه ای 4.5 22 خیلی قشنگ واقعا انگار یک سخنرانی مشترک است. 0 0 علیرضا سفیدیان 1403/6/5 دستهایش خونی، چشم هایش گریان (مجموعه ی داستان های کوتاه کوتاه انقلاب) ابراهیم اکبری دیزگاه 3.0 2 خیلی کوتاه و قشنگ 0 0 علیرضا سفیدیان 1403/6/5 داستان سیستان: 10 روز با ره بر رضا امیرخانی 4.3 66 عالی. یکی از بهترین کتاب هایی که خوانده ام .خیلی قشنگ نوشته است. متن شما را مجذوب می کند. 0 2 علیرضا سفیدیان 1403/6/5 21 روش عالی برای اینکه زمانتان را مدیریت و کارآیی تان را دو برابر کنید برایان تریسی 5.0 1 کتاب خوبی است. البته اسم اصلی کتاب غورباقه را قورت بده است. در کل برای یکبار خواندن بد نیست. خلاصه کتاب برای مدیریت زمان : اولویت بندی کارها و گذاشتن کارهای سخت تر در اولویت 0 0