علیرضا سفیدیان

20 دنبال کننده

@yasahebazzaman_adrecna
آیدی بله

نمایش همه
        .  تقریبا میشه گفت از اواسط کتاب برایم این پرسش پیش آمد که چرا اسم کتاب این شده است تا اینکه آخر کتاب با اسم کتاب  یعنی هواتو دارم تمام شد.  ای کاش  ما هم جوری زندگی کنیم که نه تنها شهدا بلکه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و معصومین علیهم السلام هم به ما بفرمایند که هواتو داریم.  کتاب خوبی بود. قشنگ نوشته شده بود. حتی عکس کتاب هم خیلی دلچسب است وقتی که بدانی داستانش چیه . کلا زندگی شهدا چیز های آموزنده بسیاری دارد. برای من که بیشتر کتاب های انتشارات ابراهیم هادی را خوانده ام این کتاب جذابیت بیشتری داشت گرچه امیدوارم  زندگی این شهید از طریق مادر و پدر و دوستانش هم روایت بشه تا ما شناخت بهتری کسب کنیم.  و البته من می پسندیدم که همسر شهید بیشتر از دوران بعد از شهادت و سختی های دوری اون بگه .  یک نکته هم در لفافه می گم که شهید ده سال متاهل بوده و در این کتاب هم گفته بودید که خیلی به شدت به آقا علاقه مند است ولي در مورد یکی از توصیه های آقا که اتفاقا این روز ها هم با توجه به شرایط مطرح است چیزی نفرمودید. خیلی به نظرم عجیب و بد بود. سانسور کردید. حالا من نمی خواهم قضاوت کنم یا سرزنش کنم ولی به خاطر همین یک ستاره کم تر می دهم.     صوت کتاب را از نوار گوش دادم. نسبت به جاهای دیگه قیمت مناسب تری  داشت . راستی چون مسابقه کتاب خوانی بود شنیدم. هنوز تا ۱۴ فروردین وقت برای شرکت است.

بعد زندگی خانوادگی و شخصی شهید در این کتاب خیلی پر رنگ است به طوری که می توان گفت اصلا از وضعیت و شرایط جبهه ایشان چیزی خاصی به میان نیامده است. دوست داشتم اقلا از نحو شهادت شهید چیز هایی گفته بشه. خلاصه  بعضی از شهید ها خیلی در جبهه خلاصه شده اند و صرفا خاطرات جنگ آنها گفته می شود ولی این شهید همه اش خاطرات غیر جنگ است. البته بخشی طبیعی است چون گوینده فقط خانم ایشان است. ولی خب اینطوری ما صرفا از یک بعد با شهید آشنا می شویم . وقتی دیگر نزدیکان وی هم از او خاطراتی نقل می کنند یا نگاه خود را می گویند جامعیت و شناخت ما بهتر و بیشتر میشه. کاشکی همسر شهید کمی هم از زندکی بعد از شهادت احمد یوسفی می گفت . که چطور بچه ها را بزرگ کرد. و چطور توانست با وجود عشقی مثال زدنی بدون او دوام بیاورد.  یا چه عنایاتی بعد از شهادت از او دیده است.  این بار دوم است که صوت کتاب را گوش می دهم به خاطر مسابقه کتابخوانی . صوت کتاب را از فرا کتاب تهیه کردم که نسبت به جاهای دیکه ارزان تر بود ولی نسبت به امکانات برنامه خیلی رضایت ندارم. خصوصا نور اپلیکیشن که امکان تغییر آن وجود ندارد.

اوایل کتاب خیلی مورد پسند تر  بود.  هیجان و طنز و بامزه ای خوبی داشت. خیلی خوب تعریف می کرد. ولی از اواسط کتاب یک حالت تکراری شد. فکر کنم اولین کتابی بود که در این سبک خواندم که همسر شهید کلی زندگی شهید و خودش را روایت کند. زندگی یک خانم مجاهد ، و نوع جهادش قشنگ و برای من خوب بود.  تصور منو از  خانم ها تغییری داد و کمی هم رغبت منو به ازدواج بیشتر کرد. از خانم ها فقط تصور گوشه نشینی و در خانه خودشان را حبس کردن داشتم. فکر نمی کردم کسانی هم باشند که دوشادوش مردان در صف اول جهاد باشند . خصوصا رزم وجنگ هم بلد باشند. اما داستان تک بعدی نبود یعنی همسر شهید در زمان لازم یک رزمنده بود و زمان ازدواج و بچه داری یک همسر و مادر خوب بود. خوب توانست نشان بده که یک خانم می تونه بین درون و بیرون خانه را جمع کنه اگر به بلوغ رسیده باشه که الان اولویت و وطیفه اصلی من چیه و بین این دو ( کار خانه و بیرون ) خلط بدون تعادل نکند. خلاصه که به نظر من دوران حبس کردم خانم در خانه گذاشته چون به شدت نیاز به نیروی جهادی و جهاد تبیین در جامعه وجود دارد ( حجاب ) و زنان این سرزمین هستند که می توانند وضع فرهنگی حجاب را به سر منزل مقصود کمال برسانند و بار اصلی مسئولیت در این زمینه به عهده آنهاست. البته همان طور هم که قبلا اشاره کردم‌ قرار نیست وظیفه همسری و مادری را تحت الشعاع قرار بده.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.