یادداشتهای فائزه مجردیان (13) فائزه مجردیان 1403/11/17 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 126 برشی از کتاب: انگشتهایش بلند و باریک بودند. آلیس میگفت :« آدمهای حساس انگشتهای بلند و باریک دارند.» 0 8 فائزه مجردیان 1403/4/29 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 «قربانت بروم. دوستت دارم، دوستت دارم. دلم میخواهد چشمهایم را روی هم بگذارم و وقتی بازشان میکنم پهلوی تو باشم. دلم میخواهد ببوسمت. آنقدر ببوسمت که تشنگیام تمام شود. تنم به یادت بیدار میشود.نامهات را که میخواندم یکوقت متوجه شدم که دارم بلندبلند باهات حرف میزنم. مثل دیوانهها! انگار که تو اینجا بودی. در برقِ آفتاب که روی آینه افتاده بود، بودی.» 0 12 فائزه مجردیان 1403/3/14 سه گانه ی خاورمیانه: جنگ عشق تنهایی گروس عبدالملکیان 4.0 16 غریبگی نکن نکن غریبگی پسرم! این جا خاورمیانه است و هر کجای خاک را بکَنی دوستی، عزیزی، برادری بیرون میزند 0 11 فائزه مجردیان 1403/3/10 جنگ میان ما دو نفر کشته می دهد امید صباغ نو 3.0 1 ماه حس مرا به تو فهمید و همین شد که دلبری میکرد در خیالات خام خود انگار داشت با تو برابری میکرد #امید_صباغ_نو 1 9 فائزه مجردیان 1403/3/3 منجنیق: سومین دفتر غزل ها 1393 تا 1395 حسین صفا 4.2 7 -دريا برای مردنِ ماهی بیاختيار فاتحه میخوانْد ماهی به خنده گفت كه گاهی هجرت علاجِ عاشقِ تنهاست اما درون تابه نمی پخت از بس كه بیقرارِ وطن بود! 0 9 فائزه مجردیان 1403/1/26 با موش ها سیدمهدی موسوی 4.1 1 ناگهان زنگ میزند تلفن، ناگهان وقت رفتنت باشد... مرد هم گریه میکند وقتی سرِ من روی دامنت باشد بکشی دست روی تنهاییش، بکشد دست از تو و دنیات واقعاً عاشق خودش باشی، واقعاً عاشق تنت باشد روبرویت گلوله و باتوم، پشت سر خنجر رفیقانت توی دنیای دوستداشتنی!! بهترین دوست، دشمنت باشد دل به آبی آسمان بدهی، به همه عشق را نشان بدهی بعد، در راه دوست جان بدهی... دوستت عاشق زنت باشد! چمدانی نشسته بر دوشت، زخمهایی به قلب مغلوبت پرتگاهی به نام آزادی مقصدِ راهآهنت باشد عشق، مکثیست قبل بیداری... انتخابی میان جبر و جبر جام سم توی دست لرزانت، تیغ هم روی گردنت باشد خسته از «انقلاب» و «آزادی»، فندکی درمیآوری... شاید هجده «تیر» بیسرانجامی، توی سیگار «بهمنت» باشد #سید_مهدی_موسوی 0 5 فائزه مجردیان 1403/1/6 فرشتهها خودکشی کردند سیدمهدی موسوی 2.3 1 -اگر چه نیمه پنهان ماه تاریک است همیشه وسوسه انگیز بوده ظاهر تو. 0 13 فائزه مجردیان 1402/12/29 عین عاشقی حسین وحدانی 4.4 13 تنها نکتهی مثبت کتاب اینِکه هرجاشو حال کردی اسکرین شات میگیری و گرنه چیز خاصی بهت اضافه نمیکنه. 3 10 فائزه مجردیان 1402/12/4 من کم تحملم حسین صفا 4.3 2 وقتی که می رفتم زمستون بود میرفتم و دلواپست بودم میموندی و تنها کسم بودی میمردم و تنها کست بودم چشمامو بستم حرفمو خوردم اینقدر لرزیدم که برف اومد از لکنت چشمای من اون شب حتی زمستونم به حرف اومد 0 13 فائزه مجردیان 1402/11/28 پاییز سال بعد رستاک حلاج 5.0 1 وقتی حواست نیست میدونم سرگرم آهنگ های رستاکی پاییزه و این بار حق داری پاییز با رستاک می چسبه! پ.ن: به نظر من که با همه فصول :) 0 6 فائزه مجردیان 1402/10/2 چهل نامه ی کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 82 ۷۰ درصد محتوای نامه ها، نصیحت بود :/ 5 7 فائزه مجردیان 1402/9/26 مزایای منزوی بودن استیون چباسکی 3.8 37 -در عین خوب بودن، میتونه خوب نباشه و به نظرم این بستگی به حالات و شخصیت فرد داره که بتونه با این کتاب ارتباط بگیره یا نه. 1 8 فائزه مجردیان 1402/9/16 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.7 11 بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد و این چگونه داشتنی است که من دارم؟ #غلامحسین_ساعدی 0 9