بریدههای کتاب سجاد مشهدی حسن سجاد مشهدی حسن 1403/10/4 به مجنون گفتم زنده بمان: مهدی باکری جلد 2 فرهاد خضری 4.5 5 صفحۀ 107 یکی از بچهها میگفت « هر وقت احساس کنم که میخواهم بروم طرف گناه، یواشکی میروم از گوشهی چادر یک نگاه به آقا مهدی میاندازم ، یا به بهانهای میروم باهاش حرف میزنم، تا از فکر این چیزها بیایم بیرون، به خودم برسم.» آقا مهدی به قلب بچهها فرماندهی میکرد نه به قدرت بدنی یا تاکتیکی و رزمی آنها. 0 2 سجاد مشهدی حسن 1403/8/2 فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 74 صفحۀ 113 0 4 سجاد مشهدی حسن 1403/6/31 فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 74 صفحۀ 69 اگر خداوند انسان را رها کند، دهر نیز با او همداستان میشود... 0 6 سجاد مشهدی حسن 1403/6/25 فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 74 صفحۀ 25 0 2 سجاد مشهدی حسن 1403/6/13 کریسمس در نیاوران مهدی خانعلی زاده 3.3 3 صفحۀ 109 دیدگاه اعضای نهضت آزادی راجع به آمریکا را باید پیش از پیروزی انقلاب اسلامی جست و جو کرد؛ «جان استمپل»(یکی از کارمندان سیاسی سفارت آمریکا) در یکی از گزارشهای محرمانهی خود از این دیدارها، به ملاقات با مهدی بازرگان، محمد توسلی و یدالله سحابی در خانهای شخصی در «محله دروس» تهران اشاره میکند و مینویسد:«توسلی ساعت ۹ صبح من را سوار کرد و به یک خانه شخصی برد که از خانهی من ۱۵ دقیقه فاصله داشت. در آنجا به مهندس بازرگان و دکتر سحابی، یک استاد بازنشستهی زمین شناسی از دانشگاه تهران معرفی شدم.» آنچه کارمند سیاسی سفارت آمریکا از ملاقات روز ۹ خرداد سال۱۳۵۷ با بازرگان و سحابی روایت میکند، حکایت از فاصلهی دیدگاه اعضای نهضت آزادی با امام خمینی(ره) و انقلابیون، در مورد دستگاه پهلوی دارد. استمپل در گزارش خود نوشته است:«بازرگان میگفت نهضت آزادی به قانون اساسی معتقد است. اگر شاه حاضر باشد که تمام مواد قانون اساسی را به اجرا درآورد، ما آمادهایم تا سلطنت را بپذیریم.»(این دیدارها در اسناد به دست آمده از تسخیر سفارت آمریکا، به تفصیل شرح داده شده است.) 0 0 سجاد مشهدی حسن 1403/4/31 از من بودن تا ما شدن: مهارت های انتخاب همسر: نکند خشت اول را کج بگذاری محسن عباسی ولدی 4.4 20 صفحۀ 62 در ارتباطی که ما دربارهی آن سخن میگوییم، دو طرف وجود دارد؛ یکی دختر و دیگری پسر. هر دو، جوان و در اوج احساسات هستند؛ به ویژه، طرف دختر. هر دو گرایش به جنس مخالف دارند و این هم یک امر طبیعی است. در ضمن، هر دو دارای غریزهی جنسی هم هستند که خود، عاملی برای تشدید احساسات است. وقتی این دو، با هم ارتباط برقرار میکنند، قبل از این که «شناخت» حاصل شود، پای عنصری به نام «عشق و محبت» -آن هم با پایهای کاملا احساسی- به فضای این رابطه باز میشود. 0 1 سجاد مشهدی حسن 1403/2/30 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 110 صفحۀ 84 0 1 سجاد مشهدی حسن 1402/11/16 کریسمس در نیاوران مهدی خانعلی زاده 3.3 3 صفحۀ 24 0 2 سجاد مشهدی حسن 1402/10/23 فرمانده در سایه: مروری بر زندگی و شهادت حاج عماد مغنیه وحید خضاب 3.8 9 صفحۀ 128 0 3 سجاد مشهدی حسن 1402/10/17 فرمانده در سایه: مروری بر زندگی و شهادت حاج عماد مغنیه وحید خضاب 3.8 9 صفحۀ 77 0 3