@r_ghn_133

کتاب‌خوار🦦

ma_h_da
reyhaneh_ghn313

1404/5/24

این کتاب تقریباً هم مقتله هم زندگی‌نامه.
و خب همونطوری که تو یادداشت های کتاب علی از زبان علی گفتم، فهرست خیلی کاملی داره که باعث می‌شه شما نقشه راه دستتون بیاد.
از اول ولادت امام حسین و تا شهادتشون و علم‌داری حضرت زینب رو نوشتن(علیهم السلام)
نکته مثبتی که نویسنده داره اینکه با احترام ائمه رو مورد خطاب قرار داده، تو روایت دستی نیاورده، پابرهنه وسط داستان نیومده.
تموم داستان ها خود روایت به زبان فارسی‌ه.
ولی اونطوری نیست که قابل درک نباشه.
داستان رو شما از ولادت امام حسین می‌خونید، در زمان پیامبر، در زمان خلافت امیرالمومنین، در زمان خلافت امام حسن و در زمان امامت خودشون و شهادت خودشون رو با نگاه حضرت می‌خونید.
و اینکه ماجرای کربلا و شهادت تک تک افراد کربلا با نگاه امام حسین خونده می‌شه.
و نکته ای هست بگم اینکه اکثراً ماها نمی‌دونستیم امام حسین خطبه خوندن تو کربلا یعنی ما متن خطبه رو ندیدیم جایی(به کاملی خطبه های امام علی تو کتاب نهج البلاغه) ولی تو این کتاب تک تک خطبه های حضرت رو می‌خونید و خیلی قشنگ و غمگینه.

پس از شهادت امام حسین، روایت از زبان حضرت زینبه و اسارت و مجلس شام رو هم با نگاه حضرت زینب می‌خونید.

توصیه می‌کنم این کتاب‌رو🤝🏻

1404/5/24

کامل‌ترین کتابی که می‌تونید درباره زندگی‌نامه حضرت بخونید؛ این کتابه.
این کتاب رو وقتی می‌خونید دیگه نمی‌تونید زمین بذاریدش.
حالا معرفی جزء به جزء کتاب.
بهترین خوبی کتاب فهرستش بود که قشنگ نقشه راه نویسنده رو براتون تفهیم می‌کنه.
از زبون حضرت روایت شده و این نویسنده بر خلاف نویسنده‌ی کتاب های دیگر با حضرت احساس پسرخاله بودن نکرده، این بهترین نکته مثبت کتابه.
کتاب به زبان روون نوشته شده، ولی خب توقع رمان نداشته باشید.
تمامی منبع های کتاب درسته، و واقعاً همون چیزی که تو تاریخ بوده رو نویسنده جمع آوری کرده.
از زمان نوزادی حضرت و تا زمان شهادتشون رو با زبان و نگاه امیرالمومنین می‌خونید‌.
کتاب از زمان پیامبر هم روایت کرده، از جزئیات جنگ ها روایت کرده و زمان خلافت حضرت هم روایت های محکمی هستش، در زمان خلافت حضرت شما خطبه ها و نامه های حضرت رو بدون ذره ای خلاصه نویسی، حتی با متن عربی می‌خونید.
البته این کتاب ظاهری از زندگی امیرالمومنینه که به تحریر درومده وگرنه که تمومی فضلیت های حضرت رو نمی‌تونیم بنویسیم.🤍

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها