@norouzy

7 دنبال شده

14 دنبال کننده

hazalnuy

1404/1/9

تنها رمانی از سیلیوا پلث که یک ماه پس از انتشار، به زندگی خودش پایان داد. "حباب شیشه‌‌ای" فروپاشی دختری بااستعداد و موفق به اسم استر گیرنوود رو روایت میکنه. اما در حال غرق شدن. نویسنده با مهارت تمام، خواننده را چنان عمیق در بحران استر غرق می‌کند که جنون او کاملاً واقعی و حتی منطقی به نظر می‌رسه.

خواندن این کتاب شبیه قدم گذاشتن در دریایی از خاکستری خفه‌کننده است. شما تقریباً به‌طور کامل در ذهن استر غرق می‌شین و ناامیدی او را با تمام وجود احساس می‌کنید. این احساس زمانی عمیق‌تر می‌شود که متوجه می‌شوید نویسنده این رمان را با الهام از زندگی خودش نوشته است!

نثر این کتاب، پیش از هر چیز، زیبا و تأثیرگذار است. سبک و لحن خاصی دارد که توصیف آن دشوار اما بدون شک ماندگار است. روایت داستان به سبک جریان سیال ذهن است، خط زمانی غیرخطی پیش می‌رود و گاهی تشخیص دقیق اتفاقات دشوار می‌شود. در برخی موارد، داستان ناگهان بین زمان‌های مختلف جابه‌جا می‌شود و خواننده باید خودش این تغییرات را درک کند.
به‌طور کلی، این سبک روایت باعث می‌شود که خواننده کاملاً در سردرگمی و ناامیدی ذهنی استر غرق بشه!

1404/1/6

ولنسی شخصیت اصلی بحث‌برانگیزی است. در طول داستان کم‌کم به او علاقه‌مند شدم، اما در ابتدا خیلی زود از شکایت‌های بی‌پایانش خسته شدم. شاید مونتگمری عمداً این کار را کرده تا نشان دهد والنسی چقدر از زندگی‌اش ناراضی بوده؛ او آن‌قدر در مشکلاتش غرق شده بود که نمی‌توانست آینده‌ای شادتر را تصور کند. اما به محض اینکه متوجه بیماری قلبی‌اش می‌شود، داستان سرعت می‌گیرد و حال و هوای من هم هنگام خواندن تغییر می‌کند!
این داستان شما را به تأمل در زندگی خود وادار می‌کند و پرسش‌های اساسی را مطرح می‌کند: اگر یک سال از عمرتان را صرف دنبال کردن آنچه شما را به وجد می‌آورد، خوشحال می‌کند و واقعاً زنده نگه می‌دارد، بدون توجه به عواقب آن، می‌گذراندید، آن سال چگونه می‌بود؟ چه چیزهایی را تغییر می‌دادید و چه قدم‌هایی به سوی ناشناخته‌ها برمی‌داشتید؟

نثر و زبان مونتگمری به‌سادگی زیباست، و خوشبختانه مترجم کتاب نیز این لطافت و دل‌نشینی را به‌خوبی حفظ کرده است. شیوه‌ای که خواننده را کاملاً در دنیای داستانی‌اش غرق می‌کند.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه