سیده حُسنا

سیده حُسنا

@niki_Sadat

40 دنبال شده

51 دنبال کننده

چه کسی می‌تواند بگوید دیدن کدام یک از این دو وحشتناک‌تر است، دل‌های خشکیده یا جمجمه‌های تهی شده؟

پیشنهاد کاربر برای شما

379 عضو

کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی

فعالیت‌ها

سیده حُسنا پسندید.
          با خوندن این کتاب پر از نظرات متناقضم.
نسبت به کتاب‌های قبلی نویسنده پیشرفت محسوس داشته. البته هنوز پر از شعاره اما قابل تحمل‌تر از قبلیا.
این شعار و بیانیه‌ها دادن‌هاش رومخ اما در عین حال درست بود.
یعنی از نظر من درست بود. و تناقض‌ها از همین‌جا شروع میشه.
من با موندن تو ایران، با تلاش برای ساختنش، با رو برگردوندن از کشورهای دیگه -چه شرق و چه غرب- و اتکا به هوش و اعتقاد و انگیزه خودمون موفقم. من با خوش‌رقصی برای غریبه و له‌له زدن برای مرحمت پرمنت اونا مخالفم. از ذهن استعمارزده و توسری‌خورده اکثر ایرانی‌ها بیزارم. اما کسی که عقیده دیگه داره هم می‌تونه این تتاب رو بخونه و تحمل کنه؟ یا اصلا سراغش نمیره یا احتمالا همون ده بیست صفحه اول ولش می‌کنه. و این میشه که حرف همدیگه رو نمی‌خونیم و گوش نمیدیم.

یه مقایسه‌ای هم بین این کتاب و اعتقادات شخصیت اصلی با کتاب‌های ایرانی از نشر‌هایی مثل چشمه و ثالث و از این قبیل بکنم. اکثر این کتاب‌ها شخصیتی ناامید، خسته، کلافه، بی‌هدف و پر از نفرت و حس انتقام و بدبختی هستن. این حجم از ناامیدی و بیخود بودن رو حتی تو کتابای خارجی هم نمیشه دید. اما شخصیت این کتاب هم جوون بود، هم اهل فکر و تحلیل، هم پویا و هم امیدوار اونم از نوع متوکل به خالق. جوونی که به تربیت خانواده‌اش و بحث توکل اعتماد کرده بود و داشت سخت و آسون پیش می‌رفت.

سیده حُسنا پسندید.
          کتاب اپلای رو به خاطر رشته دانشگاهی خودم و اینکه اساتید از اولین جلسات ترم یک شروع کردن به آماده‌ کردن دانشجو ها برای اپلای و اینکه در خارج از کشور بهتر میشه درخشید و میشه خیلی راحت از امکانات استفاده کرد که همین باعث شد من مردد بشم بین اینکه ادامه تحصیلات در ایران باشه یا دانشگاه های برتر خارج از کشور که این کتاب باعث شد دید بهتری نسبت به موضوع اپلای پیدا کنم و مصمم بشم به اینکه برای کشورم تلاش کنم و باعث پیشرفتش بشم.
تلاش میثم و دوستاش برای اینکه بتونن تو ایران درس بخونن و کارآفرینی کنن و به تولید برسن و در بعضی مسائل به خودکفایی برسیم واقعا قابل ستایش و دوست داشتنی بود.
انتظار داستان قوی تر رو داشتم و اینکه به مسائل بیشتری پرداخته بشه ولی در همین حد هم خیلی خوب بود.
هیچ جا کشور و وطن آدم نمیشه و نباید ذهن و فکر و استعداد و تلاش رو برای افراد خارجی و پیشرفت اون کشورها به کار برد میشه تو ایران موند و از استعداد ها برای پیشرفت و خودکفایی کشور استفاده کرد.
قطعا کشورهای پیشرفته از ابتدا اینجور نبوده و اونا هم با تلاش و کوشش به اینجا رسیدن.
پس میشه تو ایران موند و بهترین خود شد.
به امید روزی که جوونامون به فکر پیشرفت و خودکفایی کشورشون باشن و براش تلاش کنن و قدم بردارن.

سیده حُسنا پسندید.
اگر روزی تصمیم گرفتید این کتاب را به کسی هدیه دهید، خواهش می‌کنم هنگام پیشکشیِ آن بی‌سلیقگی نکنید. همه چیز را متناسب با محتوای کتاب تنظیم کنید. مثلاً کارت پستالی انتخاب کنید با یک تصویرگری از درخت پرتقال. کتاب را با کاغذ کادو یا پارچه کادویی نارنجی رنگی که با تماشا کردنش عطر پرتقال به مشامتان  برسد بسته‌بندی کنید. حتی شاید ایده بدی نباشد اگر همراه کتاب یک پاکت کوچک پرتقال به دوستتان هدیه دهید!
می‌توانید کارهای جالب‌تری هم بکنید. مثلاً سونات مهتاب بتهوون یا ترانه فراموش‌نشدنی ناتالی کول که در کتاب از آن‌ها نام برده شده برایش بفرستید و به او بگویید: با خواندن این کتاب به صفحه‌ای می‌رسی که نام این قطعه در آن آمده. خواندن دختر پرتقال را با شنیدن این قطعات همراه کن.
یا اگر به نجوم و اخترشناسی علاقه‌مند است تصویری از تلسکوپ هابل را در صفحه مربوطه لای کتاب قرار دهید.
خلاصه اینکه حواستان باشد، این کتاب یک کتاب معمولی نیست. همین‌طوری هدیه‌اش ندهید.

منظورتون خوندن رایگانشه؟ فک نمیکنم چون فایل را برای مسابقه کتابخوانی گذاشته بودن و # نشر حداکثری هم حتی داشت احتمالا با نویسنده و یا انتشارات برا مسابقه هماهنگ کرده بودن