تاریخ عضویت:

بلاگر
@Mushroom

239 دنبال شده

114 دنبال کننده

آدم‌ها را نه می‌شود از اسمشان شناخت، نه خانواده و نه زادگاهشان، آدم‌ها را فقط می‌شود لابه‌لای کتاب‌هایشان یافت؛ قطعا آنهایی که کتاب نمی‌خوانند بی نشانند.
✦
یه دانشجوی روانشناسی🧸
سحرخیزِ شب‌بیدار🌙
و یَک infj 🌻
۱۹۰ ساله از شمال کشور🌧

heyAkane_e

نمایش همه

•آکانه•

عاشق داستانش شدم چون مدتها بود همچین کتاب متفاوتی به تورم نخورده بود.
یکم ماورائی میزد ولی مصور بود و سرنخ هایی داشت که باعث می‌شد از کنجکاوی زیاد برم از گوگل بپرسم؛ اونم تمام تلاششو میکرد که سرنخ هارو کدگشایی کنه😂
•°•°•
تصاویرِ کتاب دلهره‌آور و در ژانر خودش فوق‌العاده‌ست! فکر کن یه پسر بچه نقاشی‌هایی بکشه که توی سن خودش اون نقاشی‌ها زیادی ترسناکن...مثل یه جسدِ در حال کشیده شدن، یه پرتره از یه زن در حال زجه زدن و یه روح...
اوایلِ کتاب که بودم میترسیدم داخل یه اتاقِ تاریک برم، ولی خداروشکر کتاب، پایان قشنگی داشت و دیگه از تصور اون روح نمی‌ترسم👻
•°•°•
در اسرع وقت دلم میخواد کتاب رو تهیه کنم ولی یه سوال دارم اونم این که چرا جزو دسته‌ی کتاب‌هایی که اکثراً حرفش رو میزنن نیست؟! خودِ من شانسی بهش برخوردم و ممکن بود هیچوقت سمتش نرم...من ترجیح میدم کتاب با ژانر وحشت نخونم ولی از خوندن این کتاب اصلاً پشیمون نیستم حتی دلم میخواد دوباره از اول مرورش کنم.
🐇
(از طریق castbox و با صدای قشنگِ خانم نرگس جعفری کتاب رو گوش کردم، اسمشونو Narges jafari سرچ کنید.)

تابحال کتابی درمورد دنیاهای موازی نخونده بودم ولی همیشه به این تئوریِ جذاب فکر میکردم، حتی گوشه‌ای از دفترِ افکارم، صفحه ای رو اختصاص دادم به این عنوان که =
من در آینده کی هستم و توی کدوم مسیر قرار گرفتم؟!
گزینه هایی که زیر این عنوان نوشتم اونقدر با هم متفاوتن و از هم دورن که خودم خنده‌م میگیره😁 ولی دلم میخواست تک‌تکشون رو امتحان کنم تا شاید مطمئن شدم بهترینشون کدومه...
-🪞-
اوایلِ کتاب داشتم به این فکر میکردم که چرا این اتاقکِ باحال رو زودتر نمیسازن؟! مخصوصا که نویسنده یه تیکه هایی رو جوری توضیح علمی میداد که دلم میخواست خودم دست به کار شم🤣
ولی هرچی به ته کتاب نزدیکتر شدم کم کم این احساس ذوق به ترس تغییر کرد...🤐
اگه کتاب رو هنوز نخوندین ادامه‌ی یادداشتم رو نخونین که شااااید بعدا که رفتین سر کتاب، سوال‌های ذهنتون زودتر به جواب برسن <:
-□-
حتی تصور کردنِ اینکه تمام شخصیت های متفاوتت از دنیاهای موازی وارد دنیای تو بشن خیلییی دلهره‌آوره...
و این قضیه که شخصیتِ جیسون بدجور عاشق خانومه بوده که توی این همه دنیا بازم میخواسته همسر اون باشه...زیادی عجیب بود😅ولی از اینکه نویسنده یه کاری کرد ما همیشه بابت زندگی‌مون قدردان باشیم، خوشم اومد D:
اگه مامانم این کتاب رو میخوند قطع به یقین نویسنده رو نفرین میکرد چون از پایان‌های باز بدجووور متنفره😂 من کنار میام با این مدل پایان چون تصور کردن رو دوست دارم.
راستی، آخراش من همش منتظر آماندا بودم...دلم میخواست یه نشونه‌ای ازش باشه.
نمیدونم یادتون هست یا نه ولی موقعی که جیسون رو دستیگر کرده بودن یه خانومه رو دیده بود که داد و فریاد میکرد...من اونجا فکر کردم اون خانومه آمانداست و کلی ذوق کردم ولی بعد دیدم نیست خورد تو ذوقم😬
خلاصه که ماجرای جالبی بود و ذهنمو خوب درگیر میکرد👌🏻

تابحال شده به شکلی عجیب و اتفاقی، کتابی که نیاز دارین خودش بیاد سراغتون؟ این کتاب توی بهترین زمان ممکن به سراغم اومد؛ اوایلِ کتاب تاثیرگذار بود ولی به مرور زمان کمتر شد.
🍂
ساعتها مرگ خودم یا اطرافیانم که بهشون شدیداً وابسته‌م (و تظاهر میکنم نیستم) رو تصور میکردم و هنوز  هم اینکار رو انجام میدم، در حدی که تبدیل به عادت شده. یک روز این افکار برخلاف همیشه که فقط تصاویر ساخته‌ی ذهنم بود، به شکل استرس به من رخنه کرد در حدی که یکدفعه میترسیدم همون لحظه بمیرم و براش آماده نباشم!
با گوش دادن به فایل صوتی کامل کتاب به دو نتیجه‌ی بزرگ رسیدم که ۱_ برای مکالمه درمورد این زمینه با آدما محتاط باشم و ۲_منتظر یه کتاب از نویسنده‌ای ایرانی در ارتباط با همین موضوع بمونم!
----------------
و در آخر چیزی که بدجور حرصم رو درآورد🥰:
جناب اروین چندبار تکرار کرد که کتاب رو جوری نوشته که چه آدمی مذهبی و چه غیرمذهبی بتونن ازش بهره ببرن، خیلی ممنونیم ازش ولی چقدر بهتر بود اگر دو بار تاکید نمیکردن که به هیچ چیزی اعتقاد ندارن و خوشبختن! اعتقادت برای خودت، چرا اینقدر تکرار؟لزومش چیه؟ من کی باشم بخوام انتقاد کنم از ایشون ولی مکانی بهتر از بهخوان برای ابراز حسم پیدا نکردم😅!

قبل از نوشتن یادداشت رفتم کتابای کالین هوور رو چک کردم...کتاب "یاد او" و "نهمین روز از ماه نوامبر" کتابایی بودن که از این نویسنده خوندم و اگه قرار بود اینو بدونممم سراغ این کتاب نمیرفتم😅 اون دو تا کتاب...یا سلیقه‌ی من نبودن یا واقعا انگار یه چیزی کم داشتن.
🌸
حالا برم سر این کتاب...آخ که جگرم سوخت تا تموم شه، احساسات [لی‌لی] رو با تموم وجود حس میکردم با اینکه زندگی لی‌لی رو تجربه نکردم (امیدوارم هیچکس تجربه نکنه،خیلی سخته)
البته از نویسنده ممنونم که شخصیت رایل رو فراتر از اون چه که بود نبرد.
🌸
حالا از احساساتم بگم...اولین بار بود سر یه داستان عاشقانه من از استرس خشک میشدم تا اون فصل تموم شه، و در عین حال یه مکالماتی این کتاب داشت که هی باید از اول میخوندم که تا ابد یادم نره.
just keep swimming  ~
و اطلس تا ابد تو قلب من میمونه. کالین هوور عزیز، ممنون از خلق این شخصیت ♡🌸
اینم بگم که اولای کتاب نزدیک بود دراپ کنم (دیگه ادامه ندم) چون خیلی آشنایی و عشق بین رایل و لی‌لی برام بیخود و لوس بود، اصلا درک نمیکردم ولی بعد توجیحاتش از اینکه رایل شبیه پدرش بود قانعم کرد. ولی وقتی...رسید به خاطرات بچگیش...فهمیدم ارزششو داره، خوب شد زودتر اطلس رسید!
جلد بعدی امیدوارم بهتر از این جلدش باشه و کمتر استرس بکشم.
پ.ن=ممنون یادداشتمو خوندین💕 خیلی عکس یادداشتم خوشگل شدددد،والپیپر بود قبلش. ولی دلم نمیاد والپیپر پست کنم،عکس افقی برای یادداشت خوشگل‌تره >-<

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

روزها در کتاب فروشی موریساکیآنی شرلی در گرین گیبلزدختری که ماه را نوشید

کلمات‌ِجادویی‌ِمن🌸🌙

10 کتاب

شاید کلمات عجیبی مثل bibliophile دیده باشین❕از این کلماتِ جالب برای نشون دادنِ علاقه به چیزی استفاده میشه که به طرز خاصی جادویی میزنن😁 دیدم این کلماتِ ترکیبی برای من اونقدر زیادن که داخل بیوی پروفایلم جا نمیشن، گفتم یه لیست بسازم و کتابی که همون حس و حالِ کلمه‌ش رو میده قرار بدم. [ این لیست آپدیت میشه، هنوز یه سری کتاب مربوط به موضوعات زیر رو نخوندم] •°•°•°• 1_ bibliophile = کتاب‌باز و عاشقِ‌ جمع کردنِ کتاب📚 ۲_ Cosmophile = شیفته‌ی جهانِ هستی🦋 ۳_ Selenophile = شیفته‌ی ماه و آسمان‌ِ‌شب🌙 ۴_ Technophile = مشتاق درباره‌ی پیشرفت تکنولوژی 👩🏻‍💻 ۵_ Astrophile = عاشقِ ستاره‌ها✨ ۶_ Chionophile = ترجیح دادن هوای برفی و سرد☃️ ۷_ Dendrophile یا Nemophile = عاشقِ درختان و طبیعتِ سبز🏞 ۸_ Heliophile = ترجیح دادن نور خورشید به تاریکی☀️ ۹_ Philoprogenitive = علاقه‌داشتن به بچه‌ها🤱🏻 ۱۰_ Logophile = دوست‌داشتنِ کلمات🔠 ۱۱_ Cinephile = خاطرخواهِ سینما🎭 ۱۲_ Autophile = راحت با تنهایی خویش🧞‍♀️ ۱۳_ Nephophile = شیفته‌ی ابرها☁️ ۱۴_ Xenophile = علاقه‌مند به مردمِ کشور‌های دیگر و فرهنگ کشورشان🎋 ۱۵_ Anthophile = دوستدار گُل‌ها💐 ۱۶_ Retrophile = زیبایی‌ های وسایل زمان قدیم🧵 ۱۷_ Ailurophile = گُربه‌دوست🐈 ۱۸_ Pluviophile = عاشق‌ِ آرامشِ روزهای بارانی☔ ۱۹_ Ceraunophile = مجنونِ رعدوبرق⚡ ۲۰_ Audiophile = مجذوبِ موسیقی🎶 ۲۱_ Photophile = عشقِ نور و عکاسی📸

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.