phileهایمن🌸🌙 منتخب •آکانه•
دیروز
phileهایمن🌸🌙
خب... phile چیه؟ کلمهای که شاید داخل ترکیبات عجیبی مثل bibliophile دیده باشین❕از این کلمهی کوتاه برای نشون دادنِ علاقه به چیزی استفاده میشه. دیدم phile ها یا همون علاقههای من اونقدر زیادن که داخل بیوی پروفایلم جا نمیشن، گفتم یه لیست بسازم و کتابی که همون حس و حالِ کلمهش رو میده قرار بدم. [ این لیست آپدیت میشه، هنوز یه سری کتاب مربوط به موضوعات زیر رو نخوندم] •°•°•°• 1_ bibliophile = کتابباز و عاشقِ جمع کردنِ کتاب📚 ۲_ Cosmophile = شیفتهی جهانِ هستی🦋 ۳_ Selenophile = شیفتهی ماه و آسمانِشب🌙 ۴_ Technophile = مشتاق دربارهی پیشرفت تکنولوژی 👩🏻💻 ۵_ Astrophile = عاشقِ ستارهها✨ ۶_ Chionophile = ترجیح دادن هوای برفی و سرد☃️ ۷_ Dendrophile یا Nemophile = عاشقِ درختان و طبیعتِ سبز🏞 ۸_ Heliophile = ترجیح دادن نور خورشید به تاریکی☀️ ۹_ Neophile = عاشقِ چیزهای جدید یا داستان😐 ۱۰_ Logophile = دوستداشتنِ کلمات🔠 ۱۱_ Iconophile = (مطمئن نیستم) عشق به تصاویر و عکسها🎞 ۱۲_ Cinephile = خاطرخواهِ سینما🎭 ۱۳_ Autophile = راحت با تنهایی خویش🧞♀️ ۱۴_ Nephophile = شیفتهی ابرها☁️ ۱۵_ Xenophile = علاقهمند به مردمِ کشورهای دیگر و فرهنگ کشورشان🎋 ۱۶_ Anthophile = دوستدار گُلها💐 ۱۷_ Retrophile = زیبایی های وسایل زمان قدیم🧵 ۱۸_ Ailurophile = گُربهدوست🐈 ۱۹_ Pluviophile = عاشقِ آرامشِ روزهای بارانی☔ ۲۰_ Ceraunophile = مجنونِ رعدوبرق⚡ ۲۱_ Audiophile = مجذوبِ موسیقی🎶 ۲۲_ Photophile = عشقِ نور و عکاسی📸