خواندهام حانیه حامد عسکری 4.2 47 استاد: صد روایت از زندگی آیت الله سیدعلی قاضی محمدجواد میری 4.8 11 آشپزهای گرسنه (۲جلدی) منصوره مصطفی زاده 4.2 3 مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی کبری خدابخش دهقی 4.1 26 داستان راستان: جلد اول و دوم مرتضی مطهری 4.5 48 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 117 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.4 55 آخرین نماز در حلب: دو ویژگی جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر مومن دانشگر 4.4 3 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 130 ده قدم، ده نام: از کوفه تا کربلا سجاد محقق 3.5 1 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 51 و آنکه دیرتر آمد الهه بهشتی 4.4 15 از کدام سو نرجس شکوریان فرد 4.0 33 سو من سه نرجس شکوریان فرد 3.9 7 هوای من نرجس شکوریان فرد 3.9 13 هملت ویلیام شکسپیر 4.5 45 نه تر و نه خشک هوشنگ مرادی کرمانی 3.7 5 خانواده ی آقای چرخشی طاهره ایبد 3.7 11 داستانهای امیل آسترید لیندگرن 4.7 2 حسین (ع): قهرمان نجات آدم ها منصوره مصطفی زاده 4.6 7