سیدسعید هاشمی سیدسعید هاشمی پدیدآور دنبال کردن 6 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها زیبای رانده شده: رمان نوجوان سیدسعید هاشمی 4.4 7 فرمانده گندم خوار سیدسعید هاشمی 4.2 12 چای خوش عطر پیرمرد: داستان هایی از زندگی شهید سید حسن مدرس سیدسعید هاشمی 3.8 9 بچه های ساختمان بیست سیدسعید هاشمی 2.8 5 شیطان در خانه سیدسعید هاشمی 4.0 5 زندانبان یهودی سیدسعید هاشمی 3.7 5 آبتین سیدسعید هاشمی 3.9 2 شاهنشاه و ملاقه ی ننه جان مجید ملامحمدی 4.3 0 آن روز قله ی دماوند گریه کرد مجید ملامحمدی 3.9 3 من به دین شاه نمی روم مجید ملامحمدی 3.5 3 ننه جان به آسمان رفته! مجید ملامحمدی 4.4 0 پیرمرد و صندلی سیدسعید هاشمی 4.2 4