خواندهام شب دوازدهم ویلیام شکسپیر 3.9 1 رام کردن زن سرکش ویلیام شکسپیر 2.8 1 رفیق خوشبخت ما سید عبدالمجید کریمی 4.2 1 سپیدارهای آن سوی دوله تو: خاطرات ناصر حیدری (چترباز نیروی مخصوص ارتش) فاطمه بهبودی 4.1 1 قصه دلبری محمدعلی جعفری 4.0 89 بی خود و بی جهت شهلا حائری 2.0 3 ایکیگای دلخوشی های کوچک زندگی: چگونه یک زندگی پرمفهوم داشته باشیم؟ یوکاری میتسوهاشی 3.2 6 آینه محمود دولت آبادی 3.6 10 گلدسته ها و فلک جلال آل احمد 4.0 2 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 115 بچه مردم جلال آل احمد 3.5 47 یک روز از زندگی عابد سلامه (واشکافی یک رخداد غم انگیز در اورشلیم) ناتان ترال 4.0 1 پویاشناسی سیستم ها: دیدگاه سیستمی علینقی مشایخی 4.1 2 اقیانوس مشرق مجید پورولی کلشتری 4.1 19 بر تبعید: روایتی از تبعید حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای در دوران اختناق پهلوی دوم 4.6 5 تو را خانه ای هست کامران پارسی نژاد 3.7 4 شبی برتر از یک عمر علی صفایی حائری 4.1 10 انگیزه رهبری پاتریک لنچیونی 4.4 1 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 145 رستخیز: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم حبیبه جعفریان 3.8 33