معرفی کتاب پویاشناسی سیستم ها: دیدگاه سیستمی اثر علینقی مشایخی پویاشناسی سیستم ها: دیدگاه سیستمی علینقی مشایخی 4.1 4 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر انتشارات آریاناقلم شابک 9786007677254 تعداد صفحات 364 تاریخ انتشار 1397/2/10 توضیحات کتاب پویاشناسی سیستم ها: دیدگاه سیستمی، نویسنده علینقی مشایخی. ادبیات ایران ادبیات واقع گرایانه مدیریت کتاب مصور یادداشتها محبوبترین جدیدترین محسن حسینی 1401/12/28 کتاب رو دکتر مشایخی نوشته. شبیه کتاب استرمن هست که مهم ترین سورس تحلیل سیستمهاست. مطالب این کتاب ساده تره از اونجا و کمی غیر فنی تره. 0 4 محمد رحمانی گورجی 1404/2/5 تصمیم گیری در هر ساحتی، از تصمیم برای خرید خانه در شرایط رکود اقتصادی و یا تصمیم بر آزادسازی قیمت دلار در لایه حکمرانی، همواره منوط به شناخت محیط در بستر زمان یا روندشناسی است. نگاهی پویا به محیط که متاسفانه در لایه های تصمیم گیر ما به دلیل فقدان الگوهای تصمیم گیری مبتنی بر داده، کمتر مشاهده می شود. کافی است به برخی از تصمیمات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در چند دهه گذشته نگاه کرده و پیامدهای تصمیمات اشتباه متولیان را در دوران کنونی مشاهده کنید. کتاب پویاشناسی سیستم ها در تلاش است تا با آشنا سازی مخاطبین با ادبیات نگاه سیستمی، این خلا را پر نماید. کتابی روان به همراه انبوهی از مثال های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی که به همراه توضیحات کافی مفاهیم پایه را برای خواننده جا انداخته و به مثابه یک درسنامه، تمریناتی را هم به او پیشنهاد می دهد. به دوستانی که علاقه مند به مطالعه در حوزه مساله شناسی و تحلیل سیستمی هستند این کتاب را حتما توصیه می کنم. 0 1