خواهم خواند برگردان روایت گونه شاهنامه فردوسی به نثر سیدمحمد دبیرسیاقی 4.5 15 مارک و پلو؛ مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها منصور ضابطیان 3.9 86 کلاف سردرگم لوسی مود مونتگمری 4.2 15 هری پاتر و محفل ققنوس (بخش سوم) جی.کی رولینگ 4.6 16 آیینه سرتاسر ترک برداشت آگاتا(میلر) کریستی 3.9 2 نام من سرخ اورهان پاموک 4.0 23 زیر و رو شدن برند (چرا امروز مشتری ها شرکت ها را می گردانند و جطور می توان از این موضوع بهره برد) مارتی نیومایر 4.0 1 درباری از خار و رز؛ درباری از بال و تباهی سارا جی. ماس 4.3 6 تاریخ فشرده پوشاک و فشن جیمز لیور 4.0 0 فرندز؛ دوستان و عاشقان متیو پری 4.2 33 زمین سوخته احمد محمود 3.8 76 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 224 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 17 سه برخوانی: اژدهاک، آرش، کارنامهی بُندارِ بیدَخش بهرام بیضایی 4.4 7 قلب سگی میخاییل بولگاکف 4.0 63 دکتر جکیل و آقای هاید رابرت لوئیس استیونسون 3.8 29 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.1 43 خلاصه تاریخ هنر: با تجدیدنظر و سه بخش الحاقی پرویز مرزبان 4.5 0 تاریخ مختصر اسطوره کارن آرمسترانگ 3.9 5 مبانی اسطوره شناسی عباس مخبر 4.0 2