خواهم خواند نیکوکاران نابکار: افسانه ی تجارت خارجی آزاد و تاریخچه ی پنهان سرمایه داری ها-جون چانگ 4.5 1 تاریخ مختصر نئولیبرالیسم دیوید هاروی 3.0 0 اعترافات یک جنایتکار اقتصادی جان پرکینز 3.7 1 معماران پول: روایتی نو از نقش بانک ها در خلق پول امروز به همراه تحلیلی جامع از تحولات پولی کشور حسین درودیان 4.5 1 مرگ به وقت بهار مرسه رودوردا 3.4 45 صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی : ماجراهای واقعی یک زن و یک شکم پا الیزابت تووا بیلی 3.5 26 عطر خوش مرگ گی یرمو آریاگاخوردان 3.0 27 مغالطات علی اصغر خندان 4.5 10 حظ کردیم و افسوس خوردیم فاطمه معزی 3.4 6 کاندید یا خوش باوری فرانسواماری آروئه دو ولتر 3.7 46 اعتراف لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.1 73 فداکاری مظنون X کیگو هیگاشینو 4.1 43 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.7 10 پیاده بلقیس سلیمانی 3.6 12 مجمع الجزایر گولاگ آلکساندر ایسایویچ سولژنیتسین 4.0 0 مجمع الجزایر گولاگ آلکساندر ایسایویچ سولژنیتسین 3.7 3 انسان ۲۵۰ ساله - حلقه دوم سید علی حسینی خامنهای 4.7 115 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.5 110 ابله فیودور داستایفسکی 4.3 90 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.1 436