خواندهام به توان مردم: تجربه نگاری فعالیتهای اجتماعی مجموعه های مردمی کشور مجید حسین زاده 4.0 1 نجات از مرگ مصنوعی حبیبه جعفریان 4.3 50 چشم بیت لحم ابراهیم نصرالله 3.1 5 زندگی سیدمحمدحسین طباطبایی حبیبه جعفریان 4.2 12 موسیو کمال بهزاد دانشگر 4.2 14 ویرانه های من ؛ جستارهایی درباره ی روان رنجور و آدم ها محمد طلوعی 3.4 19 ما ایوب نبودیم فاطمه ستوده 4.0 49 مجموعه کامل شعرهای سلمان هراتی سلمان هراتی 3.9 3 ساخت ایران: گشت و گذاری در صنعت احسان نوروزی 3.2 2 شریان مکران: روایتی از احداث خط لوله هزار کیلومتری نفت از گوره با جاسک مهدی قزلی 4.0 14 آینه های ناگهان قیصر امین پور 4.2 19 شاعر کوچه آفتاب (زندگی و آثار قیصر امین پور) پژمان عرب 3.0 2 از اتم تا بینهایت ؛ زندگی دانشمند هستهای شهید دکتر مسعود علیمحمدی نرگس سادات مظلومی 3.8 1 ناصر ارمنی: مجموعه داستان رضا امیرخانی 3.4 56 قیدار رضا امیرخانی 4.1 144 لوازم نویسندگی نادر ابراهیمی 4.2 9 براعت استهلال یا خوش آغازی در ادبیات داستانی نادر ابراهیمی 4.8 2 رونوشت، بدون اصل نادر ابراهیمی 3.9 5 انسان، جنایت و احتمال نادر ابراهیمی 3.8 16 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.3 43