ساخت ایران: گشت و گذاری در صنعت عمومیداستان ساخت ایران: گشت و گذاری در صنعت احسان نوروزی 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر چشمه شابک 9786220107828 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار 1400/3/2 توضیحات کتاب ساخت ایران: گشت و گذاری در صنعت، نویسنده احسان نوروزی. لیستهای مرتبط به ساخت ایران: گشت و گذاری در صنعت ابراهیم شجاعت تجربه نگاری در عرصه کسب و کار و تولید 14 کتاب یکی از روشهای خوب برای انتقال دانش و همچنین ثبت وقایع مهم در تاریخ، نگارش کتابهای تجربه نگاری فعالین صنایع و بخشهای مهم اقتصادی است که در ادامه تعدادی از آنها را معرفی میکنم. 0 4 روایت پیشرفت حلقه مطالعات روایت پیشرفت _ دوره اول 8 کتاب در این حلقه مطالعاتی با گفتگو پیرامون ۸ کتاب روایت پیشرفت به بررسی و شناخت این جریان می پردازیم. - چیستی روایت پیشرفت - کارکردهای روایت پیشرفت - سبک شناسی روایت پیشرفت - روایت جامع و کلان روایت پیشرفت از موضوعاتی است که این دوره به آن خواهیم پرداخت. جهت اطلاعات بیشتر به سایت روایت پیشرفت مراجعه کنید؛ https://ravayatepishraft.ir/halghemotaleatipishraft/ 0 8 روایت پیشرفت روایت پیشرفت 22 کتاب در لیست کتاب هایی درباره پیشرفت های ایران در زمینه های مختلف آمده است. خواندن این کتاب ها به شما حس خوب، اعتماد به نفس و هویت می دهد! 2 43 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین ابراهیم شجاعت 1403/1/4 "نماد آمریکا، جاییکه آمریکا را آمریکا میکند، آیبیام، اپل، گوگل و در حوزه الکترونیکی و در حوزه تکنولوژیهای دیگر میشود جنرالالکتریک و جنرال موتورز. بعدش میشود اگزوموبیل. همینها هستند که یا هالیوود؟ پس اول باید حاکمیت بداند که مثلاً *#تاجران بازار نماد مملکتش نیستند!* من واقعاً مشکل دارم بااینکه بازار قدرت داشته باشد. خیلی مهم است که میگویند فلان سناتور در آمریکا به آن شرکت وابستهاست؛ درحالی که ما میگوییم فلان نماینده مجلس به فلان بازار وابستهاست! یعنی ته قدرت ما میشود کسی که *برنج وارد میکند* ؛ و نه مپنا و نه اُ تی سی. یعنی این توانایی را ندارند که چند نفر نماینده حامی آنها باشند ..." #ساخت_ایران نوشته احسان نوروزی، نویسنده جوان ایرانی است که میخواهد ابعاد مختلف داستان شکلگیری یکی از پیشرفتهترین صنایع ایران را، یعنی صنعت تولید توربین سازی و توربوکمپرسورها را از دریچه نگاه افراد مختلفی ببیند و به چالش بکشد. این کتاب هم روان است و هم جذاب، و سوژه داستان نیز بر شیرینی مطالب آن میافزاید. 0 0