رونن برگمن و 1 نفر دیگر

ناشر
صمدیه
1399/9/5

نسخه‌های دیگر

کتاب برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان یافته اسراییل، نویسنده رونن برگمن.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان یافته اسراییل

لیست‌های مرتبط به برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان یافته اسراییل

بنیان اندیشه سیاسی اسلام در قرآناستبدال: هفت گفتار درباره یک هشدارسیاست خارجی پیامبر (صلی الله علیه وآله)‏

سعید جلیلی و کتاب

39 کتاب

مجموعه‌ای از تألیفات، کتاب های معرفی شده و رونمایی شده توسط دکتر سعید جلیلی تألیفات: ۱. بنیان اندیشه اسلامی در قرآن: پژوهشی درباره جامعه، دولت و مناسبات آن بر اساس قرآن کریم ۲. استبدال: هفت گفتار با موضوع انتخابات، جهاد کبیر، استبدال، ائتلاف و اختلاف، امر به معروف و... ۳. سیاست خارجی پیامبر: نگاهی به مبانی و استراتژی‌های سیاست خارجی در دوره‌ی حکومت پیامبر (ص) کتاب‌های معرفی شده: ۱. شکست در بازی طولانی: مروری بر سیاست‌ها و دخالت‌های ایالات متحده برای تغییر حکومت‌ها در خاورمیانه ۲. عصر هوش مصنوعی و آینده انسان‌ها: تأملاتی درباره‌ی هوش مصنوعی و تأثیرات آن بر جامعه، اقتصاد، سیاست و... ۳. بهای نابرابری: نگاهی انتقادی به بحران‌های لیبرال سرمایه‌داری بر اساس مبانی و استدلال‌های علمی ۴. علیه لیبرالیسم: نقدی بر لیبرالیسم بر اساس برنامه‌های سیاسی و ارزش‌های لیبرال ۵. اطلس رهبران: بررسی با نفوذترین جریان‌های زنده اهل تسنن و رهبران مذهبی آن‌ها ۶. برنامه‌ریزی در ایران: بررسی عوامل ناکامی برنامه‌ریزی اقتصادی در ایران به روایت گروه مشاوره‌ای دانشگاه هاروارد ۷. تکنوکراسی و سیاست‌گذاری اقتصادی در ایران: روایت رضا نیازمند از زندگی مدیریتی و صنعت‌گری در دوره‌ی محمدرضا پهلوی ۸. اخگر به گریبان: سرگذشت پرفراز و نشیب منیر شفیق اندیشمند و مبارز سرشناس فلسطینی ۹. صلحی که همه‌ی صلح‌ها را بر باد داد: کتابی حاوی صدها سند تاریخی از وزارت خارجه و دولت انگلیس و برخی کشورهای غربی در رابطه با طرح‌هایی که کشورهای فلسطین، لبنان، سوریه و اردن را بیش از صد سال درگیر جنگ و خون‌ریزی کرد ۱۰. زندگی من: خاطرات گلدامایر نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که در آن به صراحت سیر جنایات و تشکیل رژیم نامشروع صهیونیستی را تعریف می‌کند ۱۱. امپراطوری توهم: کتابی از نویسنده‌ای آمریکایی در رابطه با افول آمریکا ۱۲. برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان‌یافته اسرائیل نوشته رومن برگمن نویسنده صهیونیست ۱۳. فلسفه فیلم ۱۴. الغارات ۱۵. شرح چهل حدیث ۱۶. آداب الصلاة: به گفته دکتر خط به خط آداب الصلاة امام خمینی (ره) در حیات سیاسی و اجتماعی حضرت امام (ره) ترجمه شد و او قیام کرد ۱۷.جدال دو اسلام: حاوی گزیده‌ای از مهم‌ترین پیام‌ها و سخنرانی‌های امام خمینی(ره) در یک سال پایانی عمر پرثمرشان که توسط روح‌الله نامداری گردآوری شده است ۱۸. خاطرات عزت شاهی ۱۹. رقص روی یک پا ۲۰. گلستان یازدهم ۲۱. دختر شینا ۲۲. همه سیزده سالگی‌ام و سرباز کوچک امام: خاطرات مهدی طحانیان رزمنده دانش آموزی که در ۱۴ سالگی اسیر شد ۲۳. دست یافتنی: زندگی نامه و خاطرات ورزشی آقای علیرضا حیدری از قهرمانان کشتی ۲۴. سلول‌هاب بهاری: خاطرات تولید و توسعه سلول‌های بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند پدر دانش سلول‌های بنیادی ایران ۲۵. نخل و نارنج: رمانی درباره‌ی زندگی شیخ مرتضی انصاری مرجع تقلید شیعیان در عصر قاجار ۲۶. زایو: رمانی فانتزی درباره‌ی دانشمندی ایرانی که می‌خواهد جهان را از چنگ ویروسی خطرناک نجات دهد ۲۷. دختر مو شرابی: داستانی تاریخی از نقش‌ها و چالش‌های زنان و دختران این سرزمین کتاب‌های رونمایی شده: ۱. عملیات احیا: روایت صعود یک مجموعه دانش‌بنیان (شرکت جمکو) به قله‌ی دانش و فن‍اوری الکتروموتور از شرایط بسیار نامطلوب مدیریتی و اقتصادی به نقطه صادرات و رقابت افتخار آمیز بر لبه‌های علم و فن‌آوری ۲. به توان هایتک: روایت یک اتفاق بزرگ در خودکفایی صنعت برق کشور ۳. فهم زمانه: کتابی درباره زندگی و روزگار شهید دکتر عبدالحمید دیالمه ۴. آبی نفتی: روایت پیشرفت‌های صنعتی شرکت پتکو تولید کننده‌ی پمپ‌های بزرگ و توربین آبی (اولین کتاب روایت پیشرفت در آذربایجان شرقی) ۵. کارنامه شیطان و خاطرات شیطان: بررسی جنایات ایالات متحده آمریکا در جهان ۶. جولان جوانمرد: خاطرات شفاهی دکتر احمد خالدی، معاون وزیر کشور، معاون وزیر بازرگانی، معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و... به قلم محمدعلی زمانیان ۷. بر تبعید: روایتی از تبعید آیت الله خامنه‌ای در دوران پهلوی دوم

اختراع قوم یهودچگونه سرزمین اسرائیل اختراع شد: از سرزمین مقدس تا مام وطنده غلط مشهور درباره اسرائیل

اسرائیلی‌ها و اسرائیلیات!

5 کتاب

باسمه 🔰 این فهرست نسبت به فهرست قبلی برای مطالعات عمیق‌تری هست. هر سه نویسنده هم اسرائیلی هستن. اینجا یه کم در موردشون صحبت میشه: 🔹شلومو زند، استاد تاریخ یهودی - اسرائیلی: 🔻 اختراع قوم یهود: اسطوره ملت یهود رو با استدلال‌های زیاد و مدارک فراوان زیر سوال برده. یعنی اون چیزی که حتی الآن هم خیلی‌ها به اون استدلال می‌کنن برای حاکمیت صهیونیستی در فلسطین اشغالی... 🔻 سرزمین اسرائیل چگونه اختراع شد: اسطوره سرزمین همیشگی قوم یهود رو زیر سوال برده. چیزی که در اصل بهانه صهیونیست‌ها بود در جواب به کتاب اول ایشون. 🔹ایلان پاپه، استاد تاریخ یهودی - اسرائیلی که بابت فعالیت‌هاش مجبور به ترک اراضی اشغالی شده. هفته‌های گذشته حتی به اتهام یهودستیزی! بعد از یه سفر هوایی در آمریکا سه ساعت بازداشت شد: 🔻 ده غلط مشهور درباره اسرائیل: استدلال‌های زمانه حال حاضر صهیونیسم در حق داشتن حاکمیت و تشکیل سرزمین رو زیر سوال برده. اینقدر هم جالب توجه هستن که مخاطب ایرانی هم بسیار بسیار می‌تونه ازش یاد بگیره. 🔻 بزرگترین زندان دنیا: هفت اکتبر شروع ماجرا نبود! این کتاب بهترین توضیح در این باره هست که چی شد اراضی ۱۹۴۸ اشغال شد، اراضی ۱۹۶۷ و به خصوص نوار غزه پرجمعیت شد و نهایتاً این محدوده کوچیک تبدیل شده به بزرگ‌ترین زندان دنیا... 🔹 رونن برگمن، نویسنده و فعال رسانه‌ای اسرائیلی: 🔻 برخیز و اول تو بکش: برعکس دو نویسنده قبلی، برگمن کوچک‌ترین هم‌دردی با فلسطین و فلسطینی‌ها نداره. مشهور هم هست که مهره رسانه‌ای رئیس سابق موساد، یوسی کوهن، هست. سعی داره ترورهای اسرائیلی‌ها در قرن معاصر رو بگه تا قدرت این حاکمیت استعماری رو تثبیت کنه؛ در صورتی که یکی از بهترین دلایل هست که چرا این موجودیت حتی مشروعیت بقا هم نداره... 🔰 اگه موجودیت صهیونیستی رو برپایه مشروعیت ادعایی باستانی، معاصر و حاکمیتی بدونیم، شلومو زند در زمانه باستان، ایلان پاپه در زمانه معاصر بنیان‌های مشروعیت تأسیس اسرائیل رو زیر سوال می‌برن و رونن برگمن هم با برشمردن تروریسم دولتی این موجودیت، مشروعیت بقای اون رو... و جالب‌تر اینکه خواسته یا ناخواسته این افراد، روند ذکر شده نتیجه‌ای جز اضمحلال حاکمیت استعماری نژادپرستانه اسرائیل نخواهد داشت إن شاءالله... پ.ن: در مورد بیشتر این کتاب‌ها یادداشت نوشتم. اگه می‌خواین بیشتر در موردشون بدونین، همون‌ها رو لطفاً مطالعه بفرمایید 🇵🇸✌️ پ.پ.ن: اصرار دارم کتاب‌هایی توی فهرست‌ها معرفی کنم که خودم خونده باشم؛ با این حال کتاب برخیز و اول تو بکش رو به پیشنهاد یکی از دوستان در فهرست قبلی و با بررسی مجدد گذاشتمش اینجا. البته در آینده احتمالاً این فهرست هم کم و زیاد بشه.

پست‌های مرتبط به برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان یافته اسراییل

کتاب از ابتدای تشکیلات تروریستی اوباش غاصب را خیلی خوب روایت می‌کند و تا سال 2010 یعنی 1389 شمسی خودمان را هم پوشش می‌دهد.
اگر بتوانید مزخرفات ایدئولوژی زده و ماله کشی های پلید نویسنده پلشت کتاب را تحمل کنید دست خالی از سر سفره «رونن برگمان» نمی‌روید البته این کسب علم برای شما به قیمت خورد شدن درست و حسابی اعصابتان هم خواهد بود.
اما از نظر تاریخی احتمالا از این بهتر هم گیرمان نخواهد آمد. اصولا یک تشکیلات محرمانه امنیتی اطلاعاتی را درز نمی‌دهد مگر به نویسندگان مورد اعتماد و همکار خودش. یعنی کی مثل همین پلشت.
بابت اطلاعات به روز کتاب نمی‌توان چندان با یقین پذیرفت که ضد اطلاعات و فریب نیست ولی بابت اطلاعات قدیمی به نظر من می‌توانیم بپذیریم. قسمت‌های ابتدایی و روند شکل گیری این تشکیلات خون‌ریز و آدمکش یعنی اوایل کتاب برایم خیلی جذاب‌تر بود و بعضی جاها سبب حیرتم شد. اصلا فکر نمی‌کردم این اوباش برای رسیدن به اهدافشان افسر انگلیسی و نماینده سازمان ملل هم زده باشند که متوجه شدم زحمت این را هم کشیده‌اند.
از سویی هم برای پیشنهاد مطالعه به کسانی که فکر می‌کنند می‌شود با این جماعت از در صلح و دوستی وارد شد هم گزینه بسیار خوبیست.