معرفی کتاب طاعون اثر آلبر کامو مترجم فرشته افسری
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
"طاعون" رمانی است نوشته آلبر کامو که در سال 1947 به چاپ رسید. رمان از رده آثار اگزیستانسیالیستی شمرده می شود.نویسنده در مورد این اثر در نامه ای به رولان بارت می نویسد:«در مقایسه با رمان بیگانه، طاعون بی گفتگوگذاری است از سرکشی انفرادی به جهان اجتماعی، اجماعی که باید در مبارزه هایش شرکت کرد. اگر از بیگانه تا طاعون راهب در راستای تحول باشد، این تحول در جهان همبستگی و مشارکت است.»
1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید ادبیات اگزیستانسیالیسم ادبیات جهان ادبیات داستانی ادبیات فرانسه ادبیات کلاسیک برگزیده هفته کتاب ۱۴۰۰ پر بازدید ترین کتاب ها پرفروش ترین کتاب ها پرفروش های ایران کتاب جایزه نوبل ادبیات داستان روانشناسانه داستان فلسفی دهه 1940 میلادی فهرست برترین آثار فلسفی گودریدز فهرست برترین رمان های روانشناسانه فهرست برترین کتاب های اگزیستانسیالیسم
بریدۀ کتابهای مرتبط به طاعون
نمایش همهیادداشتها
1400/11/8
1402/4/22
1402/11/10
در ابتدای کتاب هم جذابیت داشت و هم دافعه جوری که هم میخواستم بخونم هم حوصلهم یکم سر میرفت، هر چی جلوتر میرفت و ما با شخصیتهای داستان آشناتر میشدیم داستان روانتر میشد. دو بخش آخر کتاب بخشهای مورد علاقه من هستن. چون اون لب مطلب رو تو اونا میگه و کیف میکنی. شخصیتای مورد علاقهم تارو، گران و دکتر ریو بودن. تارو اون شخصیت بچه مثبتی بود که دنبال پیدا کردن راه زندگی بود، گران اونی بود که هدف خاصی تو زندگی نداره ولی دلشم نمیخواد زندگیش هرتکی بگذره و ریو اون ناظر به کل بود که احساساتشو به خوبی کنترل میکرد. پن: متشکر از دوست عزیزم که خفتش کردم برام طاعون بگیره.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/10/3
1403/4/27