فلسفه ی دوستی عمومیفلسفه فلسفه ی دوستی الکساندر نهاماس و 1 نفر دیگر 3.4 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 6 خواندهام 15 خواهم خواند 20 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر گمان شابک 9786007289471 تعداد صفحات 252 تاریخ انتشار 1400/5/9 توضیحات کتاب فلسفه ی دوستی، مترجم آیدین رشیدی. بریدۀ کتابهای مرتبط به فلسفه ی دوستی سنیه قرائیان 1402/4/15 فلسفه ی دوستی الکساندر نهاماس 3.4 1 صفحۀ 1 #دوست دوست منِ دیگر است. ارسطو میگوید: حتی اگر همه دیگر چیزهای نیکوی جهان را به ما ببخشند، هیچکس نمیپذیرد که بیدوست زندگی کند. 4 31 لیستهای مرتبط به فلسفه ی دوستی niyayesh 3 روز پیش مجموعه خرد و حکمت زندگی 20 کتاب مجموعه خرد و حکمت زندگی 0 1 نشر گمان 1403/8/16 مجموعهی «خرد و حکمت زندگی» 20 کتاب «کتابهای این مجموعه فلسفه را ساده نمیکنند، بلکه از ابهتِ هراسآورِ فلسفه میکاهند. پیشنهادهایی هستند برای تفکر، دعوت به اندیشیدن در زندگیِ روزمره و تأمل در مسائلی که هرروزه با آن مواجهیم، اندیشیدن به غایت و معنای زیستن، لذات دنیا، تنهایی، عشق، دوستی و غیره. میخواهیم کتابها نقطهی عزیمتی باشند برای فکر کردن به پرسشهای ازلیابدیِ انسانی و همچنین تعمق در خوشیها و مصائبِ انسانی که در این گوشهی جهان و در این جای تاریخ پدیدار شده است. [...] «خواننده ممکن است خواندن این کتابها را به امید یافتن پاسخهای روشن آغاز کند: پاسخی برای مسئلهی تنهاییاش، چراییِ مرگ، منشأ ملال و دلزدگی، یا اینکه دوستیها چرا ناپایدارند و مبهم، یا بهدنبالِ راه برونرفتی از تنگناهای اخلاقی باشد که هر روز لحظاتی با آنها روبهرو میشود و... اندیشیدن به همینها فلسفه را و بخشی از ادبیات را پدید آورده است؛ اما انتظار اینکه کتابی یا کسی در چند صفحه یا فلانتعداد نکته به ما بگوید چطور زندگی کنیم و چگونه خوشبخت شویم، در واقع یکجور انکارِ مسئولیت شخصیِ انسان است. پاسخی قطعی و ابدی که مناسب حال همهکس باشد وجود ندارد. کتابهایی که چنین مدعاهایی دارند، فریبکارند. کتابهای این مجموعه نسخه نمیپیچند و سیاههای از اعمال نیک و بد پیش روی شما نمیگذارند؛ بلکه میخواهند به فهم بهتر زندگی و پرسشها و تجربههایمان کمک کنند؛ چراغی بیفروزند تا در این اتاق تاریکِ زندگی و در لحظاتِ دشوار، درکمان از پرسشهای بیپایان انسانی روشنتر شود؛ بدانیم فیلسوفان و حکیمانِ جهان به این پرسشها چطور فکر کردهاند؛ تا با فهمِ دقیقتر و دیدِ بازتر بتوانیم در زندگیمان تصمیم بگیریم، مسئولیت تصمیممان را شجاعانه برعهده بگیریم و با عواقب تصمیمهایمان آگاهانه روبهرو شویم.» ـــــ بخشهایی از «یادداشتِ مجموعه»ی کتابهای مجموعهی خرد و حکمت زندگی را خواندید. این سطرها، احتمالاً به شفافترین شکل ممکن، میگویند این مجموعه چیست، چه دغدغههایی پشتِ انتشار کتابهایش است و چه در کتابهایش میگذرد. مجموعهی خرد و حکمت زندگی، امسال، با دو کتاب «سلامتی حق بشر است» و «ورزش» راهش را ادامه میدهد. اگر موضوعی سراغ دارید که به نظرتان، در این مجموعه جای کتابی دربارهاش خالیست، به ما پیشنهادش بدهید. 3 163 رضا درگاهی فر 1401/12/17 فلسفه کاربردی 40 کتاب مدتی است به فلسفه کاربردی بیشتر فکر می کنم. برخی فلسفه عملی practical philosophy را غیر از فلسفه کاربردی applied philosophy می دانند. شاید برآیند نظرات این باشد که فلسفه یا حکمت عملی همان مسائل نظری است درباره عمل و امور عملی، اما فلسفه کاربردی واقعا سر صحنه عمل و عینیت است، هم تحلیل و تبیین می کند هم توصیه. تا جایی که آشنا هستم به این فهرست خواهم افزود و آن را تکمیل خواهم کرد. ان شاالله. از دوستان تقاضا دارم مرا در تکمیل کمک کنند. آی دی من در ایتا: @Dargahifar_reza 6 17 پارمیدا 1402/8/1 فلسفه در زندگی روزمره 15 کتاب این کتابها فلسفه را ساده نمیکنند بلکه از ابهتِ هراسآورِ فلسفه میکاهند. پیشنهادهایی هستند برای "تفکر"، دعوت به اندیشیدن در زندگی روزمره و تامل در مسائلی که هرروزه با آن مواجهیم. *** به جز فلسفه ملال و فلسفه درد (نشر نو) بقیهی کتابها را نشر گُمان چاپ کرده. کتابهای نشر گمان را از دو مجموعهی "تجربه و هنر زندگی" و "خرد و حکمت زندگی" انتخاب کردم. کتابهای دیگر این دو مجموعه هم خواندنی هستند. معیار گزینشم ارتباط مستقیم کتابها با عنوان لیست است. 2 118 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد مهدی فتحی 1403/5/5 متاسفانه حالا نمیشد گفت دقیقا ایراد از نویسنده بوده، مترجم و یا ویراستار اما کتاب به خوبی که باید در میومد در نیومده سرو ته جمله ها نامعلوم، بسط های بی اندازه، گم شدن ربط و ارتباط جملات به هم و تکرار ، دور شدن از مطلب اصلی، پاورقی و پی نوشت های بسیار که بهتر بود جزئی از متن می بود تا به عنوان پا ورقی و ..... پیشنهادم اینه که این کتاب رو از کتابخونه تهیه کنید چون ارزش خرید چندانی نداره و موقع مطالعه هم مباحث رو انتخاب کنید و مختصر مطالعه کنید کتاب های بهتری در حوزه دوستی هست که میشه تهیه کرد این کتاب شبیه به تکه فلزی بود که جنس فلز عالی، طرحی که قرار بوده روی فلز اجرا بشه عالی، ابزار ها دقیق اما فلز کار نتونسته طرح رو دربیاره و اون ارزش به هدر رفته هم وقت رفته، هم فلز داغون شده، هم ابزار فرسوده شده و هم طرح خوبی ازش در نیومده 0 2