دستهبندی عمومیفلسفه دربارهی فلسفه و منطق فلسفه و زندگی باستان و قرون وسطی خردگرایی و تجربه (قرن ۱۷ و ۱۸) آلمانی (قرن ۱۹) پدیدارشناسی و تحلیلی (قرن ۲۰) اسلامی شرق دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 92 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 91 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 74 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 86 آفتاب در حجاب سیدمهدی شجاعی 4.5 43 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 43 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 78 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپور جهرمی 3.9 44 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 48 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 63 پنجره های تشنه: روزنوشت های انتقال ضریح امام حسین (ع) از قم به کربلا مهدی قزلی 4.1 60 اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.2 46 آن مرد با باران می آید وجیهه سامانی 4.1 41 اینک شوکران: منوچهر مدق به روایت همسر شهید جلد 1 مریم برادران حقیر 4.5 37 چمران: به روایت همسر شهید حبیبه جعفریان 4.4 32 حکایت زمستان سعید عاکف 4.6 35 سربلند: روایت زندگی شهید مدافع حرم محسن حججی محمدعلی جعفری 4.2 33 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده 4.4 55 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.8 38 از دیار حبیب سیدمهدی شجاعی 4.2 32