دنیای سوفی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
چرا بیشتر حیوانات ماقبل تاریخ بسیار بزرگ بودند؟دلیل بزرگ بودن حیوانات غول پیکر ماقبل تاریخ، مثل دایناسورها، بسیار پیچیده و اسرار آمیز است؛ تا مدت ها دلیل این موضوع را مقدار اکسیژن بیشتر موجود در هوا و مقدار بیشتر زمینی دانستنئ که این موجودات برای زندگی در اختیار داشتند.
داستان فلسفی ادبیات معاصر جایزه ی ادبیات نسل جوان آلمان ادبیات داستانی برترین آثار داستانی با شخصیت اصلی زن دهه 1990 میلادی کتاب کودک ادبیات اگزیستانسیالیسم سیاههی صدتایی رمان (انتخابهای رضا امیرخانی) پرفروش ترین کتاب ها ادبیات نروژ داستان معمایی پرافتخارترین کتاب ها ادبیات کودک و نوجوان جایزه ی بانکارلا برگزیده هفته کتاب ۱۴۰۰ کتاب هایی که به بیشترین زبان های دنیا ترجمه شده اند پرفروش های ایران کتاب فهرست برترین کتاب های اگزیستانسیالیسم محبوبترین کتابها فهرست برترین رمان ها در بریتانیا
بریدۀ کتابهای مرتبط به دنیای سوفی
نمایش همهیادداشت ها
1400/6/8
1400/8/11
1401/1/5
اول در مورد ترجمه بگم که فکر میکنم ترجمه آقای بازیاری(نسخه هرمس) از ترجمه آقای کامشاد بهتره. اما در مورد محتوا: داستان بر اساس یک ایده فلسفی بنا شده و در عین حال بستریه برای بیان تاریخ فلسفه. اما ایده فلسفی داستان بر اساس تفکیک بین سطح واقعیتی که نویسنده در اون به سر میبره و واقعیت داستان و شخصیت های اون بنا شده، شخصیت ها با توجه به نشانه های عجیبی که میبینند از این دوگانه مطلع می شوند و تلاش می کنند از درون واقعیت داستان فرار کنند و به سطح واقعیت نویسنده برسند که دست آخر به شکلی ناگهانی و نه چندان قابل قبول این اتفاق می افته.(یه چیزی شبیه به فیلم ماتریکس، البته فقط در این دوگانه مذکور) مخاطب بعد از خوندن کتاب به طور طبیعی به این فکر خواهد کرد که: نکنه ما هم تو داستان یکی دیگه باشیم؟ در فلسفی بودن این سوال شکی نیست(در فلسفه با عنوان شک دکارتی و معمای مغز در خم شناخته میشه، البته دکارت سعی داشت راه حل برون رفت از این شکاکیت رو پیدا کنه و به شک میکنم پس هستم رسید) و شکی نیست که نویسنده می تونه با داستانش ذهن مخاطب رو با یک پرسش مهم فلسفی درگیر کنه. بنابراین به نظرم به عنوان یک رمان فلسفی کارش رو انجام میده.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1401/1/16
1401/3/28