برف تابستانی و هفت ثانیه سکوت عشق عمومیداستانایران برف تابستانی و هفت ثانیه سکوت عشق علیرضا محمودی ایرانمهر و 1 نفر دیگر 4.0 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر چشمه شابک 9786220109495 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب برف تابستانی و هفت ثانیه سکوت عشق، ویراستار مریم محمدطاهری. بریدۀ کتابهای مرتبط به برف تابستانی و هفت ثانیه سکوت عشق کوثر گلیج برف تابستانی و هفت ثانیه سکوت عشق علیرضا محمودی ایرانمهر 4.0 4 صفحۀ 104 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین آرامه بصیرتی 1403/6/20 بعضی کتابا اینجورین که حتی اگر اون دنیا و فضا رو لمس نکرده باشی وقتی میخونیشون انگار خود تویی که داری اون داستان رو زندگی میکنی... و هر خسی که شخصیت داره تجربه میکنه رد تجربه میکنی.... با درداش درد میکشی... با عاشقیش، عاشق میشی... با خندهش میخندی و با گریهش گریه میکنی... رمان برف تابستانی به طور عجیبی شمارو تو دل خودش غرق میکنه.... عشق رو تو دلتون میذاره و همراهتون تا آخرش میاد 0 0 رضا زارعی 1403/8/2 نویسنده خیلی خوب خواننده رو با خودش همراه میکنه تا انتهای کتاب انتهای کتابی که یکم غیر معقول به پایان میرسه و توی ذوق میزنه... ولی نویسنده خیلی خوب احساسات و درونیات شخصیت داستانش رو بیان میکنه به طوری که در عین مفصل بودن کسالت بار نمیشه... 0 4 کوثر گلیج 1403/5/30 سیر داستان مطلوب و دلنشین متفاوت بود. ایرانمهر واقعا ژان گریز است. پایانبندی را دوست نداشتم. انگار دمبریده شد اثری که میشد زیباتر تمام شود. 0 3 آرمان کاظمی 1403/6/9 روایتی زیبا از عشق و سکوتی که حفره دل را پر میکند. داستانی معمولی به سفیدی برف اما در وسط تابستان! طرفدار انتهای دیگری برای کتاب بودم. "برف تابستانی و هفت ثانیه سکوت عشق "، عضو لایق سری هزار دستانِ برج بابل چشمه. 0 3