@bluesunlifez

bluesunlifez

نمایش همه

1404/7/2 - 00:14

"شماره ۱۸ از دفتر ۰۴"
اگر به دنبال کتابی هستید که زیبایی قلم نویسندگان ایرانی را به رخ بکشد و از میان صفحاتش خون بچکد، نجات از مرگ مصنوعی پیشنهادی تکرار نشدنی من به شماست!
حبیبه جعفریان جمله‌ای دارد که برای اهالی مبنا حکم مرگ و زندگی دارد:
"متن باید خون داشته باشه!"
این جمله از خودافشایی می‌آید. خونی که از روایت اتفاقات ته انباری ذهن نویسنده می‌آید. از خاطراتی مگویی که تنها شنونده‌اش دوستی صمیمی‌ست و گاهی در صندوقی هفت قفل می‌گذاریم تا جلوی چشم‌مان نباشد. جعفریان اما برعکس آدم‌های عادی مثل دوستی چندساله یک سینی چای می‌ریزد، کنارتان می‌نشنید و برایتان از ممنوعه‌هایش می‌گوید. از ریسک‌های شغلی، غرور جوانی، سفرهای باورنکردنی، خلاف‌های نوجوانی و سرگرمی‌هایی عجیب غریب. سرگرمی‌هایی که شما را از مرگ مصنوعی نجات می‌دهد و میخکوب کلمه‌ها می‌کند.
متن کتاب به قدری روان است که وقتی به خودتان می‌آیید مادری عصبانی بالای تخت‌تان ایستاده و عقربه ساعت را که کمی آن طرف‌تر از دو استراحت می‌کند، نشان می‌دهد. آن‌وقت است که می‌فهمید سه ساعتی‌ست خود را با جمله "بذار این صفحه رو هم بخونم بعد می‌خوابم" قانع کردید و حالا ترس از تمام شدن کتاب دارید.
بهترین هدیه پاییز به خودتان، خواندن ناداستان درجه‌یکی است که شما را به گروه عاشقان حبیبه جعفریان اضافه می‌کند.
خلاصه از ما گفتن بود، از دستش ندید!

1404/4/1 - 22:16

"یازدهمین کتاب ۰۴"
از خرید تا خواندن کتاب یک ماه تمام با صبر کردن به معنای کلمه زجر کشیدم! کتاب بیش از حد زیبا بود و من از زمان شرکت در دوره نویسندگی مقدماتی دلم می‌خواست بخوانمش‌.
با این حال سیر همراهی با استیونز کمی طولانی‌تر از چیزی شد که انتظار داشتم اما راضی‌ام!
اولین دلیلی که برای خواندن این کتاب به شما می‌دهم، ترجمه بی‌نظیر نجف دریابندری است و در همین شماره‌ی اول کتاب را بخرید و تجربه‌اش کنید.
من یک قانون نانوشته برای خودم دارم. نویسنده‌ای که سیصد صفحه کتاب نوشته و داستان فقط چهار روز از زندگی شخصیت را روایت می‌کند در نظر من، بهترین است! خب پرچانگی کردم بریم سراغ داستان کتاب:
استیونز سرخدمتکاری که بعد از تصویب قانونی مبنی بر نداشتن خدمه برای خانه‌های اعیانی، زندگی‌ روزانه‌اش مختل می‌شود و بعد از سال‌ها به پیشنهاد صاحب‌خانه جدیدش به یک مسافرت چندروزه می‌رود. در این مسیر از ایام گذشته می‌گوید و تجربه‌هایی که به واسطه‌ی شغلش کسب کرده.
پ.ن: کاش چاشنی عاشقانه‌اش کمی فقط کمی بیشتر بود.
#چند_از_چند

1404/2/25 - 18:02

1404/2/13 - 12:54

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است.

چالش‌ها

این کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.