آرمیتا تاریخ عضویت:فروردین 1403 آرمیتا دنبال کردن @armita_rasooli 45 دنبال شده 34 دنبال کننده کتابخوان(422 کتاب)593امتیاز دنبال کردن عاشق کتاب و کتابخوانی 🩷ادبیات نمایشی💫 6یادداشت365امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 422 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها آرمیتا 1404/1/23 تنگنا لئونید نیکلایویچ آندری یف 4.3 8 وای که چقدررر من تنگنا رو دوست داشتم حس میکردم تو طول داستان با روان خودم هم بازی میشه این وسط شخصیت دکتر واقعا برام جالب بود و اون حسی که بهش دچار شده بود این کتاب باعث شد که به قلم آندری یف علاقه پیدا کنم و برم سمت کتاب های دیگش 🫠 0 15 آرمیتا 1403/12/27 آپارتمان پنج سویم دروغ های جن و پری تنیده در تعبیر خواب مینه سوئوت 3.4 8 من واقعاااا دوسش داشتم این که خرافات و علم روانشناسی رو در کنار هم گذاشته بود واقعا قشنگ بود و چقدر فرهنگ خرافات ما و ترکیه شبیه به هم هستش 0 2 آرمیتا 1403/8/15 مجمع الوحوش عطیه عطارزاده 3.3 12 این کتابش رو از من شماره سه بیشتر دوست داشتم 0 6 آرمیتا 1403/8/15 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 71 عجیب ترین و جذاب ترین کتاب امسالم ❣️ 0 8 آرمیتا 1403/3/15 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 163 کل کتاب داشتم با خودم میگفتم توروخدا زنش نشو حداقل بچه دار نشو که همه رو انجام داد :/ 4 19 آرمیتا 1403/1/27 سال درخت ضحی کاظمی 4.5 2 میتونم بگم دلنشین بود سرگذشت سه نسل یک خانواده سرگذشتی تلخ اما قابل باور :) 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 7 روز دیگر % 76 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها آرمیتا لیست بهترین کتاب های ادبیات داستانی که خواندم 16 کتاب این لیست جدا از سلیقه شخصی برسی منتقدین رو هم شامل میشه ولی بیشتر سلیقه شخصیم قالب دوست داشتم حافظم رو از دست میدادم تا دوباره حس اولین برار خوندنشون رو تجربه کنم :) 0 17 بریدههای کتاب آرمیتا دیروز آپارتمان پنج سویم دروغ های جن و پری تنیده در تعبیر خواب مینه سوئوت 3.4 8 صفحۀ 91 مات نگاهم کرد و بی مقدمه و بی دلیل گفت : صدات هم مثل خودت زشته . با این جمله مرا کشت و جنازه ام را در آب های سرد و خروشان دفن کرد . از آن روز به بعد درونم دیگر گرم نشد . پدرها حرف های تلخ به دخترهایشان نمیزنند ، نباید بزنند . . . . 1 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.