معرفی کتاب بازگشت به کتابفروشی موریساکی اثر ساتوشی یاگیساوا مترجم عهدیه قاسمی

بازگشت به کتابفروشی موریساکی

ساتوشی یاگیساوا و 1 نفر دیگر
3.8

1403/1/1

کتاب بازگشت به کتابفروشی موریساکی، مترجم عهدیه قاسمی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به بازگشت به کتابفروشی موریساکی

نمایش همه

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

لیست‌های مرتبط به بازگشت به کتابفروشی موریساکی

نمایش همه

با سلام و
          با سلام و درود
این کتاب جلد دوم و در ادامه داستان کتاب کتابفروشی موریساکی می باشد.
به شخصه جلد دوم را از جلد اول بیشتر دوست داشتم 😊
خب همانطور که از اسم پیداست فضای اصلی داستان ما یک کتابفروشی می باشد 📚
کتابفروشی دست دوم فروشی که نسل به نسل در بین اعضای خانواده از پدر به پسر مدیریتش واگذار شد و الان دایی ساتورو صاحب کتابفروشی می باشد
تاکاکو که شخصیت اصلی و اول داستان ماست در جلد اول به خاطر مشکلاتش و با پیشنهاد مادرش به طبقه دوم کتابفروشی می رود اکنون یک کار جدید پیدا کرده و گاها آخر هفته ها و تعطیلات به دایی ساتورو در اداره کتابفروشی کمک می‌کند
در این فصل ما شاهد بهبود تاکاکو و ایجاد دوستی و رابطه های جدید او هستیم البته که هنوز هم تاکاکو مشکلاتی دارد😉اما اینبار قرار هست از زندایی موموکو کمک بگیرد
کتاب ترجمه روان و عالی دارد و داستان گیرای کتاب شما را جذب خواهد کرد که شده حتی یک روزه هم تمام کنید 😜😜😜
این کتاب را به شما که به فضای کتابفروشی و داستان های مربوط به خود کتاب ها علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنم
پ.ن.:دستمال کاغذی آماده داشته باشید 🥲

mobina

mobina

1403/12/11

"کتابفروشی
          "کتابفروشی کوچک ما، اینجا در محله‌ی کتابفروشی‌های دست دوم توکیو قرار دارد که داستان‌های بسیاری در دلش نهفته است. در میان دیوارهایش، افکار، امید و احساسات مردمان بزرگی جا خوش کرده است."

"بازگشت به کتابفروشی موریساکی"، ادامه‌ی مسیری‌ست که در جلد اول (کتابفروشی موریساکی) آغاز شد و بار دیگر ما رو به دنیای آرامبخش کتابفروشی کوچک موریساکی می‌بره؛ جایی که کتاب‌ها نه فقط کالایی برای فروش، بلکه پُلی برای ارتباط انسان‌ها، التیام زخم‌ها، کشف دوباره‌ی معنای زندگی و پناهگاهی برای روح‌های گم‌گشته‌اند.

در این جلد، عمیق‌تر با شخصیت‌ها همراه می‌شیم و روایتِ دردهای قدیمی، امیدهای تازه و لحظه‌هایی که گویی زمان در گوشه‌ی کتابفروشی موریساکی متوقف می‌شود رو می‌خونیم. همچنین، اضافه شدن شخصیت‌های جدید به جذابیت روابط انسانی داستان افزوده‌ست. به همین خاطر، من جلد دوم رو بیشتر از جلد اول دوست داشتم و با اینکه داستان غمگین بود و احساساتی شدم، ولی واقعا زیبا بود.

کتاب به موضوعاتی چون عشق، دوستی، فقدان و امید پرداخته و پیام‌های عمیقی رو در دل خود جای داده.نویسنده با قلمی ظریف، مرز بین واقعیت و خیال رو محو می‌کنه و به ما یادآوری می‌کنه که گاهی پاسخِ پرسش‌های زندگی، پشت جلد کتابیه که سال‌ها نادیده‌اش گرفته‌ایم.❤️‍🩹

کتاب روند آرومی داره و برخی فصل‌ها توصیف زیادی از فضاها و احساسات دارن و این ممکنه برای خوانندگانی که به دنبال هیجان هستند، خسته‌کننده باشه.
اما اگه به داستان‌های ژاپنی با درون‌مایه‌های رومزه ولی عمیق علاقه دارید و به دنبال داستان‌هایی درباره‌ی کشف خود، التیام زخم‌ها و جادوی ساده‌ی یک کتابفروشی کوچک هستید، این کتاب برای شماست.
"بازگشت به کتابفروشی موریساکی" نه فقط ادامه‌ی یک داستان، بلکه دعوتیه به ماندن، نفس کشیدن و پیدا کردن نور در میان تاریکی‌ها.✨️

Satoru

Satoru

1403/12/10

✨ در جلد د
          ✨ در جلد دوم کتابفروشی‌ موریساکی ما با ادامه داستان مواجه هستیم
در جلد اول ما شاهد روبه‌رو شدن تاکاکو با احساساتش بودیم اما در این جلد فقط تاکاکو نیست که چنین چیزی رو تجربه میکنه و شخصیت‌های دیگه داستان هم مجبور میشن با احساساتشون روبه‌رو بشن، هرچند که سخت و دردناک باشه براشون...
رابطه‌ای که در حال شکل گرفتن بود، در این جلد شکل گرفت و دچار فراز و نشیب شد
دوستی‌‌ها عمیق‌تر شدن
رازی که اواخر کتاب گفته شد در اینجا باهاش مواجه میشید
✨ از چیزهایی که من در جلد دوم دوست داشتم اشاراتی بود که به اتفاقات جلد اول میشد و یادآوری‌های کوتاهی برای خوانندگان اثر بود که بعد مدتی پس از جلد اول، جلد دومو خوندن ( جلد دوم یکسال بعد جلد اول منتشر شد)
✨ مثل جلد اول اشاره‌هایی که در کتاب‌ به نویسنده‌های قدیمی میشد رو دوست داشتم و طوری هم بیان میشدن در هر دو جلد که مرتبط با روند داستانی کتاب بودن از جمله اشاره‌ای که به اوداساکو شد :)
✨ بشخصه جلد دوم رو بیشتر از جلد اول دوست داشتم شاید چون غمگین بود و غم زیباست ؟
✨ یادداشت رو با این جمله از کتاب به اتمام می‌رسونم:
«نباید تو زندگی روزمره فقط دنبال نور باشیم. باید به سایه ها هم توجه کنیم»
بیاین به سایه‌ها بیشتر توجه کنیم
همچنین باقی بریده‌های کتاب هم میتونید از فعالیت اخیر بنده ببینید