آخرین نشان مردی

آخرین نشان مردی

آخرین نشان مردی

3.9
100 نفر |
38 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

198

خواهم خواند

38

شابک
9780440322580
تعداد صفحات
256
تاریخ انتشار
1396/10/11

توضیحات

        "مهرداد صدقی" رویدادها و موقعیت های خنده دار دوران دانشجویی را در کتاب "آخرین نشان مردی" به رشته ی تحریر درآورده است. رویدادهایی که ممکن است برای افرادی که دوران دانشجویی را تجربه کرده اند، آشنا باشد و برای کسانی که ذهنیتی از این دوران ندارند، سرگرم کننده و جذاب. حامد ، پسر دانشجویی است که در حال آماده سازی پایان نامه خود می باشد. هر روز هنگام نگارش پایان نامه، حوادث و بحث های جذابی برای او رخ می دهد که بر روند نگارش پایان نامه تأثیر می گذارد و داستان "آخرین نشان مردی" از "مهرداد صدقی" را به یک اثر کمدی تبدیل می کند.این کتاب شامل مجموعه ای از داستان های طنزآمیز با بهره گیری از شخصیت های ثابت و موقعیت های گوناگون کمدی است. علاوه بر این، نویسنده سعی کرده است، آرامش و احساس خوشایند زندگی را در تک تک قسمت های این اثر به مخاطب منتقل کند ، به طوری که با اتمام این کتاب، آرامش روحی و روانی در مخاطب ایجاد می شود و لبخند بر لبانش بنشیند.برخلاف طنزهای مطبوعاتی و سیاسی که در مدت کوتاه، توجه و جنجال زیادی را به خود جلب می کنند، این اتفاق برای داستان های کمدی و طنز نمی افتد و همین امر سبب می شود تا نویسندگان با تردید به سمت نوشتن یک رمان طنز بروند. با این حال "مهرداد صدقی" نویسنده ای است که از نوشتن طنز، ابایی ندارد و همین امر سبب شده تا به خوبی جای خود را در میان مخاطبان پیدا کند. "آخرین نشان مردی" یکی دیگر از داستان های درخشان طنزآمیز اوست که نشان می دهد این ژانر هم اگر به خوبی به آن پرداخته شود، مخاطبین خاص خود را شکل می دهد.
      

پست‌های مرتبط به آخرین نشان مردی

یادداشت‌ها

          «آخرین نشان مردی» یکی دیگر از آثار طنز مهرداد صدقی هست که مخصوصا با صدای میر طاهر مظلومی بسیار شنیدنی هست و لذت بخش. کتاب طولانی هم نیست. این کتاب یک فلش بک به داستانهای سری آبنبات هاست و ماجراهای محسن و پدرش در دوران دانشجویی که با طنازی نویسنده به اثری جذاب مبدل شده. البته این یک کتاب مستقل هست و لازم نیست که آبنبات ها رو خونده باشید هرچند که آشنا بودن با شخصیتهای داستان لذت مطالعه رو دوچندان خواهد کرد. 
جایی خوندم که سریال «پدر پسری» با اقتباس از این کتاب ساخته شده ولی من سریال رو ندیدم و نظری ندارم.
این کتاب رو از اپلیکیشن طاقچه گوش کردم و یک نمونه از متن کتاب به انتخاب خودشون رو اینجا میارم:

برای نوشتن قسمت‌های مختلف پایان نامه دارم با استاد راهنماییم تلفنی حرف میزنم و مامان و بابا هم در حالیکه سرشان اولی گوشی است، گوششان با من است. گوشی را که می گذارم مامان به شوخی می گوید: برای اون بخش `سابقه تحقیق` که میگفتی از بابات کمک بگیر که سابقه تحقیقش خوبه. برای دختر خاله ت که خواستگار آمد، راجع به پسره تحقیق کرد و گفت خوبه معطل نکنین که بهترین گزینه س ولی پسره معتاد دوگانه سوز از آب در اومد. با خنده به مامان می گویم: پس خوبه چون برای قسمت `مواد و روشها` هم می تونم از همون پسره کمک بگیرم. حتما روش همه من موادها رو بلده بابا می گوید: پسرجان حتی محض شوخی هم دیگه اسم مواد رو نیار وگرنه با یه روش‌هایی تنبیه ت می کنم که خودت بشی موضوع یه پایان نامه!

عکس دوم پست هم تصویر پدر و مادر نویسنده برگرفته از پیج اینستاگرام ایشون هست و شخصیت های آقاجون و مامان محسن در کتابها اقتباس از این بزرگواران.

حدود ۵ ساعت
#آخرین_نشان_مردی
#مهرداد_صدقی  #میرطاهر_مظلومی
#انتشارات_سوره_مهر
#طاقچه
        

0