معرفی کتاب سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها اثر نادر ابراهیمی

سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها

سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها

4.5
190 نفر |
54 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

33

خوانده‌ام

380

خواهم خواند

142

شابک
9644713524
تعداد صفحات
256
تاریخ انتشار
1378/5/11

توضیحات

        داستان حاضر، چهل و ششمین داستانی است که از سوی((دفتر ادبیات انقلاب اسلامی)) به طبع رسیده است .در این داستان، زوایای گوناگون زندگانی فردی، سیاسی،  اجتماعی و اعتقادی حضرت امام خمینی(ره) با پرداختی نمادین بازگو شده است .
      

لیست‌های مرتبط به سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها

پست‌های مرتبط به سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها

یادداشت‌ها

          در این چشم ها قدرت عجیبی است. قدرتی که می تواند جهان را زیر و رو کند...

مانند یقیه نوشته های نادر ابراهیمی دوستش داشتم ولی امامش امام نبود! امام شناس نیستم ولی همین قدر می توانم تشخیص دهم که آقا روح اللهِ نادر ابراهیمی خیلی از امام خمینی دور بود.
دیدار اول: مردی که از فراسوی باور ما می آمد که اصلا به امام شباهت نداشت ( از لحاظ محتوای سخنان ). مثلا:
 یک مریدِ تنها در جهانی چنین پر ازدحام، دلیل حقارت مراد است و نرسیدن به پای آن قله ای که هدف ماست. 
و در جایی دیگر آقای مدرس را سرزنش می کنند که تنها می جنگند. در صورتی که امام بار ها فرمودند که همه ی دنیا یک طرف باشند و من در طرف دیگر، دست از راه حق نمی کشم و 
  ما مکلف به انجام تکلیفیم و به نتیجه کاری نداریم 

روش اثبات خدا را هم در این دیدار به نظرم نمی توان به امام نسبت داد.

دیدار سوم: این دیدار را بیشتر از دو دیدار دیگر دوست داشتم و به همین دلیل به دنبال اصل ماجرا رفتم و خوب تفاوت های بسیار یافتم.
مثلا آقا روح اللهِ داستان، مرحوم مدرس را برای مجلس رفتن، سرزنش می کند. در صورتی که از سخنان امام چیزی دیگری برداشت می شود:
 ... آنها از مدرس مي‌ترسيدند. مدرس يك انسان بود. يك نفري نگذاشت پيش برود كارهاي او راتا وقتي كشتندش، يك نفري غلبه مي‌كرد بر همه‌ي مجلس، بر اهالي كه در مجلس بودند غلبه مي‌كرد، يك نفري، يك نفري تا توي مجلس نبود ( من آن وقت مجلس رفتم، ديدم، براي تماشا، بچه بودم، جوان بودم، رفتم) مجلس آن وقت تا مدرس نبود مثل اينكه چيزي در آن نيست، مثل اينكه محتوا ندارد. مدرس با آن عباي نازك و با آن ـ عرض بكنم ـ‌ قباي كرباسي وقتي وارد مجلس مي‌شد ـ ‌يك مجلس ـ طرحهايي كه در مجلس داده مي‌شد،‌آن كه مخالف بود مدرس مخالفت مي‌كرد و مي‌ماساند مطلب را...
 البته این فقط یک مثال است از تناقضات صحبت های امام با شحصیت آقا روح الله درباره ی آقای مدرس.

تصمیم ندارم تک تک اشکالات کتاب را بیاورم.
 فقط این که آقا روح الله بیشتر از این که امام باشد، انگار خود نادر ابراهیمی است.
و این که برای شناختم امام اوصیکم به خواندن سخنان و نوشته های خودشان.
 اکنون که من حاضرم، بعض نسبت‌های بی‌واقعیت به من داده می‌شود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض می‌کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود، مورد تصدیق نیست مگر آن‌که صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.
        

12

          #معرفی_کتاب
راستش را بخواهید من یکی از طرفداران پروپاقرص قلم نادر ابراهیمی هستم. نثرش همان است که دلم می‌خواهد ، انگار کلمات را بادقّت و وسواس کنار هم می‌چیند و آن‌ها را با چاشنی مهر ، عشق و محبت به هم متصل می‌کند . فکر می‌کنم  این جادوی نثر نادرخان است که حتی کتابهایی که داستان عاشقانه ندارند را هم تا جایی که می‌تواند ساخته و پرداخته می‌کند و تا از لطافت جملاتش مطمئن نشود به مخاطب تقدیم نمی‌کند .
سه دیدار هم از این قاعده مستثنی نیست .

 این کتاب ابعاد مختلف شخصیتی روح‌الله جوان را در قالب داستان بیان می‌کند ، آن هم چه داستانی ...

روح‌الله جوانی که در این کتاب میشناسیم همان نیست که از قبل می‌شناختیم ؛ ابعاد شخصیتی مختلفش در این کتاب به شیوه‌ای هنرمندانه بررسی می‌شود و در نهایت می‌شود همان امام خمینی (ره) خودمان . 

این کتاب صرفاً تاریخ نیست ، حقایقی تاریخی است که در قالب داستان بیان شده و طبیعتاً المان‌های داستان و تخیل هم در آن دخیل بوده . بنابرگفته نویسنده آنها که واقعیت را می‌خواهند نه حقیقت را، و طالب واقعیات تاریخی هستند نه حقایق انسانی ، می‌توانند بی‌دغدغه‌ی خاطر ، به بهترین تاریخ‌ها مراجعه کنند .

🖇️اگر مردی در تبعید ابدی ، بر جاده‌های آبی سرخ و آتش بدون دود را خوندین و دوست داشتین ، حتماً از خوندن این کتاب هم لذت می‌برید .

        

3

          ⭕این بار نادر ابراهیمی قراره ما رو بازندگی کسی آشنا کنه که از هیچ‌کس به غیر از خدا نمی‌ترسید
یا به قول خود نادر ابراهیمی، مردی از فراسوی باور ما
کسی که به خاطر خدا با نوع حکومت پادشاهی که هزاران سال بر ایران حکومت داشتند مبارزه کرد تا نهایتا به انقلاب رسید
سرگذشت این مرد چگونه بوده است؟
در چه محیطی زندگی کرده است؟
پدرانش چه کسانی بوده‌اند؟
در این کتاب قراره با دوران زندگی امام خمینی(ره) از کودکی تا میانه‌ی جوانی و البته با گریزی به سالهای دیگر زندگی امام آشنا بشیم با روایت نادر ابراهیمی

⭕بخشی از کتاب:
اینک من آمده‌ام تا به انسانِ عصر خویش بگویم که جمیع اصول و بنیادهای انسان‌ساز، نجات دهنده، ژرف و شادی بخش در قفا مانده‌اند
دیگر، هیچ پیام‌آور بزرگی که پیامی دیگرگون‌ساز به همراه خود داشته باشد، از راه نخواهد رسید.
انسان به مدد رایانه‌ها و اَبَررایانه‌ها بر شوربختی خویش غلبه نخواهد کرد، بل با نیم‌نگاهی به بنیادهای معنویِ خویش می‌تواند مزه‌ی مطبوع رفاهِ روح را بچشد و خستگیِ چند هزارساله را از تَن بتکاند
        

0