لیستهای کتاب ریحانة لیست منتشر کرد. 1403/6/20 کریمِ اهل البیت💚 4 کتاب کتاب هایی برای شناخت بیشترِ امام دومِ شیعیان. و شناختی بر اثر گذاری امام حسن-ع- بر ماجرای کربلا. صلحِ تو قیامِ کربلا، پیروت امامِ کربلا 💚 0 1 -Beirut- لیست منتشر کرد. 1403/5/26 اونهایی که می خواهم بخونم 19 کتاب ایشالله تا اخر تابستان😅🙃 0 6 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/31 کتابهایی مناسب ایام محرم و صفر 100 کتاب کتابهایی که خودم درباره ائمه هدی(ع) مطالعه کرده ام و برای ایام محرم و صفر و شناخت چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میکنم مطالعه کنید( زندگی ائمه، عاشورا، سفرنامه کربلا و...)..... 2 51 فهیمه حدیدی لیست منتشر کرد. 1403/3/18 یک ماه تا ماهِ خون 19 کتاب مناسبت خوانی یکی از راه هایی است که سرعت و توان مطالعه شما رو چند برابر می کنه، مثلا ایام محرم از مناسبت هایی هست که واقعا سخته به دنیای رمان ها و کتاب هایی رفتن که پرچم های مشکی در آن با نسیم نمی رقصند و واژه ها طعم شوری اشک و چایی روضه نمی دهند. امروز تا محرم تقریبا یک ماه باقی مونده اما برای اینکه کتاب محرم امسال و رزق تون از روایت واقعه باشکوه عاشورا انتخاب کنید و بتونید تهیه اش کنید الان زمان خوبیه ... کتاب هایی که در لیست هستند کتاب هایی دوست داشتنی و متفاوت اند. متفاوت ترین شان می توانم بگویم همان نمایشنامه اسب هاست! کوفه تا کربلا به روایت اسب ها و نه سواران شان ... کتاب ها را تقریبا بر اساس دوست داشتن می چینم و بالایی ها از پایینی ها محبوب ترند ... اما هر نسیمی که از این روایت می وزد به قلب ها حرارت می دهد و روح آدم را آرام تر، وسیع تر و در عین حال بی تاب تر می کند! نمی توانم دقیق توضیح بدهم . اما شما هم حرف های نصفه من را می فهمید، مگر نه؟! 4 11 •fatemeh• لیست منتشر کرد. 1402/5/15 اونایی که زمین نذاشتم 22 کتاب 🫒🤍 0 28 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1402/4/12 من و کتاب و ۱۴۰۲:) 49 کتاب ۱۴۰۲ تا به این لحظه::: 0 27 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. 1401/12/17 تاریخ اسلام در قالب رمان و داستان 79 کتاب تاریخ اسلام و اهل بیت و اصحاب ایشان در قالب داستان و رمان اين فهرست در حال تكميل است. ممنون مي شوم دوستان كتابهايي از اين دست را كه در فهرست من هنوز نيست، به من معرفي كنند. 15 104 علی راد لیست منتشر کرد. 1402/10/10 🌱مُعِزُّ الْمُومِنینَ 12 کتاب کتاب هایی برای شناخت امام حسن مجتبی (ع) من از این باده به تنهایی نخواهم نوشید همه اهل جهان را حسنی خواهم کرد آرزو نیست رجز نیست من آخر روزی وسط صحن حسن سینه زنی خواهم کرد 7 35 ملیحه سادات حق خواه لیست منتشر کرد. 1401/4/22 کتاب های مورد علاقه ام 38 کتاب کتابهایی که دوسشون داشتم و پیشنهاد میدم 3 65 مسعود آذرباد لیست منتشر کرد. 1401/8/1 دسترنج یک ویراستار داستانی 21 کتاب در این فهرست، کتابهای رمان و روایتی که ویراستار داستانیشان بودهام را آوردهام. 1 40 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/2/22 باید از نمایشگاه کتاب۱۴۰۲ خرید:) 16 کتاب رمانهای خوب ایرانی که باید بخونی و میتونی از نمایشگاه کتاب خریداری کنی.. 2 31 minoo لیست منتشر کرد. 1401/11/17 بهترین کتاب راجب امام حسن 7 کتاب کتاب های امام حسنی 1 32 جوان لیست منتشر کرد. 1402/1/13 کتابهای ۱۴۰۱ 15 کتاب امسال سال خیلی متفاوتی رو تجربه کردم و تا یاد بگیرم زمان رو مدیریت کنم و برای کتاب خوندن وقت مناسب رو پیدا کنم طول کشید و کتابهای کمتری به نسبت قبل خوندم ولی با توجه به شرایطی که بود خودم از خودم راضیم. 0 15