نظرها (10)

خاطرات جنگ خوکدوئلغنچه ها را بچین بچه ها را به گلوله ببند

کتاب‌های که یواشکی سر کار خواهم خواند🥸

13 کتاب

به نسبت شغلم واقعا ادم سرشلوغی هستم و خب تصمیم گرفتم توی وقت‌های که به زحمت توی مدرسه گیرم میاد برای تمدد اعصاب کتاب بخونم. نشری که انتخاب کردم نشر خوب بود. به چند دلیل: اول_ من تعداد زیادی کتاب میخواستم که بتونم یکجا بخرم و خیلی بهم فشار مالی نیاد، یه گشت ریزی که انجام دادم دیدم نشر خوب این دوتا ویژگی رو باهم داره. دوم_ واجب بود کتابها جیبی باشن حتما، که توی جیب مانتوی کاریم جا بشن 🤌✨ سوم_نمیخواستم کتاب شناخته شده که دست همه هست بخونم، چیزای جدیدی میخواستم که قفل یه سری مراحل ذهنی برام باز بشه. چهارم_ اولین کتابی که از این نشر خوندم دیار اجدادی بود، ترجمه و محتوای کتاب قانعم کرد که می‌تونم تجربه مثبت و خوبی با این نشر داشته باشم. پنجم_ من ادمی نیستم که مستقیم یقه دانش آموزام رو بگیرم و بگم کتاب بخوووون( واقعا وقت نمی‌کنم) پس به جای بالا منبر رفتن، می‌تونم کتاب به دست برم سرکار تا ببینن و کنجکاو بشن( البته نباید ازم بپرسن چون من مثل آب خوردن اسپویل میکنم🥸✨) پ‌ن: خوندن کتاب کوتاه یکی از طاقت فرسا ترین کارهای زندگیمه، پس میخوام برام آسون‌تر بشه.

آگاتاهد.

زهرا رستاد

زهرا رستاد

چرا به نظرم مخوف میان😅
مخصوصا سومین کتاب

باور کن نمیدونم درباره‌ی چی‌ان که بتونم بهت بگم اره ترسناکه یا نه جلدش گول زننده‌ست😂💔

نعیمه خانی

نعیمه خانی