تاریخ عضویت:

نمایش همه

8 ساعت پیش

**********هر خانه داستانی برای گفتن   ‌*************
**********و رازی برای فاش کردن دارد ... *************
خانه پیش از تاریکی یک جنایی فراطبیعی و وحشت که بعد از کتاب کولاک این دومین کتابی بود که حس دلهره رو داخلش تجربه کردم البته اینکه صوتی گوش دادم و افکت ها نیز وجود داشتند را باید در نظر گرفت.
داستان یک خانواده سه نفره خوشحال که به یک عمارت نقل مکان می کنند اما همه چیز خوب پیش نمیره این خانه طبیعی و عادی نیست داستان در دو خط زمانی متفاوت فصل به فصل روایت میشه یک : از زبان پدر و دو : دخترش ۲۵ سال بعد وقتی دوباره به این عمارت باز میگردد اما ؛ اما هنوز عمارت بانبری Baneberry معمایی درون خود دارد . عمارتی که همه ی افراد داخل خودش را کشته . به جز خانواده ای که تازه در داستان دارم ولی چرا ؟
نکته قابل توجه پایان داستانه هر چند که حدس زده بودم این اگر جنایی خون باشید واقعا تشخیص می دهید ولی نه نویسنده فکر اینجا رو هم کرده اصلا نمی تونید حدس هم بزنید قاتل واقعا کیه :) :)
بعد آخرش رو خیلی عجیب در آورده بود یعنی دو برابر وحشت و ترس و دلهره داخلش داره و داستان با یک پایان متوسط تموم میشه.

1404/4/25

درباره جلد اول قبلا نظر دادم
جلد دوم :
در ابتدای این جلد وقایع ادامه ی جلد اول رو داریم بیشتر با آدم آشنا میشیم و قصه به شکل موازی همچنان با وادی نسالی ها و شهر های اشراف به جلو پیش می‌ره
در وصل این کتاب و این جلد نمیتونم چیزی بگم هم خوشحال هستم هم ناراحت چون کتابی دیگر این چنین ندارم و فکر نکنم شاید نوشته هم بشه
تقریبا در این جلد حوادث و سرگذشت های جالبی داشتیم و با اضافه شدن شخصیت های جدید کلید داستان برای پیشروی هم بیشتر شد و اطلاعاتی از این جهان داده شد که تکمیل کننده باقی موارده
به نوعی که آخر جلد دوم در نبرد اتفاقی می افته که خواننده بار دیگر میگوید چارتین است یا اتک آن تایتان و یمیر ؟!
جلد سوم :
آغاز این جلد با نقشه های استراتژیک بین نبرد مابین نسالی ها و اشراف و کیوان و جوب زاده برادرزاده اش زهیر شروع میشه و میدانیم جلد آخر این مجموعه است و به یک پایان قرارع که برسیم و این خودش ناراحت کننده است که از سفر دیگر ما جدا میشویم و باید با قصه ی چارتین خداحافظی کنیم
این جلد حقیقتا حال روحی ام را خیلی بهم ریخت روحیه ام را که حساس نبود جریحه دار کرد خیلی از کسایی که فکر نمی‌کردم کشته شدن به ناحق
و فصول آخرش اعدام نسالی ها با اسید و ...
و باقی ماجرای های پایانی باعث شد گوشه ی ذهنم سلولی نقش ببنده با تمام شخصیت های این داستان اعم از آدم ، غفران فاضل ریان ندیم و شهدای وادی نسالی ها نعره کش ها و همه و همه
خلاصه که چارتین باید یک سریال میشد
این قصه ای که خوندم بیشتر از متن و خیال پردازی بود
جهان خیالی با قوانینی که ساخت تلخ تر بود از هر عسل شیرینی :)

1404/4/17

درباره ی جلد اول قوانین چارتین و حداقل جلد اولش ذکر این نکته که ساخت همچنین جهان پادآرماشهری و انتخاب و برگزیده شدن یک فرد یک پیام رسان و پیام های پنهانی داستان
همگی رفرنس های غیر مستقیمی به مباحثی اعتقادی اسلامی باشه که در مصر هم پذیرش قرار گرفته
نسخه ای که نویسنده مصری یکسری فاکتورها و نقاط تشکیل دهنده ی کاملا خیالی تحت عنوان یکسری قوانین سفت و سخت و عوض ناشدنی پدید آورده و تبدیل به یک خرافه شده پس اصلا هیچ مشکلی با ادیان الهی خودمون نداره و نخواهد هم داشت (داخل پرانتز یک دوستی گفته بود این کتاب اسلام ستیز و ..... خواستم بگم نه !)
نکته ی بعدی شخصیت پردازی بسیار خوبی داره کتاب یعنی اینکه از هر کاراکتر اطلاعاتی میده که همگی بجا هستند و هر لحظه از داستان این چرخش نفرات و زاویه دیدی که آنها به مجموعه دارن خیلی بجا و زیباست
تعبیر هایی داستان دارد که بی سابقه است مثلا اوایل کتاب غفران شیک پوش تبدیل میشه به یک ژنده پوش  و کفش های پاره و همچین در ادامه وقتی سخنانی که غفران به نسالی ها میگه هر کدوم پند و اندرز به دل میشینه
به نوعی غفران در جلد اول یک سمبل تبدیل میشه و شخصیتی والا پیدا می‌کنه
مسئله ی بعدی شاید چون ما نیز آسیایی هستیم این قصه به دل میشینه
و میتونم بگم این ۲۰۰ خورده ای صفحه
نوید یک جلد دوم و جلد سومی هستش که باید بخوانید

1404/4/16

نمی‌دونم چجوری باید نظرم رو بگم اما کتاب یک قصه ای است در ۳۴ صفحه ، داستانی برای نوجوان اما مخاطب میتواند بزرگسال باشد
قصه ای که قبل از این جنگ ۱۲ روزه ما نوشته شده
اما آثار و تبعات اون رو پیش بینی کرده
روایتی که در دل کلمات خودش جملات آشنایی برای همگی ما داره
جنس کلماتش دلنشینه
ورق زدن سه فصل اون همانند یک نسیم خنک در یک روز گرم می مونه که دلت میخواد تموم نشه و بیشتر بوزه
روشن تر از رویا قصه ای تخیلی نیست روایت حقیقی میشد گفت هست
شاید فقط اسامی شخصیت ها عوض شده
شاید مکان های که نامبرده میشن جا به جا شدن
اما با تمامی این تفاسیر و توضیحات بوی مظلومیت از اون شنیده میشه
بویی که به ناحق بر سر یکسری کودک و نوجوان جنگ دیده هر روز به مشام قدرتمندان نخواهد رسید
روشن تر از رویا سرنوشت تفکرات کودکانی رو بازگو می‌کنه که اگر در این ۱۲ روز کودکان خودمان را به صحبت می‌گرفتیم نتیجه میشد تنها یک صفحه این کتاب
و در آخر روشن تر از رویا برای من تنها ۱۳ دقیقه طول کشید
اما به اندازه ۱۳ سال من رو برد به گذشته
💫برای تهیه این کتاب هم  میتونید به پیج اینستاگرام من مراجعه کنید در اونجا پست نویسنده هستش .💫

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها