بلاگر

sinisterjvd
ketab_easy

نمایش همه

яσвεят

میشه گفت کتاب در کتگوری جنایی معمایی ضعیف قرار میگیره چون طرح اولیه داستان عنصر معمایی قوی نداره و همین باعث میشه سطح جذابیت شما کاهش پیدا کنه
البته محتوای اصلی که کاراکتر اصلی پیش خود احساس می‌کنه با گم شدن شوهرش شاید او با سابقه ی خودش کشته او را
باعث میشه فصل هارو شما طی کنی به جلو
کاراکتر اصلی تقریبا قسمتی از حافظه اش از گذشته کم رنگ شده
و مدارک و شواهد همگی بر علیه او است
شوهری آب شده و رفته داخل زمین :)
یکسری فلش بک هایی هم داخل داستان به گذشته ایمی سینکلر کاراکتر اصلی
که بعدا هم میفهمیم اسم واقعیش این نیست ، زده میشه
داستان توی صفحات ۳۰۰ به بعد یعنی نیمه ی پایانی جون تازه ای میگیره چون قاتل داستان خودش قربانی یک نقشه ی چندین و چند ساله میشه
اسپویل سر سوزنی ⛔⛔⛔⛔
نکته ای که خیلی ریز هم توی داستان متوجه شدم سانسور شده و خیلی وقت هم بود این شکلی نخونده بودم کاراکتر اصلی در واقع با برادر خودش که سالها ندیده بوده ازدواج کرده و به عنوان همسرش زندگی می‌کرده و طی حوادثی که برادر خودش که فرد مازوخیستی هست رو به قتل می‌رسونه ماحصل ازدواج شون ، فرزندش رو بزرگ می‌کنه ....

1404/7/22 - 23:00

این کتاب تموم شد اما چه تموم شدنی؟
یعنی بعد ۲۰ و اندی سال ، کامل این کتاب فریبم داد
به قدری منو داخل خودش کشوند که واقعا حالم باهاش بد شد

بریم سراغ مرور
شروعش خوب بود اینکه قاتل کاملا حرفه ای و مسلط بود و تمام جرایم نامه ها نوشته ها محاسبه شده بود جذابیت را بالا برد اینکه حتی « سلاخ » قاتل زنجیره ای داستان از بازرسان و کارآگاهان پرونده خودش اطلاع داشت بازی شون میداد به سخره گرفته بودشان
باعث میشه بیشتر سردرگم بشیم
مخصوصا شخصیت هارولد نویسنده ای جنایی نویس که گذشته خودش را به یاد نمی آورد اما سلاخ به خوبی با او آشناست
ولی همین سلاخ از هارولد و همچنین دکستر ، افسر پلیس اطلاعات مهمی دارد
در هر کتابی نیت قاتل و متجاوز سریع و صریح معمولا بیان میشه
اما در این کتاب نه حداقل تا فصول پایانی
این سلاخ واقعا درجه خشونت بالایی داره جوری که مثلش رو ندیده بودم و نخونده بودم یه جاهایی داستان رو استوپ میکردم تا حالم بهم نریزد
هرچند که در فصل های که قربانی هارو شکنجه و به بدترین نحو ذبح میکرد چندین روز کنار میذاشتم کتاب را
واقعا این کتاب برای زیر ۱۶ سال مناسب نیست
خیلی دلم میخواد پایان این کتاب رو اسپویل کنم
و دیگران مجبور نباشند بخوانند
چون واقعا جوری درگیر کننده است که حتی نمیتونی بزنی آخرش
چون ذره ذره اطلاعات تثبیت میشه
واقعا نویسنده اش آدم مریضی بود
من نمی‌دونم این آقای مارشان خودش قاتل نباشد باید شک کرد ؟!

1404/7/21 - 20:33

1404/7/15 - 20:52

هر چی میخواستم بنویسم برای کتاب
با مقاله ای که قبلاً واسش منتشر شده بهتر چیزی پیدا نکردم
پس سعی میکنم خلاصه این مقاله را برای مرور خودم بنویسم :
دانلد ای . وست لیک نویسنده ی پرکار در زمینه ی رمان و داستان کوتاه در ژانر جنایی بود و از هر مجرم و کلاه برداری اسم های مستعار بیشتری داشت . از همان جوانی نویسنده ی متعهدی بود و در اواخر دهه ی پنجاه شروع به نوشتن رمان های #@&@& سافت کور کرد🌝 تا بالاخره تو سال ۱۹۶۰ رمان اولش به اسم مزدوران به چاپ رسید
یکی از دوستانم مکرر ازم میپرسید تبر را خوانده ای یا نه و من هر بار و سال میگفتم نه
و همیشه می‌گفت آب دستته بذار زمین بخونش جای سایفای و ...
توی یک کار جنایی مرسوم همه چیز مشخص است و طبق یک روتین داستانی پیش میرود اما در تبر ، نه اصلا
شخصیت اصلی داستان دنبال یک چیزی هست و برای اون آدم می‌ کشد
او یک فرد بیکار و تعدیل شده است و برای استخدام در یک شرکتی تمام رقبای خودش رو از بین می‌بره و به قتل می‌رسونه اما نحوه ی قتل این افراد و جزییات سلاخی تا آخرین اعضای اونها با لحنی کاملا ساده و عامیانه انگار نه انگار انسانی بود با یک حجم و توده ی بدنی
یعنی اگر بیایم هانیبال ، بریکنیگ بد ، دکستر ، و تمامی سریال های جنایی این سبک اسلشری رو پازلی کنار هم بچینیم میبینم که چه شخصیت پیچیده ای دارد این آقای برک دوور قاتل ماجرای ما
او قتل هایی تمیز انجام میده جایی که ما از سابقه اش اطلاعی نداریم یک کارمند بازنشسته و تعدیل شده چرا اینقدر دقیق و حساب شده حتی می‌دونه سوراخ کردن شش باعث میشه جنازه نیاد روی سطح آب و یا موارد دیگری
به نظر من کتاب تبر میخواد بگه آدمها در موقعیت های که احساس خطر و شکست بزرگی بکنند خیلی کارها از دست آنها بر می آید
و جالب توجه اینجاست که نمی‌خوام اسپویل کنم..........

ولی این پرونده برای همیشه باز میمونه و قتل ها بیشتر و بیشتر :)
و اشتیاق برای گرفتن جون انسان ها مثل از بین بردن یک حیوان موذی بیشتر از قبل

1404/7/8 - 07:47

میتوان گفت ناطوردشت ژاپنی ولی با هدف و سبک دیگر باز یک جوان یک الگو استاد یا سنسی sensei ، جایی که یک مسیر و Path اصطلاحا وجود دارد که این مسیر را باید جوان بگذراند اما وجود سنسی مثل یک راهنمای خوب حتی یک قدیس برای این جوان است از شور و علاقه اش
به خود سنسی و زن او می توان این برداشت را نمود
کوکورو سه فصل دارد و فصل اول بین همه ی این مسائل جوان داستان و sensei و زن او می‌گذرد یجورایی بیشتر میخواد شخصیت چندین لایه پیرمرد را روایت کند حتی میشه گفت این جوان خود نویسنده یعنی ناتسومه سوسه کی باشه
اما فصل دوم
جوانک قصه خیلی به سنسی سر نمی زند و درگیر مریضی پدر خودش هست ابعاد خانواده ی او را نشان میدهد
و از طرفی مادر و پدری که توی افکار پسرک چه جا و مقامی دارند
و فصل سوم با مضمون وصیت نامه سنسی شروع میگردد
مطالبی که سنسی برای جوانک گذاشته تا بخونه اون هارو و در مسیر زندگی و رویای حقیقی وجودی ذاتی خلق شده خودش قدم بزنه
ولی محتوای این وصیت نامه به شدت تیره تاریک و سراسر غم و ناراحتی و تودار و چندین لایه است همچون شخصیت پنهانش ، سنسی که اسمش رو نمی‌دونیم و حتی یکسری گمانه زنی ها هم میشه توی منابع نقد خارجی بر سر اینکه پدر واقعی این پسرک همین سنسی بوده و دچار عشق قدیمی به مادر او و ....
و دیگه از بقیه جزئیات این فصل آخر چیزی نمیگم چون دردناکه و باعث شد نمره ۴ رو بگیره
یجورایی شمارا آماده می‌کنه برای فصل آخرش
مقدمه چینی هارو خوب فراهم می‌کنه

1404/7/1 - 21:12

جنگ پیرمرد جلد دوم به نوعی میشه گفت که خیلی بهتر شده و ایده و فضای داستان با شناخت قبلی از جلد اول رنگ و لعاب بالاتری گرفته
حالا مسئله این موضوع فناوری هایی هستند که همین الان  روی اون هسته ی تحقیقات میگذره و به هر نوعی وجود و اشارات به این بحث های علمی خودش ایده و ابتکار مناسبی هست در کالبد ترکیب خودآگاه یک گروهان تلف شده که به تیپ اشباح معروف هستند و این انتقال خودآگاه های سربازان به صورت  روحی برای همگی یکسان  نیست و افراد زیادی دچار باگ های عجیبی میشن و به یاد آوردن خاطراتی که بهشون منتقل شده ، همچون اختلال هویتی باعث میشه از مسیر اصلی که برای ساخت ابر سرباز  بی رحم و ماشینی بوده اند منحرف شوند و نشون میده توی مقاطع بالاتر علمی این مسئله هم پدید میاد
از دیگر جذابیت های این سری جنگ پیرمرد تکنولوژی وسایل و اکسسوری های مورد استفاده شون هست یعنی مثلاً اون هپتیک ( یا لباس پوشیدنی تمام حسگر الکترونیکی )
قبلا هم داخل سری بازیکن شماره یک بود اما در اینجا خیلی بیشتر روی این اکسسوری ها کار شده
چندین درجه بالاتر توی بحث این وسایل و سطح تکنولوژی
کتاب کوالیتی لند هست که دید سیاسی هم پیدا می‌کنه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است.

چالش‌ها

این کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.

پست‌ها

این کاربر هنوز پستی منتشر نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.