هـ 」

7 دنبال کننده

باشگاه‌ها

باشگاه کتاب خوانی پرواز

27 عضو

خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی

دورۀ فعال

آفتاب‌گردان 🌻

394 عضو

ترجمه نهج البلاغه حضرت امیرالمومنین (ع)

دورۀ فعال

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی

ته خیار (سی داستان)

برنامه‌ریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده
          کتاب در پنج فصل و با یک مقدمه در 310 صفحه و در انتشارات کوله‌پشتی منتشر شده است.

عناوین فصل‌های پنج‌گانۀ کتاب بدین شرح است:

ــ فصل 1: آماده‌سازی

ــ فصل 2: سیستم

ــ فصل 3: عمل

ــ فصل 4: هنر

ــ فصل 5: پایان

نثر خانم نجاری خوب است و ویراستاری کتاب هم مشکلی ندارد. زبان کتاب روان و خوشخوان است و خواننده را تا پایان کتاب با خود می‌بَرَد.

در بخش‌های مختلف و جای‌جای کتاب، تصاویری برای توضیح بهتر مطالب آمده، که کار را آسان‌تر کرده است.

اما کتاب علاوه بر توضیح این روش برنامه ریزی، یعنی «بولت ژورنال» به روش ساده و توضیح نمونه‌های مفصل‌تر ــ با هدف نشان‌دادن قابلیت بالای شخصی‌سازی این روش ــ پُر است از مطالب و نکات جالب و گاه انگیزشی که به قول برخی دوستان، در کتاب‌های زرد بیشتر دیده می‌شود.

به هر صورت؛ این کتاب برای یک کتابخوان که بی‌شک پیش از این، با چندین کتاب انگیزشی زرد برخورد داشته، ابدا جالب و جذاب نیست و آن آش پُرمَلات و چَربی که آقای کارول پخته، دلش را خواهد زد و از کتاب بیزار خواهد کرد.

اما برعکس؛ برای نوجوانان و به ویژه جوانانی که تازه به کتاب و کتابخوانی روی آورده‌اند، این نکات ممکن است جذاب باشند و آنان را در استفاده از این روش برای برنامه‌ریزی تشویق کنند.

به هر صورت من از اصل روش خوشم آمد و نکات جالبی در آن دیدم که پیش از این در برخی روش‌ها کمتر دیده بودم و آن سادگی استفاده از بولت‌ژورنال است که واقعا جالب و جذاب است.

خوب بود؛ ایشان در بخش نخست، روش سادۀ استفاده از «بولت ژورنال» را توضیح می‌دادند و چندین نمونه هم برایش ذکر می‌کردند.

سپس در بخش دوم؛ به توصیف قابلیت‌های این روش، برای افرادی که می‌خواهند از قابلیت‌های فراوان شخصی‌سازیش استفاده کنند، مطالبی را همراه با مثال‌های مفصل و پیچیده می‌آوردند.

و در پایان موارد انگیزشی و توسعۀ فردیِ مورد نظرشان را ـ از کتاب‌های افراد مختلف ـ بیان می‌کردند.

علاقه‌مندان به نظم و برنامه‌ریزی در کار و زندگی شخصی را به خواندن این کتاب یا کتاب های مشابه که تنها به آموزش روش کار ساده و آسان با «بولت‌ژورنال» پرداخته‌اند؛ دعوت می‌کنم.

آموزش‌های ویدیویی مترجم کتاب هم، راهنمای خوبی برای استفادۀ بهینه از این روش است.

ملکه ی زیبایی لی نین
          چند نکته درباره این نمایشنامه:

1. اگر خواندن شرح شکنجه ناراحتتان می کند پس چند سطر از نمایشنامه ناراحتتان خواهد کرد. به مخاطبانی که روحیه حساسی دارند پیشنهاد می کنم اثر را نخوانند.

2. در این کتاب تقابل دو فرد در دو وضعیت روانی متفاوت مبنای کشمکش است. یک طرف زنی خودخواه و وابسته است که حتی حاضر است شکنجه شود ولی تنها نباشد و رها نشود. سوی دیگر دختری است پر از احساس قربانی بودن، خشم و خودخواهی. خشمی که انگار سال‌هاست انباشته شده. او احساس می کند در شرایطی قرار گرفته که راه تغییری ندارد. زحمتی می کشد که دیده نمی شود. صبر و مدارایی دارد که تشکری در پی ندارد.

3. نوعی بدبینی و  سیاهی در متن است. آدمها دست به انتخاب نمی زنند. برای تغییر شرایط تلاش نمی کنند یا تلاش محدودی می کنند که من شخصا دوستش نداشتم. اما شاید این هم بخشی از ایده مک دونا بوده که نقدی به جامعه سنتی ایرلند داشته باشند.

4. آنچه در کتاب دوست داشتم دیالوگ‌ها بود که خوب نوشته شده بود و  حالات شخصیت‌ها را به خوبی نمایان می‌کرد.

5. یک متن بعد از نمایشنامه با عنوان «سایه هایی بر فراز ایرلند» در کتاب گنجانده شده که درباره تئاتر ایرلند است و نکات مهمی دارد و به نظرم اگر فهم بهتری از روند تئاتر ایرلند داشته باشیم درک بهتری هم از این نمایشنامه  خواهیم داشت.

زیارت عاشورا

یاد او